pomoc oko fabricke centralne brave focu-sa 2006 koja se pre dva - tri dana preko daljinca zakljucavala i otkljucavala sada nece, na tom daljincu je i alarm marke COBRA,problem je utome sto su mi peta vrata i rezervoar na povezani na centarlu tako da ne mogu da ih otklucam,batriju sam menjao i je sve ok jer alarm radi kako treba,vrata jedino mogu da otkljucam kljucem a ostala iz kabine.bilo kakva pomoc i savet bimi dobro dosao.
hvala unapred
centrala
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: četvrtak, 9. feb. 2012. u 10:15h
- mbole
- Poruka: 14984
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: centrala
Koliko ja shvatam tebi auto nema fabricki daljinac, vec samo fabricku centralnu bravu, a ti si naknadno dodavao daljinski sa alarmom.
Nadalje, tebi je prestala da radi sama centralna brava, posto kad otkljucas kljucem, trebalo bi da se otkljucaju sva vrata, bez obzira na postojanje/nepostojanje daljinca.
Nazalost nemam seme za focus tog godista, ali prvo proveri osigurace. na modelu 2004 to je osigurac F63 i F32
Nadalje, tebi je prestala da radi sama centralna brava, posto kad otkljucas kljucem, trebalo bi da se otkljucaju sva vrata, bez obzira na postojanje/nepostojanje daljinca.
Nazalost nemam seme za focus tog godista, ali prvo proveri osigurace. na modelu 2004 to je osigurac F63 i F32
Djak pesak