Svaki otpad koji znate i svaki majstor biće od pomoći!!
I zanima me vaše mišljenje da li uopšte da sređujem airbagove ili da ih ostavljam ovako.. Od suvozačkog može lepa kasetica da se napravi

Hvala unapred!!
Ajd kad budeš mogao, ostavi mi brojtotti piše:Ako bas resis da presvlacis mesta za air bag-ove, imam u kolima telefon od radionice koja se bavi sredjivanjem enterijera, izmedju ostalog rade i to presvlacenje. Iz Beograda su...
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Slazem se sa ovim.mbole piše:Po svemu sto znam, airbagovi na focusu i automobilima iole novije generacije, okidaju tako sto dodje do deformacije dela karoserije na kome se nalazi senzor.
Proveri dobro u kakvom stanju je karoserija (neka je neko premeri). Nesto je moralo da se savije da bi airbag opalio.
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()