Koji mobilni koriste FCS clanovi
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
Lamperija style 

-
- Ljubitelj životinja
a gde ima da se kupi kod nas ovaj asus padphone?
- Milos_Po
- Poruka: 21
- Član foruma od: ponedeljak, 20. avg. 2012. u 11:44h
Koliko li kosta ovaj 007??
Sony me ekstra iznenadio, izbacili su par ekstra telefoncica devojci sam kupio Ray odlican telefoncic. Usput sam pogledao i Arc i Arc S za te pare ekstra telefoncici....
Ja trenutno koristim Samsung S2, i prezadovoljan sam njime koristim ga skoro godinu dana. Danas mi javio jedan drugar da ce mozda moci da mi obezbedi S3 za neke male pare pa moze lako da se desi da promenim uskoro.
Mada da kupujem tel po regularnoj ceni koja je na trzistu onda bih definitivo obratio paznju na Sony...
Sony me ekstra iznenadio, izbacili su par ekstra telefoncica devojci sam kupio Ray odlican telefoncic. Usput sam pogledao i Arc i Arc S za te pare ekstra telefoncici....
Ja trenutno koristim Samsung S2, i prezadovoljan sam njime koristim ga skoro godinu dana. Danas mi javio jedan drugar da ce mozda moci da mi obezbedi S3 za neke male pare pa moze lako da se desi da promenim uskoro.
Mada da kupujem tel po regularnoj ceni koja je na trzistu onda bih definitivo obratio paznju na Sony...
- Daniel
- Poruka: 6091
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
drugar kupio polovan (kao nov) za 300 eura

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Da se javim posle duze vremena. Bez kompa sam jedno vreme, pa nesto ne pratim forum detaljno. Ali da se javim da ovo kucam sa SE K800 i da me i dalje sluzi odlicno. U planu je neki android, pa treba mi pomoc, ako neko zna neki fon koji ima tw izlaz, nesto prosecno android, polovno do 150 max 200e
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- fofa-irina
- Poruka: 42
- Član foruma od: petak, 15. jun 2012. u 12:41h
- Kontakt:
RS_cabrio piše:Jel neko ovde kod VIP-a? Ocu da odem od MTS-a. Iz principa, govna lazljiva.....

ja sam u VIP-u ...paket smart 700...meni je super...i oni su mi skroz ok...ne mogu da se pozalim...
imas http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/1002 raznih i ok....knez91 piše:Da se javim posle duze vremena. Bez kompa sam jedno vreme, pa nesto ne pratim forum detaljno. Ali da se javim da ovo kucam sa SE K800 i da me i dalje sluzi odlicno. U planu je neki android, pa treba mi pomoc, ako neko zna neki fon koji ima tw izlaz, nesto prosecno android, polovno do 150 max 200e

i kad smo vec kod telefona carska aplikacija za mob... https://play.google.com/store/apps/deta ... d.cerberus
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Takođe sam u VIP-u. Uzeo sam Sony Xperia Miro uz paket smart 400 i 1 gb internet protoka. Za sada sam prezadovoljan njihovim uslugama i samim telefonom.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Citajuci raznorazne forume prosle godine kad sam birao postpaid, dosao sam do sledeceg zakljucka sto se fantomske potrosnje tice. Na prvom mestu je VIP, pa MTS i na kraju Telenor. Ubedljivo najvise prituzbi na fantomsku potrosnju kod VIPa i to u debilnim situacijama tipa kad je telefon ugasen i slicno.
Knezevicu, nisam siguran koji je najjeftiniji model sa tv izlazom ali mozda za te pare mozes i nov android da nadjes sa tv izlazom. Moj SE Xperia Pro ima HDMI, ali ne znam koliko trenutno kosta nov. Ali sam gotovo siguran da mozes da ga nadjes, ili nekog iz iste klase za novac koji si spomenuo (mislim, polovne). Moje iskustvo za razliku od Cabriovog sa ovim modelom je ok. Nije savrsen, ali za moje potrebe sasvim dobar. Evo ima godinu dana kako je kod mene, pao mi je 3 puta prilicno silovito na asfalt uz tumbanje i jos uvek je sve na svom mestu, nije se rasklimao ili puko, izgrebao se jeste ali to mi nije bitno. Obavezno stavis foliju na ekran i to je to. Falt kabl jos uvek citav, ali ga normalno otvaram ne silim ga.
Knezevicu, nisam siguran koji je najjeftiniji model sa tv izlazom ali mozda za te pare mozes i nov android da nadjes sa tv izlazom. Moj SE Xperia Pro ima HDMI, ali ne znam koliko trenutno kosta nov. Ali sam gotovo siguran da mozes da ga nadjes, ili nekog iz iste klase za novac koji si spomenuo (mislim, polovne). Moje iskustvo za razliku od Cabriovog sa ovim modelom je ok. Nije savrsen, ali za moje potrebe sasvim dobar. Evo ima godinu dana kako je kod mene, pao mi je 3 puta prilicno silovito na asfalt uz tumbanje i jos uvek je sve na svom mestu, nije se rasklimao ili puko, izgrebao se jeste ali to mi nije bitno. Obavezno stavis foliju na ekran i to je to. Falt kabl jos uvek citav, ali ga normalno otvaram ne silim ga.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
meni proradilo osvetljenje tastature. Srecom, nisam im doa pare da menjaju taj kabl. Iskreno se razmisljam da uzmem neki windows phone ili neku nokiju. ovo je sve pomodarstvo.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Kako kome 
Apsolutno nijedan telefon nisam kupio da bih se pokazao u drustvu ili slicno, vec zbog potrebe... Iskren da budem ovaj SE sto imam mi je ruzan, ali mi je to totalno nebitno, bitnija je funkcija.
WP je ok solucija, sve zavisi kakve su ti potrebe. Radi munjevito, ali nije preterano zanimljiv za cackanje kao android, niti sam nasao sve aplikacije koje na androidu koristim svakodnevno.

Apsolutno nijedan telefon nisam kupio da bih se pokazao u drustvu ili slicno, vec zbog potrebe... Iskren da budem ovaj SE sto imam mi je ruzan, ali mi je to totalno nebitno, bitnija je funkcija.
WP je ok solucija, sve zavisi kakve su ti potrebe. Radi munjevito, ali nije preterano zanimljiv za cackanje kao android, niti sam nasao sve aplikacije koje na androidu koristim svakodnevno.
Fiesta!!
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
drugari imam jedan problemcic sa huawei g300. na standardnoj abc tastaturi -huawei ime nacinu unosa ne mogu da prebacim na velika slova. zato sve i kucam malim slovima. jedino u polju za trazenje kontakta hoce da prebaci na veliko slovo. qwerty tastatura radi normalno. ima li neko neku ideju sta bi moglo biti?
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa na Nokiu nemoj da prelaziš jer uglavnom modeli imaju Symbian za koji nemaju baš sve aplikacije. Ili imaju aplikacije koje mogu da posluže kao alternativa, ali uglavnom ne rade dobro.
WP ne znam kakav je pa ni nemam mišljenje.
Ali što se tiče Androida, možda nije savršen, ali je dobar u pogledu da za njega imaš sve aplikacije, pa eto kada ima AutoCAD (doduše nisu dostupne sve funkcije, ali za praćenje radova na terenu sasvim dovoljan). Takođe Android stalno unapređuju i popravljaju.
WP ne znam kakav je pa ni nemam mišljenje.
Ali što se tiče Androida, možda nije savršen, ali je dobar u pogledu da za njega imaš sve aplikacije, pa eto kada ima AutoCAD (doduše nisu dostupne sve funkcije, ali za praćenje radova na terenu sasvim dovoljan). Takođe Android stalno unapređuju i popravljaju.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
za divno cudo RS-u se vise ne kvari auto..ili mi se to samo cini..

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Samo ti se cini,veruj mi..
-
- Ljubitelj životinja
ne baxuziraj milane,ko boga te molim. Trebao bih da promenim mali hladnjak, tu gubi malo tecnost.Pa sve sma majku mu zamenio. MIslim i da mi se cuje malo auspuh , nemogu da ocenim sad kad kad je hladno pa je sve zatvoreno.Sto ne znaci da je radovima kraj. ne znam dal sebe za novu god da pocastim sportskim bregastim ili nekim monitorima,to je sledece.Budzet je ogranicen pa moram da odlucim sta cu od te dve stvari. I gume bi mogao sutra da odem d akupim,ali ovo je toplo vreme jos uvek.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Videceo, cekamm 15decembar, tada istie sest meseci da sam na racun u telenoru pa mogu uzeti neki telefonn bez onih artica itd...
Naj radije bi SE (t sada samo sony) ali oni su tanki sa njihovom ponudom tj nema nista..
Naj radije bi SE (t sada samo sony) ali oni su tanki sa njihovom ponudom tj nema nista..
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Anpu
- Poruka: 12
- Član foruma od: nedelja, 18. nov. 2012. u 10:35h
Imam Nokia 6210 Navigator par godina. Ono, Nokia ko Nokia. Zastareo, Symbian laguje samo tako a opet me služi solidno. Garmin, pdf , pozivi, poruke, net...
- popovicvl
- Poruka: 5662
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ovaj koristim skoro dve godine. http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php Potapanja su svakodnevna pojava. Android update na 2.3, radi, ne gasi se.
Ovo se ceka, pa koliko da kosta. http://www.gsmarena.com/motorola_droid_ ... d-4972.php Mislim da ce to i biti telefon za sva vremena. Kevlar, gorila glass 2. gen, baterija 3300 mAh, HD displey, kuda dalje?
Ovo se ceka, pa koliko da kosta. http://www.gsmarena.com/motorola_droid_ ... d-4972.php Mislim da ce to i biti telefon za sva vremena. Kevlar, gorila glass 2. gen, baterija 3300 mAh, HD displey, kuda dalje?
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
anyone?bojan_kv piše:drugari imam jedan problemcic sa huawei g300. na standardnoj abc tastaturi -huawei ime nacinu unosa ne mogu da prebacim na velika slova. zato sve i kucam malim slovima. jedino u polju za trazenje kontakta hoce da prebaci na veliko slovo. qwerty tastatura radi normalno. ima li neko neku ideju sta bi moglo biti?

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
-
- Ljubitelj životinja
[youtube][/youtube]
- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
da se upišem i u ovu temu..
pred 10ak dana sam podnio zahtjev za prijenos broja iz jedne mreže u drugu, i u ladici iskopam staru 3310 i u nju ubacio tu novu karticu.. u međuvremenu ju aktivirali i ja nastavio koristit 3310... strava od telefona, neopisivo dobar osjećaj pisat poruke. a i ako me netko u uredu naživcira, mogu ga gađat, samo moram pazit da ne polupam koji monitor
pred 10ak dana sam podnio zahtjev za prijenos broja iz jedne mreže u drugu, i u ladici iskopam staru 3310 i u nju ubacio tu novu karticu.. u međuvremenu ju aktivirali i ja nastavio koristit 3310... strava od telefona, neopisivo dobar osjećaj pisat poruke. a i ako me netko u uredu naživcira, mogu ga gađat, samo moram pazit da ne polupam koji monitor

Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Takođe možeš je koristiti za otvaranje piva, zakucavanje eksera, lupanje pločica i dr. zanatske radove. 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- nikola_focus
- Poruka: 1497
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
S obzirom na to da mi telefon ne treba za divljanje po netu, hiljade pesama i isto toliko slika i druge moderne preverzije od funkcija, moj izbor Nokia 8600 Luna, kupljena polovna za simbolicnu cifru od rodjaka koji je uzeo novu jos 2007. Imam je vec godinu i po i prezadovoljan sam svime, pocevsi od baterije (4 dana drzi, original, stara 2 godine), preko kvaliteta obrade, izgleda, kvaliteta veze, kamere. Nisam zahtevan sto se toga tice, i koristim telefon za ono cemu je prvobitno i namenjen, pozivi i poruke.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend