Biciklizam i biciklisti medju nama :)
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Biciklizam i biciklisti medju nama :)
Fakin facelifting, ne radi se to tako. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- kantonac
- Poruka: 244
- Član foruma od: subota, 10. apr. 2010. u 10:54h
Hehe znam znam
Ma dobro je ovo kako je mogli bit.
Zub ce sredit zubar a nos nije puno naje***.
Guvernalo mi zub izbilo.
Biciklu nije nis heh.
Ma dobro je ovo kako je mogli bit.
Zub ce sredit zubar a nos nije puno naje***.
Guvernalo mi zub izbilo.
Biciklu nije nis heh.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pa vama valja samo ona full face kaciga sto mi bajkeri koristimo..
- kantonac
Da moram nabavit full face kacigu za downhill heh
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
predlazem i neku Alpinestar jaknu sa protektorima i rukavice pa mozete i da se kotljate nizbrdo.. 

- kantonac
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Drumas je sredjen i podmazan, ostalo je jos da se menjaci fino dosteluju. Gume su na moje iznenadjenje relativno ok, ne savrsene, ali za gume koje imaju preko 10 godina, odlicne su 

Mada, cekacu jos dok ne krenem stvarno da ga vozim, ako uopste krenem. Posto mi se cini da pored toga sto mi treba duza sticna, da je ram malo mali za mene
Previse sam povijen kada "utonem" u volan, da je malo vise napred bilo bi taman. Ako nadjem drugu lulu koja je duza, mozda resim ovaj problem. Ali gde naci delove za ovo, to ne znam.
Sem sticne treba i traka na kormanu da se promeni, ova stara je u losem stanju, vec u prvoj voznji je krenula da se skida na jednom kraju.
Veceras prevalih 3000km u ovoj sezoni na teškašu zvanom Polar Mirage Pro. Odradio sam mu pre mesec dana servis i na moje (neprijatno) iznenadjenje, konusi na zadnjoj osovini su bili za zamenu posle nepunih 3000km (posto je bajs imao par stotina km pre nego sto je dosao u moje ruke). Medjutim citajuci po cikloberzi i raspitivajuci se kolega koji se vise razumeju, za ove jeftinije Shimano nable ne treba ni ocekivati nista bolje. Tako da je sad promenjena cela zadnja osovina (majstor nije imao samo konuse, a ni ovo nije bilo skupo). Kad rikne nabla, ako ne budem imao para za neku industriju, ide Quando koja bi trebalo da je jedna od boljih medju jeftinijim.

Mada, cekacu jos dok ne krenem stvarno da ga vozim, ako uopste krenem. Posto mi se cini da pored toga sto mi treba duza sticna, da je ram malo mali za mene

Sem sticne treba i traka na kormanu da se promeni, ova stara je u losem stanju, vec u prvoj voznji je krenula da se skida na jednom kraju.
Veceras prevalih 3000km u ovoj sezoni na teškašu zvanom Polar Mirage Pro. Odradio sam mu pre mesec dana servis i na moje (neprijatno) iznenadjenje, konusi na zadnjoj osovini su bili za zamenu posle nepunih 3000km (posto je bajs imao par stotina km pre nego sto je dosao u moje ruke). Medjutim citajuci po cikloberzi i raspitivajuci se kolega koji se vise razumeju, za ove jeftinije Shimano nable ne treba ni ocekivati nista bolje. Tako da je sad promenjena cela zadnja osovina (majstor nije imao samo konuse, a ni ovo nije bilo skupo). Kad rikne nabla, ako ne budem imao para za neku industriju, ide Quando koja bi trebalo da je jedna od boljih medju jeftinijim.
Fiesta!!
-
- Poruka: 137
- Član foruma od: utorak, 1. maj 2012. u 12:49h
Jebote, oldtajmer pravi!
Kod mene u Zadru pokradoše svakog di god vide. Preuređuju i preprodaju za masne pare.
Kod mene u Zadru pokradoše svakog di god vide. Preuređuju i preprodaju za masne pare.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kad se večeras nisam šlogiro, neću nikad!
Go*no se u meni smrzlo!
Išao biciklom na Popovicu, vraćam se i baš otprilike gdje je put najstrmiji ja idem 60 km/h. Pošto je put grbav, idem tamo gdje je bolje. Na tom djelu je uz samu desnu ivicu dobar komad asfalta. Pored puta osušena trava i neko žbunje. Pošto sam se sageo da bi imao manji otpor vazduga, glava mi skoro na kormanu. Žut pas, koji je bio u toj travi nisam ga ni vidio, ali jadnik ni on mene dok nisam došao do njega. Gume sa osrednjim kramponima pri 60 na sat čuju se kao tenk da ide. Pas je skočio otprilike do visine moje glave i zalajao, ja sam se trzno ni sam ne znam kako nisam pao s bicikla. Okrenuo sam se da vidim gdje je pas, on se i ne vidi, izgleda jadnik skočio u žbunje.
Go*no se u meni smrzlo!
Išao biciklom na Popovicu, vraćam se i baš otprilike gdje je put najstrmiji ja idem 60 km/h. Pošto je put grbav, idem tamo gdje je bolje. Na tom djelu je uz samu desnu ivicu dobar komad asfalta. Pored puta osušena trava i neko žbunje. Pošto sam se sageo da bi imao manji otpor vazduga, glava mi skoro na kormanu. Žut pas, koji je bio u toj travi nisam ga ni vidio, ali jadnik ni on mene dok nisam došao do njega. Gume sa osrednjim kramponima pri 60 na sat čuju se kao tenk da ide. Pas je skočio otprilike do visine moje glave i zalajao, ja sam se trzno ni sam ne znam kako nisam pao s bicikla. Okrenuo sam se da vidim gdje je pas, on se i ne vidi, izgleda jadnik skočio u žbunje.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dax92
-
- Poruka: 7631
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Slicno sam ja ovce pokupio.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- mbole
- Poruka: 14980
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ma taj ker ustvari pravi sacekusu za bicikliste, i onda se vrati u travu da se valja od smeha dok vas gleda 
Bio je jedan slican u mojoj ulici u Kragujevcu, pored kafane "Paligoric". Velika lipa pravi senku, a tuda se uvek uvece vraca mladez iz diskoteka na bazenima kod velikog parka, kao i iz par kafica koji su bili otvoreni u ulici Vojvode Putnika.
Taraba taman toliko visoka, da potpuno crn vucjak samo prebaci glavu preko nje.
Kuckin sin cuti i saceka da ti uvo dodje na 10cm od njega i samo kaze "Vuf".
kakvih je tu legendarnih grebanja uz drvo bilo

Bio je jedan slican u mojoj ulici u Kragujevcu, pored kafane "Paligoric". Velika lipa pravi senku, a tuda se uvek uvece vraca mladez iz diskoteka na bazenima kod velikog parka, kao i iz par kafica koji su bili otvoreni u ulici Vojvode Putnika.
Taraba taman toliko visoka, da potpuno crn vucjak samo prebaci glavu preko nje.
Kuckin sin cuti i saceka da ti uvo dodje na 10cm od njega i samo kaze "Vuf".
kakvih je tu legendarnih grebanja uz drvo bilo

Djak pesak 

- Iosis
- VIP
Ovo su posljedice kada ti đoravi matorac izleti!

Bolje prođem kada divljam, nego kada se opušteno vozikam. Večeras se vozim kejom onako opušteno, slušam muziku, malo razgledam i dopisujem se SMSom sa našim drugom Čedom. Taman ostavio telefon u džep i krenuo od Štranda bic. stazom da se spuštam, kad sa parkinga pred mene izleće čiča sa ponijem i to fata luk kao da vozi šleper. Pošto je na stazi izvučena linija on prelazi i tu liniju. Pošto mi je izletio na blizu nisam imao vremena da ni da kočim nego sam bježao lijevo. Međutim on me izgurao van staze, kako je točak upao na onu zemlju tako se okrenuo. Pokušao sam da se izvučem i usmjerim ponovo na asfalt ali malo morgen preletim, dočekam se na koljena i ruke, kližem i pokuašavam da se prebacim na leđa da počnem kotrljati. Uspjelo mi poslije jedno metar klizanja da se prevrnem na leđa i prevrnem još jedno 3-4 puta.
Ustanem on stoji gleda me, kaže povukla te bankina. Meni pao mrak na oči oću da ga udaram. Vičem mu, pa gdje gledaš, ideš preko linije. Kaže izvini nisam te vidio. Jaaaooo kako me nije vidio, imao sam svjetlo koje blinka, nema šanse da me ne vidi, ali izgleda nije ni pogledao kada je izletio, nego samo izašao.
Ali dobro ajde, OK, došao sam kući, dezinfekcija rakijom iznutra, s vana, pa opet iznutra.
Samo se bojim da mi ne bude kao prošli put sa laktom, pa mi koljena ne oteknu da ne mogu hodati.

Bolje prođem kada divljam, nego kada se opušteno vozikam. Večeras se vozim kejom onako opušteno, slušam muziku, malo razgledam i dopisujem se SMSom sa našim drugom Čedom. Taman ostavio telefon u džep i krenuo od Štranda bic. stazom da se spuštam, kad sa parkinga pred mene izleće čiča sa ponijem i to fata luk kao da vozi šleper. Pošto je na stazi izvučena linija on prelazi i tu liniju. Pošto mi je izletio na blizu nisam imao vremena da ni da kočim nego sam bježao lijevo. Međutim on me izgurao van staze, kako je točak upao na onu zemlju tako se okrenuo. Pokušao sam da se izvučem i usmjerim ponovo na asfalt ali malo morgen preletim, dočekam se na koljena i ruke, kližem i pokuašavam da se prebacim na leđa da počnem kotrljati. Uspjelo mi poslije jedno metar klizanja da se prevrnem na leđa i prevrnem još jedno 3-4 puta.
Ustanem on stoji gleda me, kaže povukla te bankina. Meni pao mrak na oči oću da ga udaram. Vičem mu, pa gdje gledaš, ideš preko linije. Kaže izvini nisam te vidio. Jaaaooo kako me nije vidio, imao sam svjetlo koje blinka, nema šanse da me ne vidi, ali izgleda nije ni pogledao kada je izletio, nego samo izašao.
Ali dobro ajde, OK, došao sam kući, dezinfekcija rakijom iznutra, s vana, pa opet iznutra.

Samo se bojim da mi ne bude kao prošli put sa laktom, pa mi koljena ne oteknu da ne mogu hodati.
Poslednja izmena: BojanM, na dan sreda, 19. sep. 2012. u 20:47h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: "Cenzurisana" veličina slike :)
Razlog: "Cenzurisana" veličina slike :)
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
god damn...jedem upravo 

- Iosis
- VIP
Prijatno! 

- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
brate isti slucaj, i ja jedem... i vidim na FB-u ovo
sta ces sad na fb cekati da te svi pitaju sta se desilo pa kao riba kad sidje sa prvog tukija preprica svima ponaosob??
necu nikad shvatiti ovakve slike na fb-u..
btw. gde gledas??

sta ces sad na fb cekati da te svi pitaju sta se desilo pa kao riba kad sidje sa prvog tukija preprica svima ponaosob??
necu nikad shvatiti ovakve slike na fb-u..
btw. gde gledas??

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
jel mogla ikako veca slika?
ne moraju ovo svi da vide 

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- dule0911
-
Ja bih lepo po sred tog matorca, jer bi tako brze usporio i ako si pazljiv pri udarcu, manje se povredio
Nadam se da ces se brzo oporaviti, deluje bas bolno
Ja imam jos nedelju ipo dana blejanja kuci i fizikalne terapije pa onda opet baaaajs

Nadam se da ces se brzo oporaviti, deluje bas bolno

Ja imam jos nedelju ipo dana blejanja kuci i fizikalne terapije pa onda opet baaaajs

Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
kazi da su komunalci , tuzi i uzmi neke pare, sad je trenutak.
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHH

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
- Iosis
- VIP
Pa što jedete pored kompa.
Msm i ja jedem pored kompa, al' upalim neku seriju.
Dule bolje bi i to bilo, manje bi najebo, ali ajde refleksno sam išao da izbjegnem.

Msm i ja jedem pored kompa, al' upalim neku seriju.

Dule bolje bi i to bilo, manje bi najebo, ali ajde refleksno sam išao da izbjegnem.
- dule0911
-
Ja sam u zadnje vreme bas poceo da idem na ljude a ne da ih izbegavam, da vidis kako te onda primecuju i beze. 
I ono kuce sto sam zveknuo, da sam pokusao da ga izbegnem verovatno bih pao sa bajsa, ovako sam ga udario i extra prosao, samo malo bajs sjebao, ali jebes bajs.

I ono kuce sto sam zveknuo, da sam pokusao da ga izbegnem verovatno bih pao sa bajsa, ovako sam ga udario i extra prosao, samo malo bajs sjebao, ali jebes bajs.
Fiesta!!
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Uf dobro si ih ogulio
, ebiga Vezni desava se, da je bar neka gospodja skrivila udes
eto srece, u nesreci, ovako na coravog dekicu ne vredi ni da se izgalamis..

- Iosis
- VIP
Ma goni ga, običnu tuda divljam, zaletim se pa pravim slalom i ništa se ne desi. A eto danas sam baš vozio opušteno, vozikao se. I eto belaja. Od sada ću da divljam, bolje prođem. 

- dax92
-
- Poruka: 7631
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Kad dviljas biciklistickom stazom, shvtaju te ozbiljno kao da nisi normalan, i sklanjaju se ako im dolazis u susret, tako da je najbolji recept divljanje. Ja to primenjujem redovne, i nikad nisam imao problem (sem kad sam stigao onu devojku
)

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP