Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Vidis, tako i treba da se razmislja u normalnom svetu. Ali u BGu to bas i nije slucaj. Lakse mi je da idem kolovozom, posto se krecem prebrzo za pesake. A ima ih ko muve bez glave, stoji na sred biciklisticke staze, ni ne planira da ti se skloni, jos te gleda u cudjenju "sta mi sad ovaj zvoni". E zbog takvih debila mi je lakse da vozim ulicom.Iosis piše:Inače tamo gdje ima staza uvjek vozim stazom nikada kolovozom ili trotoarom.
Taj rad. I na sve to ekipa sa profi opremom, ono, helanke, kacige u 100 boja, cvikeri, bicikli sa 107 brzina, ludilo... mislio bi čovek da je ekipa sa takvom opremom stvarno profi i ume da se ponaša u saobraćaju, al tuki...dule0911 piše:Ali kad se nadju 3-4 ortaka koja voze bajs pa se paralelno poredjaju u traci i nece da se sklone, to je vec bezobrazluk. Pritom je to bilo van grada. Bas pre neki dan sam imao takvu situaciju.
Izvini, možeš li mi reći odakle je ova informacija? Neki konkretan zakon, pravilnik... pošto u ZOBS-u kaže samo: "Ako se dva ili više vozača bicikala, mopeda, tricikala i motocikala kreću u grupi, dužni su da se kreću jedan za drugim." (čl. 89. st. 4)taunus76 piše:U grupi biciklisti mogu da se krecu samo na treningu i to sa vozilima koje ih prate (zato ce propasti pola klubova) i nikako drugacije.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.