Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Pojasevi + alkohol u saobracaju

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
dule0911

 
Poruka: 13655
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Pojasevi + alkohol u saobracaju

Poruka od dule0911 » petak, 11. mar. 2011. u 16:43h

Ma nije ni skretanje, radi se isto o pojasevima a to bas i komentarisemo. Za taksiste imam podeljeno misljenje, ima ih nenormalnih ima ih i normalnih... Kao i svuda u zivotu...

Evo sta je meni moj istruktor rekao, prva 3-4 puta kad sam usao u kamion - "E, ne moras da se vezujes, nije to obavezno u kamionu" . Naravno svaki put sam se vezao i rekao da to radim da bih stekao naviku, a i zbog sebe ne zbog pandura. Posle ta 3-4 puta me svaki put pogledao i prokomentarisao sa blagim smeskom "Ah da, ti se vezujes.".
Kad su nam takvi instruktori, sta tek mislite kakvi ce biti vozaci? Nista neobicno.
Svaki put kad udjem da se vozim sa drugom, i idemo relaciju tipa 2km, uvek mi prokomentarise ne moras da se vezujes, a meni svaki put dodje da mu nabijem glavu u volan njegovog lepog Punta Sporting da mu dokazem da je u datom trenutku bio vezan mozda mu glava ne bi stigla do volana :punnish:
knezevic piše:e to je sreca u nesreci mrgreen ...
sama od sebe ili si naisao na nesto?. i sta se onda deslo, jel te zanelo ili si se samo malo zaljuljao, ili okreto li... ?
Uf bese to davno, 3-4 godine, ne secam se vise sta je tacno bilo ali nije ispustila sama od sebe (tj da je bio los ventil ili tako nesto). Sta se desilo, nista specijalno, osetio sam da je dupe postalo malo nestabilno prilikom promene pravca u prvoj sekundi, u trecoj sekundi vibracije posto auto poceo da skakuce i malo vuce u desno, noga lagano na kocnicu, stao, zamenio - teraj dalje :ford:
Fiesta!!

Iosis
VIP
Poruka: 8419
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » petak, 11. mar. 2011. u 19:19h

Kad već spominjete taksiste, malo idem u off al' ovo moram podjelit sa vama. :)

Idem danas kući, hodam trotoarom, sa lijeve strane je metalna ograda koja je uz sami trotoar, a sa desne strane su parkirana auta. Na trotoaru ima taman toliko prostora da prođe auto i ide jedan taksista trotoarom, ljudi koji su bili ispred mene se sklonirli, ja sam stao u kraj i gledam ga poprjeko. Pošto mu je bio otvoren prozor kao prolazi pored mene tako mi viče: ŠTA JE PI*KA TI MATERINA?! Pošto sam ovih dana nervozan zbog nekih problema samo sam mu odgovorio: MARŠ U PI*DU MATERINU!!! Produžio sam dalje da ne napravim nešto što mi ne treba.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

knez91

 
Poruka: 2312
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » petak, 11. mar. 2011. u 21:54h

@ dule
stvano ne znam sta se sve moglo desiti ali si imao srece, i sto je vec receno jedno iskustvo vise thumbsuph
au cim admini vide bice :diablo: odoste od teme
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“