peca piše:Druže auto je skroz ok sređen

...
Napiši marku kod boje, ako ti nije frka...
PROČITAJ, napisano.
zamenjeni amortizeri (sa bosanca, odlični), novi diskovi i pločice, nova ramena i spone, zamenjena neka stakla, zamenjeno ulje, filter ulja, filter vazduha, filter goriva, kaiš i španer, a vlasnik sam automobila 15 godina, i uvek je išao na redovne servise, samo je spoljašnjost bila katastrofalna, pa je i to sada ispravljeno. Inače, to sam već negde napisao, farbanje je zaslužio samo zato što me nikada nije nigde ostavio, i nikada se nije do sada pokvario.
jedan drugi majstor, sa ozbiljnom radionicomu uvek punom automobila, za zamenu amortizera, kaiša, španera, ramena i spona (moje, novo sem amortizera), sređivanje kočnica, zamenu ulja i filtera (njegovo) je uzeo blizu 200e i na kraju odradio kao i svake godine reglažu trapa.
ostaje mi akumulator da pazarim, ovaj je 8 zima izdržao, unutrašnje svetlo, amortizere petih vrata i neku jeftinu muziku sa usb ulazom i isto tako neke jeftine zvučnike x 4
sve u svemu motor nisam pipao jer radi ko doksa i za čudo ne trši ni gram ulja, a ostalo me koštalo oko 650-700 jurosa nisam pravio detaljan račun, da se ne uplašim

.