Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

aj da vidim majstore ?

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21569
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: aj da vidim majstore ?

Poruka od Markedjani » utorak, 9. nov. 2010. u 17:18h

Ne ne... ti njemu reci šta da radi on će to sve sam... što bi tebi plaćao ;)
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

pedjolino
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 29. avg. 2010. u 11:02h

Poruka od pedjolino » utorak, 9. nov. 2010. u 19:40h

Markedjani piše:Ne ne... ti njemu reci šta da radi on će to sve sam... što bi tebi plaćao ;)
Teška su vremena,nema se novca primorani su ljudi da majstorišu sami nažalost....

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Poruka od Dragomir » utorak, 9. nov. 2010. u 21:58h

Shvatam ja da su teska vremena ali ako ja nisam pomogao c;lanovima ovoga foruma onda stvarno izvinite,a i dalje smatram da nemogu bas sve da popravim preko tastature.

Koliko novca je potrebno za jedan normalni servis?Danasnja vozila je tesko da covek radi sam bez alata koga uvek nedostaje bez obzira sto se stalno kupuje nesto nov.

I malo sam isprovociran naslovom teme posto ipak malo vredja
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » utorak, 9. nov. 2010. u 22:13h

vaskez piše:
macaneli piše:
ma ja to onako,posto covek i pored saveta kaze da ovde nema majstora,a nece da poslusa..
Šta treba da poslušam ?
da oteras auto kod elektricara i kod majstora...

pedjolino piše:
Markedjani piše:Ne ne... ti njemu reci šta da radi on će to sve sam... što bi tebi plaćao ;)
Teška su vremena,nema se novca primorani su ljudi da majstorišu sami nažalost....
jel ti mozes sve da uradis na kolima sam,bez pomoci majstora??
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

vaskez
Poruka: 97
Član foruma od: sreda, 6. okt. 2010. u 14:35h

Poruka od vaskez » sreda, 10. nov. 2010. u 11:45h

Ljudi , smešni su pojedini vaši komentari.
Kao prvo, imam radionicu i bavim se mehanikom, radim sve tipove motora osim dizela (iz principa). Od generelne pa do najmanje sitnice, već preko 15 godina to radim ali se nisam nikad upuštao u dublju autoelektriku i uvek sam ljude slao kod električara iako sam možda ponekad imao i sam rešenje ali se jednostavno nisam bavio stvarima koje mi nisu nužne. Ovo je sad problem sa mojim autom i znači imam sva potrebna znanja i alat da uradim bilo koju intervenciju na autu samo rekoh nisam stručan u autoelektrici posebno kad su u pitanju ovako čudne pojave kao što je ova koju ja imam . DAkle postoje karakteristični simptomi koji ukazuju na kvarove i kod mehaničkih kvarova svaki problem mogu da rešim "preko tastature" , kako neko kaže, dakle svakom bi mogao da dam tačnu dijagnozu ako se požali na neki mehanički kvar, tako da sam očekivao da tako može neko ko se na sličan način razume u elektriku. Mene bi bilo sramota da kažem da sam majstor a da ne umem da rešim kvar ili da dam dijagnozu kvara kad je u pitanju mehanika. Toliko o majstorima pa ko se nađe prozvan i uvređen nek se prvo zapita koliki je majstor pa onda nek se prsi.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » sreda, 10. nov. 2010. u 14:06h

Da te pitam a da se ne ljutiš - da li ti veruješ lekaru koji telefonski ili preko tastature daje dijagnoze i leči nekog tvog člana porodice?
Ovde na forumu majstora i ima, ali vidovitih nema, tako da na pogrešnom mestu tražiš iste.
Ako tvoj renome dozvoljava tebi da budeš takav majstor onda to ide tebi na čast, drugi ne žele da budu takav nivo majstora i stručnjaka.
U svakom slučaju telefonski zovi nekog vidovnjaka u vidu električara.
Ova tema ide pod lock.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Zaključana

Povratak na „Kvarovi i popravke“