E to malo jutre

Nema nova u srb i zato se ne kupuje polovna vec se ''reparira'' tvoja i to kosta od 100-150e a ne 250 ili 400 sto vi kazete,video sam elektroniku i kako se popravlja bar 10x do sada i znam o cemu pricam. E jedino da je ''sve'' istopio unutra pa mora druga,druga polovna ispravna bi cena bila ista kao i ovu da popravljas ...cena cele polovne pumpe ide oko 250-350e zavisi kako te zahvati sreca ali to je polovno i naravno macka u dzaku ...
Gore sam napisao sve ti varijante koliko kostaju,ne mozete vi da sabirate sad sve novo u pumpi 450e plus elektronika popravka 150 e kad ta dva kvara nikad nisu zajedno dosla,tako da ili je kvar mehanika ili elektronika.
Kad rikne mehanika i jedina preporucena varijanta je zamena za novu mehaniku koja kosta 450e sa garancijom postoji i medjuvarijanta a to je kupovina polovne pumpe sa riknutom elektronikom,na tu pumpu se prebaci tvoja elektronika i gotovo ako nemas pare za novu mehaniku i tako bi te kostalo oko 150e jer fakticki kupujes pokvarenu pumpu i to ti je neka medjuvarijanta.
Stim da ako menjas celu pumpu za drugu polovnu ili menjas elektroniku i stavljas sa drugog auta onda ''pumpa'' mora da se kodira ''u'' motorni racunar,to traje do pola sata i naplacuje se oko 30e,ja sam to dva puta radio na dva mondea i to sa kineskom dijagnostikom...