Sent from my SM-J700H using Tapatalk
Moderator: ace1
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Meni ST ne trosi nista.. Ne vozi se crklo kvacilo a ja nisam kuci.. matematika jasnaSharpshooter piše: ↑subota, 17. nov. 2018. u 19:09hJbt, samo čekam kada ćete da siđete ispod 2l na 100km.![]()
Ovim tempom, posle nove godine, smo na cifri od 2l.![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Mislim da nije ni poželjno stalno da ga sipaš u TDDi, moguće da ga više troši. Ipak kad bi testirao sipanjem do čepa znao bi tačno da li mu prijapolaris piše:Vec neko vreme sipam evro sa aditivom iskljucivo na Molu. Auto lepo ide,lepo povlaci,ali mi se cini po skazaljci da mi malo vise trosi. Jel moguce zato sto je sa aditivom ili je neki trip?
Bas da cujem zasto? Isti je motor TDDI i TDCI. Razlika samo u sistemu ubrizgavanja. Meni cak nesto manje (bedno , ali manje) trosi sa Gdrive nego sa klasicnim ED.Daki_81 piše: ↑nedelja, 9. dec. 2018. u 17:17hMislim da nije ni poželjno stalno da ga sipaš u TDDi, moguće da ga više troši. Ipak kad bi testirao sipanjem do čepa znao bi tačno da li mu prijapolaris piše:Vec neko vreme sipam evro sa aditivom iskljucivo na Molu. Auto lepo ide,lepo povlaci,ali mi se cini po skazaljci da mi malo vise trosi. Jel moguce zato sto je sa aditivom ili je neki trip?
Sent from my Xiaomi Redmi 5 Plus using Tapatalk
U avgustu ili septembru. Posle resetovanja je pokazivalo 9-10L. Nikad nije skakalo i variralo ovako.... Da nije zbog hladnoce pa onda kako se zagreva motor on spusta...Markedjani piše:Da li je skoro resetovana prosečna potrošnja ?
Ono sto sam ja primetio je da auto ima neznatno vise snage, pa je na vozacu kako ce tu snagu da iskoristi. Neko vozi laganije, pa se ta snaga odrazi na smanjenu potrosnju, a neko se primi po gasu pa mu potrosnja bude jos veca. Valjda je to slicno kao i kod ubacivanje nove mape, dobijes koju konjsku snagu, a na vozacu je kako ce to da iskoriste. Ne verujem u neko magicno dejstvo dizel aditiva, ali kontam da se dobije otprilike toliko koliko kosta vise pa sve u svemu dodje na isto kao i ED.Markedjani piše: ↑nedelja, 9. dec. 2018. u 21:15hA drugar sad sa kugom mi tvrdi da mu svukao litar nize sa gdrive dizelom... sta ti je subjektivan osecaj.