Djomla, mi smo fini dečačići koji vole svoje automobilčiće, čuvaju ih, maze i paze...

Da se pohvalim novim slikama sa NI tablicama!

I, nemojte da budete ljubomorni...

Brate meni 1000-darka predje jedva 60km kroz grad ali ja ga teram do kraja do 6800obrJames_Nis piše:I samo da dodam: prezadovoljan sam. Auto je genijalan, brz, startan, jedino me maalo nervira što mu dosta vremena treba da zagreje kabinu. Ne znam kako je vama, ali je meni posle Lade Standard iz '72 i ovog novog kamiončeta Lade 110 (koje greju k'o nenormalne) ovo stvarno sporo. Kako je kod ostalih?
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
ma sitnicaJames_Nis piše: Šteta - oko soma i petsto evropskih novčanica. :-|
Nadam se da je to samo neko privremeno resenje dok ne nadjes polovne (ako je to moguce) ili ne uzmes nove?James_Nis piše:...da mi majstor pokrije rupe od airbag-ova...
Pogledacu po gradu, ako je tako mala razlika, da uzmem lepo ko covek nov, da se lepo pogledam u ogledalo ujutru kad radim jutarnji program koliko sam se prekinuo prethodno vece u mojoj omiljenoj kafani "Stara Srbija". (ne brisite mi post, jeste reklama, ali nije besplatnatotti piše:Unutrasnji retrovizor ti nov kosta oko 3500 din, na svim otpadima ti je 20 evra. Odgovara ti i od Mondea mk3, a i od fieste mk6. Moze bez problema da se nadje.