Lak nacin da ostavite pusenje!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Lak nacin da ostavite pusenje!
Nema čoveka bez neke dijagnoze 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Meni bi bilo jeftinije i da se drogiram i da pusim nego sto se hebem sa trulim fordovima, to mi je cale isto vise puta rekao 
Inace tema me pomalo podseca na ana.rs

Inace tema me pomalo podseca na ana.rs

Fiesta!!
-
- Poruka: 147
- Član foruma od: sreda, 26. avg. 2015. u 16:23h
@dule0911
Što se ne drogiraš k'o i sva normalna djeca? 
Inače, bez zajebancije, knjiga mora da u sebi ima nešto dobro - moja mama koja puši 35 godina 40-50 cigareta dnevno je nakon čitanja te knjige prestala pušiti. Nažalost potrajalo je samo 20ak dana, tako da ipak nije svemoguća.

Inače, bez zajebancije, knjiga mora da u sebi ima nešto dobro - moja mama koja puši 35 godina 40-50 cigareta dnevno je nakon čitanja te knjige prestala pušiti. Nažalost potrajalo je samo 20ak dana, tako da ipak nije svemoguća.

-
- Poruka: 1785
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h
A sto ti isti ljudi koji su procitali tu knjigu ne kazu sta je to sto im je pomoglo da ostave pusenje..... To je ono sto je interesantno ovde...svi kazu pomoglo ali ne kazu kako i zasto....
-
- Poruka: 41
- Član foruma od: petak, 10. jun 2016. u 23:13h
Jednostavno kažeš neću više i to je to,ako se opet vratiš onda samo karakter trebaš da jačaš a ne da čitaš besmislenu literaturu.
-
- Poruka: 147
- Član foruma od: sreda, 26. avg. 2015. u 16:23h
Ja samo kažem kakvo je bilo moje iskustvo (tj. mamino). 
Zbog zdravstvenog stanja je svakako već odavno morala prestati pušiti - nije. Molimo je svi - neće. Nudili joj pare ogromne ako prestane - neće.
Ja joj isprintam knjigu, pročita i prestane sama od sebe. Šta ima u tome, ne znam.

Zbog zdravstvenog stanja je svakako već odavno morala prestati pušiti - nije. Molimo je svi - neće. Nudili joj pare ogromne ako prestane - neće.

Ja joj isprintam knjigu, pročita i prestane sama od sebe. Šta ima u tome, ne znam.
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1400
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Pazi, nije ni svaki ovisnik isti, nekom treba nikotin, nekom duda varalica. Ja sam drugi, dudas, mene je lako skinulo s 3 kutije i budjenja u pola noci da zdimim 3-4 a nekog ko pusi kutiju nije, iz nekog vrac istjera ovisnost iz nekog drugog ne moze, nije to bas crno bijelo
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- Poruka: 41
- Član foruma od: petak, 10. jun 2016. u 23:13h
Nikotinu nađeš lako zamenu,ja znam dosta ljid koji su uz pomoć suncokretovog semena ostavili duvan,kad im se pripuši onu uzmu pa grickaju semenke.Tu je bitno da nešto motaš po prstima i da grickaš i da prevariš želju,drugo je kad se navučeš na nešto što je psihoaktivno.
- mbole
- Poruka: 14900
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
U sta?veljo_81 piše:Znao sam da si neki stari namcor. Ajde da te prekrstim u vapera
Mos me zoves i lonce, sam nemoj da me razbijes, sto bi rekli... al nemam pojma sta je vaper?
A da sam namcor... samo takav

I uz to svakim danom postajem sve matoriji

Ali sam i iz nekih drugih vremena, kada nije trebalo da mi na patici napisu "gurni nogu ovde". Nisam naucio da kukam kako su stvari teske i slozene, pa dal bi neko mogo da pomogne, pa jao kako cu... uzmem i uradim ako hocu, ako necu... necu i gotovo, ne treba mi nikakvo opravdanje za to sto necu.
Ako nesto ne znam, sednem i naucim.
Postoje stvari gde trazim pomoc, ali to je kada nesto fizicki ne mogu da izvedem (da ga bes ne mogu sam da pomerim trokrilni orman).
Kada je u pitanju moja glava i ono sta se desava u njoj... tamo niko sem mene nema pristup. Jedino ja odlucujem sta cu sa svojim zivotom da radim. I za to mi ne treba nikakva pomoc. Ako nisam neke osnovne principe uklavirio za ovih 50 i kusur... dzabe da sad krecim
Djak pesak 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Od krečenja zavisi koliko će se još prebaci preko tih 50 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1400
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Nije tesko ostaviti pravi duvan, problem su hemijski spojevi u industrijskim cigaretama koji se ubacaju da izazovu ovisnost. Ne znam, meni one smrde vec jako dugo, ne planiram tu da se vracam, koliko cu jos vejpati ppjma nemam, dok ne nadjem neki hobi onda cu da batalim to. Malo je problem sto sam natukao 140 kg kako sam ih ostavio ali lagano spustam kilazu, tesko je ne jesti, kad se vrate okusi sve je lijepo za jestiŠumadinac piše:Nikotinu nađeš lako zamenu,ja znam dosta ljid koji su uz pomoć suncokretovog semena ostavili duvan,kad im se pripuši onu uzmu pa grickaju semenke.Tu je bitno da nešto motaš po prstima i da grickaš i da prevariš želju,drugo je kad se navučeš na nešto što je psihoaktivno.