Ja poznajem jednog mog kolegu, koji poznaje nekog njegovog komšiju, kome su, negde 2004 ukrali u BGu sieru.Markedjani piše:Uostalom, kad ste čuli da je neko nekad poznavao nekog ko je nekad poznavao nekog kome su ukrali Forda ?

Moderator: ace1
Ja poznajem jednog mog kolegu, koji poznaje nekog njegovog komšiju, kome su, negde 2004 ukrali u BGu sieru.Markedjani piše:Uostalom, kad ste čuli da je neko nekad poznavao nekog ko je nekad poznavao nekog kome su ukrali Forda ?
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Kad sam prosle godine gledao jednu crvenu Fiestu (2003-2004. god) sa benzinskim motorom, i sad bila zima ladno u pm, i trebali da se menjamo, moj clio za fiestu, ali fiesta je imala cuknute farove, udarena na ivicu krova(ono nemos ispraviti) i motor posle 5 minuta voznje kad sam otvorio haubu digo temperaturu kao da je 200c.van piše:Видећеш ако га купиш па цетрална крене брава да зеза због лоших контаката у микропрекидачима брава па не закључава сва врата увек . Мени ауто 30 % има откључана по нека врата . Прво сам био у паници , чистио микропрекидаче , а сада ме боли уво . Када ме не мрзи дожем и мануално закључам врата , а већином времена ме мрзи .
Друга ствар је када се мало излиже кључ и ти ћеш имати пробелма да га откључаш са оригиналним кључем , а не неко ко хоће да га украде .
Више се брини да га не обију и мазну нешто из њега или да ти украду точкове са новим гумама него што ће да украде ауто . Тај фокус тдди је испод добрано испод 2000 евра , то неће нико да краде
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Van piše: ...за све те буђаве фордове
U Zemun Polju, ispred zgrade, 5m od ulaza, ulicno svetlo i opet udjoseMarkedjani piše:gde se ovo desilo ?
FM III piše:Vidim ja koliko ste obojca zainteresovani za školu kada visite ovde na forumu
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Moj se ne zakljucava od kad je crko ulozak brave, to je jedno 7,8 godina unazad. Oni da ga ukradu, kad bi vidjeli sta su uzeli zvali bi da ga vratemacaneli piše:kome treba ford,cak i da ga ostavis otkljucanog zaobilaze ga
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni