@Milan Ма да, наравно, треба продужити ко зна колико км до следеће раскрснице где је могуће направити полукружно и вратити се назад, да случајно не би засметао стручњацима који мисле да је цео пут њихов - посебно онима који уживају да обилазе колону у којима смо ми “врљави.”
А у праву си и за гледање иза себе, нема шта. Па опет да поновим, одлично су ми познати стручњаци који иду дупло и тродупло преко ограничења. Ухвате леву траку и само цепај, шта њих интересују ови "врљави" у десној траци, да ли неко стоји, да ли жели да скрене или било шта друго. Само пун гас и обилази све пред собом. Паметно, нема шта. Тако да мислим да си помешао која радња је небулоза.
dule0911 piše:Kljucna razlika izmedju toga sto pricas i ovoga sto se odigralo jeste da je lik iza njih stao. Kada prilazim i vidim da neko stoji, kocim i stajem, nema sta da razmisljam o obilazenju i slicno, sigurno postoji razlog zasto stoje.
Дуле је овде објаснио.
Управо то се десило и у нашој ситуацији. Отац је стао до саме линије, значи видно померен у леву страну, са упаљеним левим жмигавцем и сачекао да прође ауто који је ишао у сусрет. Пасат иза нас је већ стајао. Лично ја сам се окренуо и погледао има ли некога иза, само један ауто баш баш далеко. Е тај ауто је био Ауди који нас је очешао. Није ишао много брзо, бар 160/170.
Сваки дан неколико пута скрећем у двориште у леву страну. И пазим колико год је то могуће. Кад год видим да је неко у поелту и да жели да ме претекне, успорим, померим се у десно, он прође и онда скренем. Али опет је било тесних ситуација, баш због ових горе наведених стручњака. Њихово летење по путу, не може нико да предвиди.
Иначе, то се овде десило. Ишли смо у истом правцу као и овај Мерцедес и скретали лево између црвених стубова.
https://www.google.rs/maps/@44.2951358, ... 6656?hl=sr