Ramovi za tablice, FCS?
Moderator: ace1
- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
Re: Ramovi za tablice, FCS?
U skladu sa modelima sa slike i cena rama...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ako si pod "vi" uračunao i mene, nisam hteo da načinjem diskusiju oko toga... ko sam ja da sudim šta je nekome malo ili mnogo para - al' svakako da je i cena jak argument.totti piše:Jeste videli vi cenu za te inox?
Htedoh samo da kažem da je za grupnu kupovinu bolja opcija ono što odgovara većini vozila, a to inox (po mom skromnom mišljenju) nije. Video sam dosta automobila sa time, i starih i novih... osim kad se radi o izuzetno očuvanom, velikom vozilu koje već samo po sebi ima hromirane detalje, izgleda mnogo nakaradno.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Pa i ja sam mogao neke obicne priveske..

- BojanM
- BOFH
Nije da nisi... a i to su baš uporedive stvari. 

pozdrav, Bojan

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
slazem se sa kumetomBojanM piše:Ako mene neko pita, ja sam pre za plastiku (ispupčena slova sa srebrnom farbom) nego za te niklovane... gomili auta jednostavno ne stoje toliko upadljivi okviri.

napravite anketu da vidimo ko sta voli
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ma ja sam siguran da necemo navuci toliki broj porudzbina za inox, al sam morao da pokusam 

- totti
- BojanM
- BOFH
Nisi, nisi... vodio u Daščaru. 

pozdrav, Bojan

- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Stavite u anketu i "prazan crni plasticni okvir"
iskreno nikako mi se ne svidjaju ispisani okviri, verovatno jer je uglavnom tu naziv firme, sediste, postanski broj itd. pa bude prenatrpano i nekako kvari izgled auta, ne mislim da ce ovo ispasti lose jer su samo 3 reci ali licno pored FCS nalepnice sve je visak..

- totti
Koliko su pite kod Fofe pojeli, koštalo je kao daščara za 10 osobaBojanM piše:Nisi, nisi... vodio u Daščaru.

- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ja sam iz pouzdanih izvora dobio informaciju da je to bilo kao predjelo u Dascari za jednu osobu 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
+1Cedo piše:Stavite u anketu i "prazan crni plasticni okvir"iskreno nikako mi se ne svidjaju ispisani okviri, verovatno jer je uglavnom tu naziv firme, sediste, postanski broj itd. pa bude prenatrpano i nekako kvari izgled auta, ne mislim da ce ovo ispasti lose jer su samo 3 reci ali licno pored FCS nalepnice sve je visak..
Obican crni okvir i mirna Backa.
Fiesta!!
- totti
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ima se,moze se - nema se,mora se....
- BojanM
- BOFH
Koji je smisao organizovati kupovinu i isporuku blanko crnih kad ih ima gde hoćeš... a za nuždu uzmeš neki "brendirani" sito štampom i napadneš tu štampu razređivačem, ima da se skine dok kažeš keks.
pozdrav, Bojan

- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
Obicni crni plasticni sa natpisom FCS za malo para mislim da bi pilo vodu za masovniju narudzbinu, ili ne mora skracenica, moze i puno ime FORD CLUB SERBIA, sto da ne?
Ja bar okvire menjam samo kad promenim i auto ili ovi nasi Zlocinci smisle da treba menjeti tablice i sl....
Neki malo krsteniji plasticni bio bi prigodan za svakog, ToTTI rece 1e, moze i nesto kvalitetnije, i njih ima raznih?
Reljef?
Ja bar okvire menjam samo kad promenim i auto ili ovi nasi Zlocinci smisle da treba menjeti tablice i sl....
Neki malo krsteniji plasticni bio bi prigodan za svakog, ToTTI rece 1e, moze i nesto kvalitetnije, i njih ima raznih?
Reljef?
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Ma naravno, nisam to ni mislio, ja sam svoje osmirglaoBojanM piše:Koji je smisao organizovati kupovinu i isporuku blanko crnih kad ih ima gde hoćeš... a za nuždu uzmeš neki "brendirani" sito štampom i napadneš tu štampu razređivačem, ima da se skine dok kažeš keks.

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Mozda je i mene neko pogresno razumeo, nisam mislio da se narucuju obicni okviri vec da takav imam i da mi takav najvise odgovara, ne volim sarenilo oko tablice 
Btw Cedo, ja sam natpis sa mog skinuo sa smrkom prilikom prvog pranja, samo priljubis uz okvir i spadne ocas posla

Btw Cedo, ja sam natpis sa mog skinuo sa smrkom prilikom prvog pranja, samo priljubis uz okvir i spadne ocas posla

Fiesta!!
- totti
Totti reče 1,10€, nemoj da smanjuješoristic piše:Neki malo krsteniji plasticni bio bi prigodan za svakog, ToTTI rece 1e, moze i nesto kvalitetnije, i njih ima raznih?
Reljef?

Da, sa reljefom, bira se način montaže tablice u ram. Mislim da ima 3 ili 4 tipa.
http://www.intercrown.net/Proizvodi-ramovi.html

- acadimke
- Poruka: 1707
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Ja sam imao vrlo lep, kvalitetan i siguran ram od placa gde sam kupio auto, nije mogla da ispadne tablica sve i da je htela. Ubacivala se tablica, a onda odozdo se podignu i zabrave u ram dva plasticna osiguraca. To je sve bilo dok prvi put nisam otisao u autostad, namontirali mi onaj njihov budjavi najjeftiniji ram, sad mi zadnja tablica zveci
Aj otvarajte glasanje da vidimo sta i kako, da se dogovorimo pa da narucujemo ko hoce
))) ...

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Hehe, ista stvar bilo drugaru kad je kupio Passat. Auto stiglo sa dobrim ramovina, neka fina kvalitetna plastika sa bravicama, kada je otišao u servis skinuli mu te i stavili neke svoje najgore. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
A sto je najjace, ja krenem kuci i zmolim ih da mi daju i moje ramove koje su skinuli, bas iz tog razloga jer njihovi ne vrede ni k..cu, oni ok nema problema evo izvolite. Ja dodjem kuci i tek tad vidim da su volovi pocupali te bravice i sad mi stoje ti ramovi kuci,a mogu samo da ih bacim.
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019