Porukaod Daniel » ponedeljak, 6. avg. 2012. u 19:26h
drugar upravo poslao iz grcke sliku ufff moree! imam istu ovakvu sliku od pre 2 godine ( postavicu obe ), pa mi sad drugar poslao istu ( svezu) da me podseti na stare dane
Imam i ja par lepih sa mora ali me mrzi sad da kopam, evo jedne na brzaka (klik na sliku za full size).
Vremesni Canon Powershot A570IS, malo igranja u manual modu.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
Podesavanja su da kazem poluautomatska. Ekspozicija je bila namjestena na 8 sekundi, ISO na 250 aparat stavljen na stalak i eto.....
Za detaljnija podesavanja pogledacu na racunaru pa ti mogu onda reci....By the way snimano iz moje baste oko 12 nocu...
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
malo kampiranja sinoć/noćas...
[youtube][/youtube]
morao sam fotić okrenit u suprotnu stranu jer su svejtla bila upaljena okolo
tj tamo gdje bi ih najviše uhvatio, svjetlilo je..
onda sam malo zakrnjio pa nisam na vrijeme bateriju promijenio pa sam se smrzo ko govno, a u međuvremenu je pug206 otišao iz kurvanja
bit će bolje nagodinu