Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od peca » petak, 28. avg. 2009. u 23:40h

Ja ne mogu da verujem :-| ...

Samo mi nikako nije jasno shta su konji trazili na sred auto puta!?
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 29. avg. 2009. u 17:05h

Ma sigurno je bio pijan, on uopste nije ni skapirao konja tek na 2m pre samog udarca, a kao sto stefan rece osvetljen je auto-put, bar na 20-30m bi trebalo da ga primetis najkasnije. Jadan konj.
A sta su trazili na auto-putu.... Ko zna, mozda su pobegli iz neke prikolice ili tako nesto.
Fiesta!!

Neša
VIP
Poruka: 5051
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » subota, 29. avg. 2009. u 23:37h

Jadan konj! Najzelenija trava je na onim ostrvima...
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » subota, 12. sep. 2009. u 19:10h

E i ja sam imao jednu zeznutu situaciju pre par dana... Krenem iz Kragujevca za Racu..put prav i prilicno dobar,a prolazim cesto tu i nikad nema policije tako da mogu da vozim kako hocu.. tu noc sam isao oko 150-160,kad se ispred mene stvorio IMT 539 de luxe (sa vozacem,dve babe na blatobranima i jos dva coveka nazad,iza vozaca ! ),naravno neosvetljen.... jedva sam ukocio na "par milimetara" od njega i legao na sirenu posto su duga svetla i maglenke vec bili ukljuceni...i sta takvoj budali da radis ? Da sam ga ne daj Boze udario,pretpostavljam da bi bila obostrana krivica,ja bih bio kriv zbog neprilagodjene brzine,on zato sto nije osvetljen,a za njih sto bi verovatno izginuli svi do jednog ne znam ko bi robijao... :-(

Neša
VIP
Poruka: 5051
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Poruka od Neša » subota, 12. sep. 2009. u 20:40h

Strasno! Eto zasto ne treba stedeti na kocnicama !
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

microslav
Poruka: 59
Član foruma od: utorak, 25. avg. 2009. u 12:42h

Poruka od microslav » subota, 12. sep. 2009. u 22:12h

a ni na zatvorkim krevetima (mislim na kolicinu a ne na udobnost, žičani madrac je isuviše veliki luksuz za takve), a ako im se ponovi onda pred streljacki stroj

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » subota, 12. sep. 2009. u 23:16h

Mozda i bolje sto vozam auto kojem je max brzina 140 km/h. :D Onako se ne bi mogao susdrzat. Ovako vozima 80-90 i super.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

peca
VIP
Kontakt:

Poruka od peca » subota, 12. sep. 2009. u 23:30h

kubura16v piše:E i ja sam imao jednu zeznutu situaciju pre par dana... Krenem iz Kragujevca za Racu..put prav i prilicno dobar,a prolazim cesto tu i nikad nema policije tako da mogu da vozim kako hocu.. tu noc sam isao oko 150-160,kad se ispred mene stvorio IMT 539 de luxe (sa vozacem,dve babe na blatobranima i jos dva coveka nazad,iza vozaca ! ),naravno neosvetljen.... jedva sam ukocio na "par milimetara" od njega i legao na sirenu posto su duga svetla i maglenke vec bili ukljuceni...i sta takvoj budali da radis ? Da sam ga ne daj Boze udario,pretpostavljam da bi bila obostrana krivica,ja bih bio kriv zbog neprilagodjene brzine,on zato sto nije osvetljen,a za njih sto bi verovatno izginuli svi do jednog ne znam ko bi robijao... :-(

Da nisi prolazio slucajno kroz Markovac???

Ja tamo imam kucu, i deshavalo mi se isto shto i tebi par puta...

Tamo malte ne ni jedan traktor nema ispravnu signalizaciju...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D

kubura16v

Poruka od kubura16v » nedelja, 13. sep. 2009. u 01:11h

prosao sam kroz Markovac 100 puta,konkretno to vece nisam,vozio sam devojku do Race i vratio se......nzm da li si prolazio tim putem,ili dolazis autoputem,ako jesi znas o cemu pricam..a do kuce sam se tresao kao prut,presekao me je seljacina...nisam mogao iz auta da izadjem u RAci...pa i ja retko kad "divljam",jer vozim kombi i ne ostaje mi se bas bez dozvole,ali znam da tu nema murije,a put je prav...i jos nocu nema zive duse....

peca
VIP
Kontakt:

Poruka od peca » subota, 19. sep. 2009. u 00:52h

Pre dva sata, u Kralja Petra :-( :-( :-( ...

Riba je prloetela na crveno i lepo me raspalila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slika

dule0911

 

Poruka od dule0911 » subota, 19. sep. 2009. u 00:58h

E u pm!! :(
Jel su samo vrata ili je i B stub nastradao? Dogovor ili ste cekali cike u plavom? Njen auto kako je prosao, verovatno bez celog prednjeg dela.
Fiesta!!

peca
VIP
Kontakt:

Poruka od peca » subota, 19. sep. 2009. u 01:01h

B stub je verovetno u k..., prednji prozor do pola mogu da otvorim, zadnja vrata mogu jedva malo da otvorim, prednja jedva mogu da zatvorim :-( ...

Njena j... zastava 10 ima samo par ograbotina na braniku, i ostala je bez znaka...

Lupila me je na oci interventne, tako da su oni malo porazgovarali sa njom, i pao je dogovor...

Nino
Poruka: 103
Član foruma od: nedelja, 2. nov. 2008. u 19:10h

Poruka od Nino » subota, 19. sep. 2009. u 01:06h

E sta sve coveka moze da snadje...
Najbitnije da je glava na ramenima.

peca
VIP
Kontakt:

Poruka od peca » subota, 19. sep. 2009. u 01:07h

To i ja sad kazem...

nikola
Poruka: 477
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 23:47h

Poruka od nikola » subota, 19. sep. 2009. u 01:32h

Da se ja pitam, u novom zakonu o bezbednosti saobracaja bih uveo odredbu da se prolazak na "debelo" crveno kaznjava trajnim oduzimanjem dozvole i zdravo... kakvi poeni, kakve zajebancije.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 19. sep. 2009. u 08:11h

E kakva kretenusa! Nikola slazem se s tobom za oduzimanje dozvole.

I ja sam neko vece mogao da imam nesrecu samo sto bi ja prosao daleko gore od Pece. Bio sam na biciklu, mrak je vec pao i isao sam ulicom koja i nije bas najbolje osvjetljnja, treba da skrenem lijevo, gledam iz suprotnog smjera nema nikoga, ja vec skrecem prelazim lijevu traku kad ono iz mraka izleti Vectra bez svjetala, al sam se bio odsjekao. Da bude jos gore on je bio bas u mraku jer je prolazio ispod mosta, i tu nema nama nikakvog osvjetljenja. Ako neko mozda zna to je u NS skretanje na strand kod mosta Slobode.
Tako da bi i voznja bez svjetala kaznjavao sa duzim oduzimanjem dozvole.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

peca
VIP
Kontakt:

Poruka od peca » subota, 19. sep. 2009. u 10:09h

Uzas ko sve danas vozi :-( ...

Ti si tu imao nenormalno mnogo srece...

Mislim da je sve to regulisano u novom ZOBS-u, ali nisam bash siguran, pogledacu...

dule0911

 

Poruka od dule0911 » subota, 19. sep. 2009. u 11:36h

Meni se par puta desavalo kad krenem iz neke extra osvetljene ulice, uopste ne primetim da sam zaboravio da upalim svetla, ali zato cim naidjem na neki deo gde nema svetla, onda je kuku majko lol
A taj lik je verovatno imao nightvision kad je mogao u mrklom mraku bez svetla da vozi :D

Zvucacu kao neki penzos, ali trebas i ti na bajsu da imas svetla ;)
Oduvek su mi se ljudi cudili sto kupujem svetla za bajs, pa jos da budu jaka... Dosta puta su mi pomogla u slicnim situacijama.
Fiesta!!

Darth Malak
Poruka: 86
Član foruma od: utorak, 21. jul 2009. u 11:18h

Poruka od Darth Malak » subota, 19. sep. 2009. u 12:05h

ne znam za Vas ostale ali cim sednem u kola palim svetla i vezujem pojas , dan ili noc ( za svetla :) )

ali evo primer : vracam se iz Kovina ka BGd-u , posle kasarne nekih 2-3 km , noc oko 21:00 , zena , deca vec zaspala pozadi , idem nekih 100 km na sat , ravan put itd, nema nikog iz suprotnog smera i upalim duga svetla, u daljini vidim nesto veliko i tamno na putu ali se uklopilo u tamno-crno nebo u daljini pa nisam siguran sta je , duga svetla upaljena ali nista ne reflektuje , crv radi u meni i krecem da polako kocim , crnilo postaje sve vece ali i dalje se ne vidi sta je , kocim,kocim usporavam na nekih 40-50 km a ispred mene na putu , ne sa strane puta nego u traci stoji ogroman sleper , stop svetla totalno crna od blata , sta god , cirada takodje , toliko je bio prljav da je to strasno , obilazim ga lagano i ne verujem , sa svih strana prljav , u kabini vidim vozaca kako spava naslonjen na volan , stajem od njega nekih 20 metara u stranu , ostavljam kratka svetla i sva 4 palim , izlazim da vidim budalu i da mu sve po spisku , derem se , udaram po vratima , ovaj nista ?? vec sam pomislio da nije mrtav , baja se budi , otvara prozor i pocne na mene da se dere tj. da mumla koliko je pijan , miris brlje iz kabine se siri Banatskom ravnicom , ja ne verujem i krecem da mu sve po spisku ... baja onako pijan zakljucava vrata , pokusava da upali kamion ali mu ne uspeva , gledam da procitam tablice da ga prijavim muriji a ono tablica nema , idem nazad i tamo nema tablica ? ? ?
Odoh do kola , krecem i zovem 92 da prijavim idiota , sve im ispricam gde , sta , kako a oni meni " a jel to hitno ? " ja :-| ? :-( ako zelite da neko pogine i prekinem vezu .

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » subota, 19. sep. 2009. u 12:19h

Ja cim sjednem u kola, namjestim sta vec treba, palim svjetla, kad sam u Doboju i po danu su obavezna, kad krenem (ako ulica nije prometa) vezujem pojas, a ako odma moram da se ukljucim na neku prometnu ulicu vezujem pojas dok stojim.

Na biciklu nemam svjetla, samo katadioptere, to je da me drugi vide, meni svejtla rjetko kad trebaju, mada moracu da ih kupim jer nekad zaista trebaju.

Zakon o upaljenim svjetlim 24 sata podrzavam 100000%.
Prvi razlog je sto sam nekoliko puta bio u situaciji da u jutarnjim satima, jos ako ima magle i nije se bas razdanilo, auta se manje primjete, tj. tek kad pridju blizu, i u slucaju da preticem nekoga kasno bi uocio onog ko mi dolazi iz suprotnog smjera. Da ima upaljena svjetla vidio bi ga na vrjeme.
Drugi razlog je isti samo sto je to uvece, a takodje i kada se sprema neka oluja, oblacno u bilo koje doba dana kad je smanjena vidljivost treba palit svjetlo. Osjecaj da bi trebalo upalit svjetlo u takvim situacijama ima malo vozaca, neki misle vidim ja ne trebaju mi svjetla, jednostavno ne razmisljaju da i njih treba neko da vidi.

kubura16v

Poruka od kubura16v » subota, 19. sep. 2009. u 12:34h

Evo cist primer juce,znate kakvo je vreme bilo. Isao sam za BG Ibarskom,krenuo sam u 5 ujutru i od Cacka me pratila kisai magla i sve sto ide uz to,a sreo sam bar 50 automobila bez svetala. A magla,ne vidis 20 metara ispred sebe. U Ljigu odmah posle semafora,idem u koloni i covek ispred mene nabija na kocnicu,ja i ovaj iza takodje,a u desnom retrovizoru vidim Fiat Ducato sto je bio iza nas,popeo se desnim tockom u travu i stoji paralelno sa autom iza mene! Ito sve zbog degena koji skrece i naravno nema nista od osvetljenja na prikolici,a ne verujem ni na Skodi iz 1843!

Darth Malak
Poruka: 86
Član foruma od: utorak, 21. jul 2009. u 11:18h

Poruka od Darth Malak » subota, 19. sep. 2009. u 13:36h

e da , pre par godina idemo sluzbeno u Suboticu , nas dvojica iz moje firme i jos dvoje kolega iz druge firme koja nam daje podrsku , autoput NS-Subotica se radio pa smo jedan deo morali ici okolo lokalnim putevima , naravno posle 5 km nailazimo na barijeru na putu ali od dima , seljaci pale pored puta ogromne kolicine , ne znam ni ja cega tacno , slame ili jbg sta god , naravno nista se ne vidi , kolega usporava i ispred nas tj. na nas ide bus koji takodje nije nista video , hvala bogu sto je isao sporo jer u slucajnom sad bi mirisao cvece ali dva metra ispod zemlje.

Ako se secate isto pre par godina zbog iste paljevine pored puta neki kamion se prevrnuo ili udario u neki bus , tako nesto , cak mislim da je bilo i mrtvih

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » sreda, 23. sep. 2009. u 21:23h

Prica mi drug >> ja na pruznom prelazu, spustena rampa, ispred zena sa kecom... Podize se rampa, a zena se vraca u rikverc i udara u moju lagunu/ja popizd.. medjutim vidim nema stete i upozorim je, sednem u kola i razlaz... Kad nekoliko dana posle ja u policijskoj stanici cekam u redu za podizanje licne karte, a ista zena prica prisutnima kako je neka budala udarila od pozadi dok je ona lepo cekala na pruznom prelazu da se podigne rampa... :-| Ja se izgubio dal da je udavim pred ljudima, sta da joj radim i na kraju sam samo precutao >> Tako on prica i kaze zao mu sto je nije napao
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

peca
VIP
Kontakt:

Poruka od peca » sreda, 23. sep. 2009. u 21:41h

Ipak je to zensko za volanom...

Nisu sve zene stvorene za vloan (opet kazem, cast izuzecima) ;) ...

kubura16v

Poruka od kubura16v » sreda, 23. sep. 2009. u 21:43h

cast izuzecima,kojih je jako malo mrgreen

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“