USS Mondeo
- lukijano
-
- Poruka: 767
- Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h
Re: USS Mondeo
Pa jel sad dobro vuče... mislim jel se sve ostalo stabilizovalo... ovo ubacivanje u brzine, itd...
- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Vidjao sam u monogim oglasima aute koji su cakum pakum ~100 000 km, zweimassenschwungrad geändert. Ja bih bio malo precizniji oko intervala zamene zamajca, od 50 000 do 500 000 km.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Upravo tako... Deo čiji vek trajanja direktno zavisi od vozača, baš kao i recimo lamela.
Sent from Sony Xperia M2
Sent from Sony Xperia M2

- FiestaBG87
-
- Poruka: 5869
- Član foruma od: nedelja, 13. okt. 2013. u 20:25h
mondeo 2009 ( prvi u srbiji ) 2.0 136 ks automatik ja ga zadnju put video sa kilometrazom od 470000 voznja vecinom otvoren put nemacka i tako to, kaze da nije nista menjao samo redovan i veliki servis a drugar je na 406 menjao plivajuci an 330 000 i mogo je jos nego se drug raspao, sve zavisi od noge i stila voznje
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Ma na TalkFordu se javljao neki lik taksista koji je menjao zamajac 2-3 puta, a daj bože da je sastavio 120.000.
Da, sad vuče kao šašav (kao pre) (blamirala sam audije i oktavije danas uz bubanj potok - i to ono, usporim pa ubrzam u šestoj, ma prima gas kao formula), a menjač ide kao kroz puter

Inače, računali smo na jači trošak (relativno uskoro) posle kupovine, s obzirom na kilometražu, tako da se nismo prenerazili (iako je zabolelo
). Jbg, kad nemam pare za nov, zaista se ni potajno ne nadam da će da me uk*nja, tj. da ću od troškova imati samo gorivo i registraciju. Zamajac je potrošna roba, a model auta sam izabrala svesna vrlina i mana.
..................(a ustvari odoh da plačem
)

Vukao je on dobro i pre, recimo dečko nije ništa primetio oko vuče. (Sve se to brzo izdešavalo, tj. čim smo primetili da trese otišli smo u servis, posle 3 dana je zamajac promenjen, tako da i nismo imali neki uzorak).lukijano piše:Pa jel sad dobro vuče... mislim jel se sve ostalo stabilizovalo... ovo ubacivanje u brzine, itd...
Da, sad vuče kao šašav (kao pre) (blamirala sam audije i oktavije danas uz bubanj potok - i to ono, usporim pa ubrzam u šestoj, ma prima gas kao formula), a menjač ide kao kroz puter

Ćuti.. Bili smo letos u Italiji, pa u Crnoj Gori. CG đene-đene, ali da se desilo u Italiji..Lale piše:Sad ti je bar rešen problem koji se uvek isčekuje kad se kupi polovan Mondeo, a najgora solucija je da ti se to desi kad si na nekom daljem putovanju.

Inače, računali smo na jači trošak (relativno uskoro) posle kupovine, s obzirom na kilometražu, tako da se nismo prenerazili (iako je zabolelo

..................(a ustvari odoh da plačem

- maksimus69
- Poruka: 77
- Član foruma od: petak, 15. mar. 2013. u 14:37h
Pa da te utešim i ja sam skoro menjao plivajući, korpu i lamelu i to na 190 000. Kilometraži ne verujem jer sam malo zvirnuo u uvozne papire placa kad sam ga kupovao i video razliku od 30 000 što mislim da je realno stanje. Menjao sam najvise zbog toga što mi je auto trzao kao sto sam napisao ranije i zato sto se čulo brujanje prilikom pritiskanja kvačila. Sad kad vidim da to nije baš moralo odmah da se uradi nije mi svejedno. Ali je svakako doprinelo kvalitetu vožnje.
A mesec dana ranije dao sam rodjenoj sestri koja živi u inostranstvu dao vozi punta kojeg tagodje imam i ona spalila lamelu!
I tu korpa ,druk ležaj,viljuska i normalno lamela. Ali seka bila ok (kao što jeste uvek) pa platila deo troškova pravdajući se da slabije vozi auto sa manuelnim menjačem.
Sve u svemu to je cena vožnje polovnih auta zavidne kilometraže.

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Da obrišemo malo prašinu sa teme i načnemo foto-zimnicu...

- lukijano
-
- Poruka: 767
- Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h
Liči na grčki krajolik... 

- YOmax
- Poruka: 647
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2014. u 13:39h
Agio Oros, pogled sa spica Sitonije...jel da? 

Ford C-max 1.6 16v mk1 2007 restyle
Ford Focus 2.0 tdci mk2 2006
ex Ford C-max 1.8 tdci mk1 2007 restyle
ex Fiesta Zetec S mk7 2009
Ford Focus 2.0 tdci mk2 2006
ex Ford C-max 1.8 tdci mk1 2007 restyle
ex Fiesta Zetec S mk7 2009
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h