pa i ona da ide koji put kod plasticara, kod nehanicara svaki cas, sve dok je ne sredi?!vucki piše:Pa nek je sa srecom,da te mlada sluzi kao auto...
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Preseli se kod Daxa u temu.Cedo piše:...Iskreno meni mnogo bolje cuci mp3 sa eibach oprugama...
Izvolitemacaneli piše:Jel moze anketa da glasamo mp3 ili st?
Čedo, ovo isto sam počeo da pišem pre dva sata, ali sam odustao da me ne bi nazvali hejterom spuštanjaCedo piše:Nego mana preteranog spustanja je sto onda i 17ka izgleda pemala na Fokusu, nekako mi ne izgleda lepo kad je rub krila dva tri cm od ruba felne a kraj sajtne i branika ceo pedalj udaljenosti.. Da bi se poklopila polukruznica koju pravi krilo i branik sa jedne i felna sa druge strane sama felna bi morala biti za bar dva broja veca