Talladega_500 piše: ↑nedelja, 9. nov. 2025. u 15:23h
Ali ovo su vozaci koji bi trebali biti slobodni vozaci na kraju 2026. sezone:
Cole Custer
Kyle Larson
Alex Bowman
Ricky Stenhouse Jr.
A. J. Allmendinger
Austin Dillon
Kyle Busch
Daniel Suarez
Ross Chastain
Chris Buescher
Ryan Preece
Austin Cindric
Joey Logano
Ryan Blaney
Christopher Bell
Moje neko misljenje ko ce gde.
Larson, Logano, Blaney i Bell ostaju u istim timovima.
Nasuprot ocekivanju da ce #48 dobiti novog vozaca, mislim da Bowman ostaje tamo, ako zbog nicega drugog onda zbog Ally. Mislim da Bowman ostaje barem jos nekoliko godina dok ne vidimo kako ce se Caruth i Day pokazati u O'Reilly.
A. Dillon, Chastain, Buescher, Preece, Stenhouse i Allmendinger takodje ostaju u istim timovima.
Mislim da ce Busch napustiti Childressa i da ce ga zameniti Jesse Love.
Mislim da ce Busch najverovatnije u Spire umesto Suareza.
Suareza vidim u Kauligu umesto T. Dillona ili nekom slicnom timu.
Nisam siguran sta ce biti sa Cindricem. Znam da Penske umire od zelje da ga zameni, ali ne vidim ko bi ga mogao zameniti - Ford nema nekog talenta u O'Reilly i Truck koji bi bio spreman preuzeti tako veliki teret na sebe, jedino ako uspeju da "ukradu" Lovea od Childressa kako se prica. Ne bi me iznenadilo da Cindric ostaje jos par godina u Penske. Ne vidim Penske kao tim koji ce juriti velika imena, vecina njihovih uspesnih vozaca u zadnje vreme (Keselowski, Logano, Blaney) su dolazili kao klinci umesto da jure nekog vec proslavljenog vozaca.
EDIT: Evo sad citam da Kyle Busch vise nece imati blisku saradnju sa Spire kao prethodnih godina, tako da vise nisam ubedjen da ce u Spire u 2027. sezoni.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.