Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

2027. sezona

Boss
Poruka: 3725
Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h

Re: 2027. sezona

Poruka od Boss » utorak, 6. jan. 2026. u 11:39h

Kyle Busch to Hendrick Motorsports in 2027 a REAL POSSIBILITY :eek:

Spominje da bi mogao i Hocevar u Hendrik. Lično bih više voleo videti Hocevara
The two things that ultimately matter in racing are the stopwatch and the checkered flag. Everything else is opinion.

Talladega_500
Yankee
Poruka: 15898
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » petak, 9. jan. 2026. u 22:57h

Talladega_500 piše:
nedelja, 9. nov. 2025. u 15:23h
Ali ovo su vozaci koji bi trebali biti slobodni vozaci na kraju 2026. sezone:
Cole Custer
Kyle Larson
Alex Bowman
Ricky Stenhouse Jr.
A. J. Allmendinger
Austin Dillon
Kyle Busch
Daniel Suarez
Ross Chastain
Chris Buescher
Ryan Preece
Austin Cindric
Joey Logano
Ryan Blaney
Christopher Bell
Moje neko misljenje ko ce gde.

Larson, Logano, Blaney i Bell ostaju u istim timovima.

Nasuprot ocekivanju da ce #48 dobiti novog vozaca, mislim da Bowman ostaje tamo, ako zbog nicega drugog onda zbog Ally. Mislim da Bowman ostaje barem jos nekoliko godina dok ne vidimo kako ce se Caruth i Day pokazati u O'Reilly.

A. Dillon, Chastain, Buescher, Preece, Stenhouse i Allmendinger takodje ostaju u istim timovima.

Mislim da ce Busch napustiti Childressa i da ce ga zameniti Jesse Love.

Mislim da ce Busch najverovatnije u Spire umesto Suareza.

Suareza vidim u Kauligu umesto T. Dillona ili nekom slicnom timu.

Nisam siguran sta ce biti sa Cindricem. Znam da Penske umire od zelje da ga zameni, ali ne vidim ko bi ga mogao zameniti - Ford nema nekog talenta u O'Reilly i Truck koji bi bio spreman preuzeti tako veliki teret na sebe, jedino ako uspeju da "ukradu" Lovea od Childressa kako se prica. Ne bi me iznenadilo da Cindric ostaje jos par godina u Penske. Ne vidim Penske kao tim koji ce juriti velika imena, vecina njihovih uspesnih vozaca u zadnje vreme (Keselowski, Logano, Blaney) su dolazili kao klinci umesto da jure nekog vec proslavljenog vozaca.

EDIT: Evo sad citam da Kyle Busch vise nece imati blisku saradnju sa Spire kao prethodnih godina, tako da vise nisam ubedjen da ce u Spire u 2027. sezoni.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Talladega_500
Yankee
Poruka: 15898
Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h

Poruka od Talladega_500 » subota, 10. jan. 2026. u 03:33h

Ako Hendrick bude menjao Bowmana, mislim da je Noah Gragson vozac koji zasluzuje sansu.

Gragson je imao odlicnu Truck i O'Reilly karijeru, ali mislim da nikada nije dobio pravu sansu u Cup. Prvo za katastrofalni Legacy Club, onda za Stewart-Haas (koji je tada bio u poslednjoj godini postojanja i nije se znalo ko pije ko placa) i prosle sezone za Front Row (koji je prolazio kroz tuzbu protiv NASCAR-a).

Njegova O'Reilly karijera je tekla paralelno kao nekih drugih Hendrickovih vozaca (Byron, Elliott), ali je onda upao u lose timove u Cup.

Mislim kada bi Gragson dobio sansu u jacem timu da bi bio visoko plasiran vozac. Gragson se bas uklapa u ono sta Rick Hendrick voli - mlad vozac, izuzetno popularan, sa visokim potencijalom. Mislim kada bi dobio posao u #48 da bi bio jednako dobar kao Byron i Elliott.

Slika
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.

“Normal" is just a setting on your dryer.

Odgovori

Povratak na „Nascar“