Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Mondeo mk3 by ZlajaaaMk3

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
ZlajaaaMk3
Poruka: 69
Član foruma od: sreda, 30. mar. 2016. u 22:10h

Re: Ford Mondeo mk3 by ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » četvrtak, 2. jun 2016. u 14:52h

Daniel piše:
ZlajaaaMk3 piše: evo razlike, FL vs 2FL. Saće ide u crno, a okvir što je kromiran u boju auta. Amin 8)

Levi mondeo je zetec S a desni je ST oba mogu biti 2004 godiste i oba mogu biti 1FL
nisam mislio na modele, nego izričito na masku, paše na svaki model jedna od tri maske, pre FL, FL i 2FL...

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » četvrtak, 2. jun 2016. u 14:53h

dejan_BL piše:Imaš ove smoked štopke i na Piku, samo jaka cijena : http://www.olx.ba/artikal/13697956/ford ... 2000-2007/
Meni lično ljepša je crna maska kao na lijevom. I ja mislim farbati masku u crno, jer imam kao na ovom desnom sa slike, i nekako mi uživo nije to to.
mah viđao sam, ali ne dam toliku svotu za štopke... nalazio sam polovne za 80€ u De...

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » četvrtak, 2. jun 2016. u 14:54h

bo. piše:Super ti je ideja za masku, podržavam thumbsuph
hvala hvala, sve su to sitnice, ali kada nabereš par sitnica i sitno ih modifikuješ, to bude onda ekstra, sada je maska mat, u planu imam gloss crno da bude

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » četvrtak, 2. jun 2016. u 14:55h

FM III piše:Da li planiraš i maglenke da farbaš u crno ili menjaš za ST pošto mi sada odskaču od ostatka automobila?
kolega, nisi vidio haman, ali već su crne :D zar sumnjaš u mene??? :rotfl:

Slika

ovo je jedan par projektora na djelu, kratko - dugo, za drugi par čekam sijalice...
Slika

nikola_focus
Poruka: 1492
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Poruka od nikola_focus » četvrtak, 2. jun 2016. u 17:33h

Nisam najbolje razumeo, da li ti hoces da imas u oba sociva i kratko i dugo??

Послато са GT-S7562
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » petak, 3. jun 2016. u 12:13h

nikola_focus piše:Nisam najbolje razumeo, da li ti hoces da imas u oba sociva i kratko i dugo??

Послато са GT-S7562
da da, sva 4 sočiva su podešena u jednu liniju, evo i slika, s tim da ovdje na slici u vanjskim sočivima nisu bile odgovarajuće slike, pa fali jedna stepenica, desni vanjski projektor... ali mogu voziti sa sve 4 upaljena projektora bez da kome smeta, i onda imam duga posebno, aktiviram ih preko solenoida. Odradio sam 4, tako da uvijek imam par koji radi, u slučaju da crkne balast ili sijalica, nije mi hića da odma mijenjam i mogu se bez problema voziti, a i furka je, u majstora mora biti najjače :jeeej: hahahah

Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » petak, 3. jun 2016. u 12:21h

U odnosu na ovo, ja vozim sa 1/6 svetlosti na svakoj strani fara hahahah
Jedino sto mene zanima sa ovako odsecenim snopom jeste kako se oko navikne na ono sto je iza cut-offa, tj iza regije koju osvetljava far. Sa manje jakim farovima oko opet moze i van opsega farova da uhvati obrise prepreke, sa ovim nisam siguran koliko se oko brzo adaptira na mracnije tj neosvetljene delove. Slicno kao oni novi pesacki sto su osvetljeni LED rasvetom, kada neposredno posle njih nista ne vidis.
Fiesta!!

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » petak, 3. jun 2016. u 12:33h

Carski, svaka cast. thumbsuph
Meni je u pocetku bio trip kad sam ubacio projektore (zbog ovoga o cemu Dule prica) ali naviknes se za par dana.

nikola_focus
Poruka: 1492
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Poruka od nikola_focus » petak, 3. jun 2016. u 13:22h

Vrhunski svetli nema sta, dugo svetlo je kao dan verovatno :mrgreen: a i lepo si uklopio sva 4 projektora. Ne znam da li si razmisljao da malo rasiris snop ako moze posto vec imas dovoljno svetla da mozes da se razbacujes, mada mozda nema ni potrebe, ne moze slika da docara realno stanje..

Послато са GT-S7562
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

bo.
Poruka: 1043
Član foruma od: petak, 10. dec. 2010. u 20:02h

Poruka od bo. » petak, 3. jun 2016. u 18:05h

dule0911 piše: Jedino sto mene zanima sa ovako odsecenim snopom jeste kako se oko navikne na ono sto je iza cut-offa, tj iza regije koju osvetljava far..
Nisam se nikad naviknuo, to me je najviše patilo.
Mada sam bacio projektore da mi više obasjavaju desnu stranu, opet me bila malo frka od naleta životinja naročito.
Al to je vjerojatno do pojedinca, mene vožnja po noći ubija, a bez naočala skoro pa nemoguća. Po danu vidim sve bez problema. Al noć i nedajbože kiša..

Zlaja, vjerujem da ti nitko tko ti ide u susret ne pušta duga svjetlo dugo vremena mrgreen
Mondeo Mk4 2,5 Duratec Titanium

Focus Mk2 FL 1,6 Duratec 2010 Colorado red

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » nedelja, 5. jun 2016. u 10:41h

dule0911 piše:U odnosu na ovo, ja vozim sa 1/6 svetlosti na svakoj strani fara hahahah
Jedino sto mene zanima sa ovako odsecenim snopom jeste kako se oko navikne na ono sto je iza cut-offa, tj iza regije koju osvetljava far. Sa manje jakim farovima oko opet moze i van opsega farova da uhvati obrise prepreke, sa ovim nisam siguran koliko se oko brzo adaptira na mracnije tj neosvetljene delove. Slicno kao oni novi pesacki sto su osvetljeni LED rasvetom, kada neposredno posle njih nista ne vidis.

otvoreno govorim da projektori imaju i loših stvari, recimo kada idem seoskim putem, gdje se naglo ide uz brdo i niz brdo, kada se spuštam recimo niz brdo, snop svjetla bije u pod, recimo ako je odma opet uz brdo, i faktički ništa ne vidiš. Ali zato su bi xenon i onda kada duga upalim, sija na nebo, ali sa kratkim je to stvarno velika mana, ja sam svoje maximalno digao, i nemam kuda više, ali naravno ne ometam nikoga, svjetlo ne ulazi u kabinu, čačkao sam projektore tako da na krajnjim granicama lijevi projektor ima oboreniji snop, a desni nešto viši, tako da obasja i kraj puta

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » nedelja, 5. jun 2016. u 10:42h

sasa_f1 piše:Carski, svaka cast. thumbsuph
Meni je u pocetku bio trip kad sam ubacio projektore (zbog ovoga o cemu Dule prica) ali naviknes se za par dana.
hvala druže

navikne se, baš tako.. sada kad sjedem u auto bez projektora... mislim da vozim sa pozicijama :haha:

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » nedelja, 5. jun 2016. u 10:44h

nikola_focus piše:Vrhunski svetli nema sta, dugo svetlo je kao dan verovatno :mrgreen: a i lepo si uklopio sva 4 projektora. Ne znam da li si razmisljao da malo rasiris snop ako moze posto vec imas dovoljno svetla da mozes da se razbacujes, mada mozda nema ni potrebe, ne moze slika da docara realno stanje..

Послато са GT-S7562

pa sigurno sam 150-20 puta skinuo i stavio ponovo projektor dok ih nisam uštimao, tako da je razmak između svakih isti, znači razmak između ova dva u lijevom faru i razmak između ova dva u desnom, zatim visina između ta dva, i visina između kompletnih, zatim i da su paralelna, premjerio sam fizički razmak između projektora na autu, zatim prenio na zid... mogu ja mijenjati i štimati na faru, ali nema potrebe, sada stepenica lijevog fara ide tačno negdje na pola puta, tako i treba da bude :diablo:

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » nedelja, 5. jun 2016. u 10:48h

bo. piše:
dule0911 piše: Jedino sto mene zanima sa ovako odsecenim snopom jeste kako se oko navikne na ono sto je iza cut-offa, tj iza regije koju osvetljava far..
Nisam se nikad naviknuo, to me je najviše patilo.
Mada sam bacio projektore da mi više obasjavaju desnu stranu, opet me bila malo frka od naleta životinja naročito.
Al to je vjerojatno do pojedinca, mene vožnja po noći ubija, a bez naočala skoro pa nemoguća. Po danu vidim sve bez problema. Al noć i nedajbože kiša..

Zlaja, vjerujem da ti nitko tko ti ide u susret ne pušta duga svjetlo dugo vremena mrgreen
hahahahaa ma kakvi, kada blicnem sa projektorima ušute se odma, stanu kraj puta i upale sva četiri :rotfl: :rotfl: mrgreen

ima još jedna moćna slika, kao ono blica ti neko da ugasiš duga, a u biti nisi ih ni upalio, a ti mu zadaš duga, fora na top shop, ono " ali to nije sve.... " ahahahah
Slika

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » nedelja, 5. jun 2016. u 10:49h

sjele i weitec-ice

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

evo i jedna iz 2012 :D

Slika

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » nedelja, 5. jun 2016. u 21:50h

Drugi auto skroz thumbsuph

MOMO
Poruka: 311
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 23:58h

Poruka od MOMO » ponedeljak, 6. jun 2016. u 10:46h

Tko bi rekao da je to to auto :D

MikkoHirvonen WRC
Poruka: 653
Član foruma od: nedelja, 5. feb. 2012. u 23:59h

Poruka od MikkoHirvonen WRC » ponedeljak, 6. jun 2016. u 12:19h

ZlajaaaMk3 piše:a ma kakvi, kada blicnem sa projektorima ušute se odma, stanu kraj puta i upale sva četiri

ima još jedna moćna slika, kao ono blica ti neko da ugasiš duga, a u biti nisi ih ni upalio, a ti mu zadaš duga, fora na top shop, ono " ali to nije sve.... " ahahahah
Не видим ту ништа нормално, ваљда је циљ да никога на путу не доведеш у ситуацију да не види куда иде. А да видиш тек како се такви који мисле да су сами у саобраћају "ушуте одма и стану крај пута" кад сам камионом и кренем полако преко линије, онда гасе и позицију. :)

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » ponedeljak, 6. jun 2016. u 21:55h

trebalo mi je malo vremena da pročitam, jer je ćirilica, ali to je bila šala :D
Poslednja izmena: FM III, na dan ponedeljak, 6. jun 2016. u 22:50h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema razloga da citiraš poruku pre tvoje jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju Brzi odgovor ili Odgovori a ne Citiraj

MikkoHirvonen WRC
Poruka: 653
Član foruma od: nedelja, 5. feb. 2012. u 23:59h

Poruka od MikkoHirvonen WRC » utorak, 7. jun 2016. u 01:29h

Битно је да си се снашао. :D Е ако је шала, супер. :D Али генерално сам рекао за све који заслепљују људе на путу. :)
Иначе, тек кад сам видео ону слику како је је Мондиша изледао пре и после, видим да си урадио праву ствар, све похвале. thumbsuph

limun86
Poruka: 188
Član foruma od: utorak, 15. dec. 2015. u 22:22h

Poruka od limun86 » utorak, 7. jun 2016. u 22:40h

Ovo belo un osvetljenje je superiska. thumbsuph

mk3zdici
Poruka: 5
Član foruma od: subota, 13. feb. 2016. u 20:27h

Poruka od mk3zdici » četvrtak, 9. jun 2016. u 20:21h

Ovog mondea ima i po Njemciji,pucaju neke slike po mk3.de haha :P

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » petak, 10. jun 2016. u 00:48h

Edit administracije> Ne citiraj prethodnu poruku jer se smatra da odgovoraš na nju. Pogledaj malo opet pravila foruma: http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=49
tamo sam dvije godine :D

čak su mi i naljepnice poslali :D
Slika

Uradio sam privremeno crno ispod donje maske, mislim se da li ću to tako ili ne, neka stoji za sada, lahko je vratiti kako je bilo, mislim da ću skinuti sa spojlera, i ostaviti samo ovaj dio odmah ispod maske, čisto da izgleda " veće", nešto mi ovako džiberski :doh: :)
Slika

evo šta sam mislio ostaviti crno, a skinuti sa spojlera donjeg i sa ove tanke lajsne na braniku, a gdje je otvor u crno... mislim da će to daleko ljepše izgledati nego sada
Slika

MOMO
Poruka: 311
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 23:58h

Poruka od MOMO » subota, 11. jun 2016. u 11:51h

Ma nadji ST branik i budi baja.

ZlajaaaMk3

Poruka od ZlajaaaMk3 » subota, 11. jun 2016. u 12:03h

ček da svežem rep cekicko
Poslednja izmena: FM III, na dan subota, 11. jun 2016. u 16:29h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema razloga da citiraš poruku pre tvoje jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju Brzi odgovor ili Odgovori a ne Citiraj

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“