Ford Focus 1.6
- simke76
- Poruka: 175
- Član foruma od: utorak, 27. jul 2010. u 12:57h
Re: Ford Focus 1.6
Lep Focus,i boja je malo neobicna ali lepa,steta sto smo imali isti peh obojica sa kolima :-(
Nadam se kad ga popravis da ces se lepo navozati sa njim gears
Nadam se kad ga popravis da ces se lepo navozati sa njim gears
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Nemoj da lepis sa super lepkom ili dvokomponentnim, puknuce ti soferka kao meni na fiesti
Najbolje da odes u neki servis koji se bavi time (glass service, ili koji vec ima u Nisu) i da ih pitas za nalepnicu, ili cime da zalepis stari. Ili jednostavno uzmi novi

Najbolje da odes u neki servis koji se bavi time (glass service, ili koji vec ima u Nisu) i da ih pitas za nalepnicu, ili cime da zalepis stari. Ili jednostavno uzmi novi

Fiesta!!
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Idi kod Velje (Boss-a). On ima 'nalepnice' za unutrasnji retrovizor.
A za retrovizor idi kod Srdjana na Komren
A za retrovizor idi kod Srdjana na Komren
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Kod focusa se ne lepi retrovizor za soferku. Na soferci postoji vec zalepljena metalna plocica na koju se navuce kompletan retrovizor. Nece on da lepi retrovizor za soferku, vec deo retrovizora koji se navlaci na tu plocicu.
Svejedno James, neces nista napraviti sa super lepkom, jedino da ti to neko lepo odradi sa tecnom plastikom (sve ovo govorim iz iskustva, imao sam isti problem, slomili mi retrovizor na pranju).
Svejedno James, neces nista napraviti sa super lepkom, jedino da ti to neko lepo odradi sa tecnom plastikom (sve ovo govorim iz iskustva, imao sam isti problem, slomili mi retrovizor na pranju).

- James_Nis
- Poruka: 56
- Član foruma od: petak, 27. avg. 2010. u 18:02h
- Kontakt:
totti, u pravu si. Meni se odvalio od metalnog dela koji je vec zalepljen za šoferšajbnu. Mada, ako nađem deo koji je pukao, možda ću da probam da zalepim taj deo i popravim retrovizor.
Mickey038, misliš da Srđan ima? Pravo da ti kažem, idem ja prvo kod majstora što mi je radio kola, da ga pitam kakvo mi je govno od retrovizora uvalio!
simke76 - hvala, hvala...
Nema ih mnogo u ovoj boji. Iskreno se nadam da više nećemo imati nikakav bliski kontakt sa ničim, osim nekom cicom :DDDD
Mickey038, misliš da Srđan ima? Pravo da ti kažem, idem ja prvo kod majstora što mi je radio kola, da ga pitam kakvo mi je govno od retrovizora uvalio!

simke76 - hvala, hvala...

My favorite Ford is my next one.

- simke76
Pa red bi bio da sad imamo bliski susret sa nekom cicom,ne bih se bunio,taman da im pokazemo koliko moze da razvije gears
A sto se tice retrovizora i meni je od sudara pukao taj deo retrovizora koji se kaci na onu metelnu plocicu na sofersajbni,a retrovizor se nije polomio,ja sam otisao kod drugara koji se bavi poravkom svih pasticnih delova na kolima i odradio je tako da se i ne provaljuje da je bilo polomljeno,to ti je najbolja varijanta da nadjes taj tvoj deo i da odneses kod nekog plasticara,jer nikakvo lepljenje super lepkom tu ne pomaze.
A reci mi sta si sve menjao kad te je popravka ako sam dobro video izasla 1500e,nesto mi je to mnogo s obzirom da nisi vazdusne jastuke menjao.
A sto se tice retrovizora i meni je od sudara pukao taj deo retrovizora koji se kaci na onu metelnu plocicu na sofersajbni,a retrovizor se nije polomio,ja sam otisao kod drugara koji se bavi poravkom svih pasticnih delova na kolima i odradio je tako da se i ne provaljuje da je bilo polomljeno,to ti je najbolja varijanta da nadjes taj tvoj deo i da odneses kod nekog plasticara,jer nikakvo lepljenje super lepkom tu ne pomaze.
A reci mi sta si sve menjao kad te je popravka ako sam dobro video izasla 1500e,nesto mi je to mnogo s obzirom da nisi vazdusne jastuke menjao.
- James_Nis
- Kontakt:
Ako se svega setim...
Branik, far, vezni lim, SVE oko suvozačkog točka, špoferšajbnu, zupčastu... to bi bilo ono čega se sećam u ovom trenutku.

Branik, far, vezni lim, SVE oko suvozačkog točka, špoferšajbnu, zupčastu... to bi bilo ono čega se sećam u ovom trenutku.

- simke76
Uh bas si maler,ja sam malo bolje prosao jer nisam imao nista da menjam,a opet je bila velika steta zbog ''cuvenih'' air begova :-(James_Nis piše:Ako se svega setim...![]()
- James_Nis
- Kontakt:
Ako sam sve ove godine mogao da vozim kola i bez airbag-a i tih tehnoloških ultra mega turbo džidža bidža, vala mogu i sad. Dobre gume, pamet u glavu i voziti mozgom, a ne mu*ima. (Što bi rekao moj drug, vozi Mondea, a ponašaj se ko da voziš poluraspalog fiću) 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Boja ti je "aquarius metalic".James_Nis piše:...Ako neko zna kako se zove ova boja, neka mi kaže...

- James_Nis
- Kontakt:
- Mickey038
- VIP
Srdjan ima puno toga. Barem je imao pre oko godinu dana kada sam se zadnji put video sa njim. Inace je korektan tip i hoce da pomogne
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- James_Nis
- Kontakt:
- Batashonn
- Poruka: 44
- Član foruma od: ponedeljak, 8. nov. 2010. u 20:11h
Odlican je, a boja mu je full
ja bi mu stavio providne tj. bele migavce i ima da bude....(kvare ih ti naradzasti migavci)....sve najjj 

- James_Nis
- Kontakt:
Pa takve i tražim. Nego sam sad totalno dekintiran, pa ću uskoro da vidim da ih nabavim preko ebay-a. A u bližoj budućnosti, možda legnu i neke alu felne. Verovatno originalne koje sa Focusa.

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9918
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
jeftinije ti je da nazoces GoranMond da ti posalje,ja sam od njega uzeo letosJames_Nis piše:Pa takve i tražim. Nego sam sad totalno dekintiran, pa ću uskoro da vidim da ih nabavim preko ebay-a. A u bližoj budućnosti, možda legnu i neke alu felne. Verovatno originalne koje sa Focusa.

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- James_Nis
- Kontakt:
Koliko te izašlo ako nije tajna? E, dobar ti Fokusinjo, felne bih BAŠ takve uzeo za ovog mog Bulgarian bahami green momčeta. 
I jedno pitanje? Ne prave panduri problem zbog belih žmigavaca? Da ne treba oni da budu žućkasti, ili si stavio žutu sijalicu?

I jedno pitanje? Ne prave panduri problem zbog belih žmigavaca? Da ne treba oni da budu žućkasti, ili si stavio žutu sijalicu?

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9918
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
nesecam se dobro sad ali mislim da je izmedju 1500-2000 din,naravno da sam morao da stavim zute sijalice,kostaju oko 150din jedna
ima se,moze se - nema se,mora se....
- James_Nis
- Kontakt:
Znači, nije toliko velika para koliko sam mislio. To ću kad završim sve ove zaj*bancije, pa polako da ga sređujem onako kako ja hoću i rally i danjuuuuuu i noćuuuuuuuu!!!!

- Mickey038
- VIP
(018)583 -241 ili 583-660 (064)1203-983 Alpska 4, KomrenJames_Nis piše:Imaš li neki njegov kontakt?
- James_Nis
- Kontakt:
Hvala Miki... Imaš
za ovo. Mada, pala mi je na pamet jedna kombinacija... ako se sećate one "plastelin" svemoćne zae*ancije... što se nakon oblikovanja stvrdne... meni je pukao samo gornji deo u obliku slova U koji se kači na metalni deo. Mislim da ću to da probam, a ako ne onda kod nekog plastičara... A na kraju, ako ni to ne upali... ondak jednostavno kupim novi retrovizor a ovaj stari stavim u sobu. vid budale