Servis Gaga
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 19
- Član foruma od: utorak, 21. sep. 2010. u 10:22h
Servis Gaga
I dalje sam sokiran onim sto mi se desilo u servisu na Vidikovcu. Vec godinu dana odrzavam auto tamo i do sada sam uglavnom bio zadovoljan. Jeste da nisam neka picajzla i cepidlaka, ali ovo me je stvarno pogodilo i zasluzuje da ih ovde "odrukam". Zamislite da ostavite auto u servisu i uvece kada odete po njega vidite da vam je rezervoar za 1/5 prazniji?? I jos kada sam nazvao sutradan da im kazem nema ni izvinite, nego "pa normalno je da prikom menjanja filtera za gorivo iscuri nekoliko litara goriva(??)", nazvacemo vas sutradan kada vidimo ko ga je radio, i naravno nista od poziva - kulaza.
Mogu samo da zamislim sta je taj monstrum od majstora sposoban sa delovima da uradi kada mu je u danasnje vreme potpuno normalno da od musterije malo zdipne goriva. Brrrr, ma ne smem ni da pomislim, a o profesionalnosti, ozbiljnosti, i sistemom kontrola gazdi ovog servisa je izlisno govoriti. Ostala je samo nedoumica gde servisirati auto kada se ovakve stvari desavaju u tkzv. renomiranim servisima??
Mogu samo da zamislim sta je taj monstrum od majstora sposoban sa delovima da uradi kada mu je u danasnje vreme potpuno normalno da od musterije malo zdipne goriva. Brrrr, ma ne smem ni da pomislim, a o profesionalnosti, ozbiljnosti, i sistemom kontrola gazdi ovog servisa je izlisno govoriti. Ostala je samo nedoumica gde servisirati auto kada se ovakve stvari desavaju u tkzv. renomiranim servisima??
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9927
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Servis Gaga
kod Dragomira u Pinosavi,em ti uradi,em te zajebava malo
,em mozes nesto da maucis pametno dok cekas,em je do 00 povoljan

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Dr cosworth
- Poruka: 554
- Član foruma od: petak, 1. maj 2009. u 19:33h
Tokom servisa, ne moze da ode vishe od pola litre... bar meni nikad nije uopste , ali ima slucajeva desava se... a za 1/5 to je vec poprilicno...
- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Koliko staje u filter i okolna creva , toliko goriva ode , tj oko 200-300 ml. I sada , ako si imao 1.5 l u rezervoaru , to ti je tih 1/5
.
Idi go Dragomira

Idi go Dragomira
-
- Poruka: 19
- Član foruma od: utorak, 21. sep. 2010. u 10:22h
Au u Pinosavu? Kakvo mu je radno vreme, radi li posle 5,6?
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
imas na njegovom avataru tel, imas pp pa se dogovori, apsolutno su svi zadovoljni njegovim radom.....
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Pa to ti je 10 min od Gaga servisammajstor piše:Au u Pinosavu? Kakvo mu je radno vreme, radi li posle 5,6?
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21559
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ajd da ne cepidlačimo... 15 
I celih 10-15km od gage.
Stvarno mnogo mnogo mnogo daleko

I celih 10-15km od gage.
Stvarno mnogo mnogo mnogo daleko

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3