Djomla piše:zna se na sta si mislio

16 vintila. Shomi se malo sitnichari voli te v16

i tako to
Koliko ima konja sa 2.0 16 vintila? 135-150?
Kako ide sa plinom?
Oprema? U kakvom je stajnu unutra?
sta mu je sa branikom? Jel planiras to da sredis?
Kako radi prednja vucha?
Itd.. daj josh podataka
Jel zabavan za voznju? Jel dobro ubrzava? Jel komforan? Jel udoban?
Kako leze u krivinama? Kako pasu brzine?
Djomla, zna i Shomi na sta sam mislio, ali izgleda bas voli v16
Inace, ima 131 konja (+ ovaj za volanom). Sad, da ne pricam u kakvoj sam ga prici uzeo... Uglavnom, ocuvan je unutra kao da nije niko sjedao (to je bilo i presudno da ga kupim), a platio sam ga "mizerno". Ne znam kako se gleda to za opremu, ali po meni jedino nedostaje tempomat (pola ovoga sto ima u sebi nisam ocekivao za automobil te starosti).
Vozio ga je neki deda, pa ga je izgleda kuckao tu i tamo... Zato mu je zadnji branik zamijenjen, a na prednji se uhvatila ta neka cudna boja (vjerovatno od kuckanja, trljanja i sl.). Nije ostecen, samo je dobro "ofarban" na samim coskovima, pa sam smatrao da nema potrebe da ga mijenjam ili sredjujem.
Sto se plina tice, da kucnem o drvo, radi kao sat. Jedino, sto mi se cini kao nedostatak, iako ima gepek kao prikolicu, plin je ugradjen u pod (na mjesto rezervne gume). Samim tim je stala samo boca od 30l, pa se malo cesce svraca na benzinsku. Jos ga nisam shvatio koliko trosi. Cini mi se da je oko 9l/100km, ali dosta zavisi i od samog kvaliteta plina.
Samim ponasanjem u voznji sam odusevljen. Sjedali su "krakati" ljudi u njega i odusevljeni su komforom. Ne moze biti tijesno...
Strasno je udoban, siguran u voznji, startan. Probao sam nekoliko puta da malo ostrije udjem u krivinu - ne plese kao sto to znaju karavani. Mada, za tonu i po tesko auto, mislim da bih morao malo vise da se potrudim da bi zanosio. rally
Lale piše:Sigurno ćeš biti zadovoljan tim autom.
Malo doterati prednji branik i vizuelno će biti još lepši.
Lale, cini mi se da ga po BG voze samo Kinezi i taksisti, pa pretpostavljam da je nenormalno izdrzljiv...
Djomla piše:Meni super deluje samo bih mu lupio neke modernije farove, sredio ovaj prednji branikm i zatamnio zadnaj stakla ( od prtljaznika )
Ostalo je super

Ma, ne znam, ne volim nesto da budzim...

A, cini mi se da sva stakla (osim soferke) imaju neki stepen zatamljenosti, ne znam kako na slikama ispadose ovako cista.