2025. sezona
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 15226
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Re: 2025. sezona
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Boss
- Poruka: 3340
- Član foruma od: petak, 9. feb. 2018. u 15:06h
kako mi smoren izgleda. kao da zna da će ih tojota pobediti
Best finish: 2nd (2022)
- Talladega_500
- Yankee
Dace Bog hehe
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Talladega_500
- Yankee

- Talladega_500
- Yankee
Hamlin najbrzi od finalista na danasnjem testu.

- Talladega_500
- Yankee

- Talladega_500
- Yankee
Denny na pol poziciji. 

- Talladega_500
- Yankee
Moj necak u nedelju slavi rodjendan i hoce da idemo u muzej vozova u Green Bayu, posle toga cemo i na utakmicu Packersa.
Tako da propustam finale, moracu gledati snimak tek uvece kada dodjem kuci.
Nadam se videti Hamlina kako osvaja titulu, ali necu se protiviti i ako Briscoe osvojio - samo da nije Hendrick.

Tako da propustam finale, moracu gledati snimak tek uvece kada dodjem kuci.
Nadam se videti Hamlina kako osvaja titulu, ali necu se protiviti i ako Briscoe osvojio - samo da nije Hendrick.

- Boss
hamlin, bajron i larson su blizu. jedino šta pada u oči je loš plasman briskoa. videćemo šta trka donosi. i pre trke je blagi favorit bio hamlin.
ono što je još zanimljivije je da između larsona i briskoa nema ni jednog tojotinog vozača.
pazi ako se brisko ne priključi to će biti jedna tojota protiv dva ševija. strateški hamlin je u nepovoljnoj situaciji.Talladega_500 piše: ↑nedelja, 2. nov. 2025. u 03:02h
- Talladega_500
- Yankee
Hamlinu jednostavno nije sudjeno da osvoji titulu. Ne znam kako drugacije sve ovo opisati, tolika dominacija celu sezonu, tolika dominacija danas (vodio danas 208 od 319 krugova), bio je 3 kruga do titule i na kraju upao u guzvu posle restarta. Izgleda da se zajebao sto je uzeo 4 gume jer je mnogo vozaca uzelo samo 2, to je iskoristio Larson (koji je isto uzeo 2) i Larson je posle toga imao manju guzvu.
Bas mi je krivo... Voleo bi da je osvojio titulu cisto da ucutka sve hejtere, a onda titulu osvaja rasista...
Sa pozitivne strane (za mene) - danas je pobedio Blaney.
Ustrana jedna pozicija na Martinsvillu ga je kostala titule.
p.s. ne mozes vise da kukas kako finalisti pobedjuju i zavrsavaju 1-2-3-4 u finalu. Danas 3-6-18-33.

Bas mi je krivo... Voleo bi da je osvojio titulu cisto da ucutka sve hejtere, a onda titulu osvaja rasista...
Sa pozitivne strane (za mene) - danas je pobedio Blaney.
p.s. ne mozes vise da kukas kako finalisti pobedjuju i zavrsavaju 1-2-3-4 u finalu. Danas 3-6-18-33.

- Talladega_500
- Yankee
Toyota je napravila veliki napredak ove sezone, ali na kraju je Chevrolet opet osvojio titulu konstruktora. I to 44.

- Boss
to sam baš hteo da kažem. imamo dva velika gubitnika iz ovoga. blejni koji da je uzeo martinsvil sad bi bio šampion. i hamlin koji je večiti baksuzTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 3. nov. 2025. u 00:56h
Sa pozitivne strane (za mene) - danas je pobedio Blaney.Ustrana jedna pozicija na Martinsvillu ga je kostala titule.
i kako ti to kažeš. u inat hejterimaTalladega_500 piše: ↑nedelja, 2. nov. 2025. u 03:02h

- Talladega_500
- Yankee
[size=85] [/size]
Zbog takvih stvari me je sramota reci da volim NASCAR...
Samo u Americi se moze desiti da otvoreni rasista bude toliko popularan i da toliko ljudi slavi njegov uspeh...
Zbog takvih stvari me je sramota reci da volim NASCAR...
- Boss
već drugi put nazivaš larsona rasistom. niko nije rasista. možda si ti jer sećam se kad je izbio taj skandal da si govorio protiv bube.
rekao si kako je izmislio neku omču u svojoj garaži a ona je ustvari služila za podizanje vrata od te garaže. sve ja pamtim.
rekao si kako je izmislio neku omču u svojoj garaži a ona je ustvari služila za podizanje vrata od te garaže. sve ja pamtim.
- Talladega_500
- Yankee
Hehe, Larson je bukvalno izbacen iz NASCAR-a na godinu dana zbog tog rasistickog skandala. Kako onda nije rasista?
Hehe ja da sam rasista onda bi podrzavao Larsona, a ne pljuvao ga na svakom koraku vec godinama.možda si ti
Kakve veze Bubba ima sa ovom pricom? Bubbin skandal i Larsonov skandal su 2 potpuno drugacija incidenta. Niti su se desili u isto vreme niti su iste osobe bile povezane.jer sećam se kad je izbio taj skandal da si govorio protiv bube.
Nista nije bilo izmisljeno - to jeste bila omca koja jeste sluzila za podizanje vrata od te garaze, ali to i dalje ne menja pricu da je omca u pitanju. Omca je bila tu i godinu dana ranije kada je Blaney koristio tu garazu. E sad, da li je slucajno ili namerno dopala Bubbu bas te godine, to ne znam. Ne bi me iznenadilo da je Bubbu dopala namerno ta garaza jer se desilo u vreme kada je Bubba bas trazio da confederate zastave budu zabranjene na stazama. Ali na kraju dana Bubba bas nista nije izmislio, ali jeste iskoristio situaciju da podigne svoju medijsku paznju.rekao si kako je izmislio neku omču u svojoj garaži a ona je ustvari služila za podizanje vrata od te garaže. sve ja pamtim.
Ali kao sto rekoh gore - to nema nikakve veze sa Larsonovim incidentom, dve potpuno drugacije situacije.
- Boss
Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 3. nov. 2025. u 17:08h
Kakve veze Bubba ima sa ovom pricom? Bubbin skandal i Larsonov skandal su 2 potpuno drugacija incidenta. Niti su se desili u isto vreme niti su iste osobe bile povezane.
ej meni je sve jasno u vezi tebe. ja se tebe sećam dok si nosio zastavu konfederacije. dok si pljuvao japance (tojotu) zašto je došla da se takmiči u američki sport. dok si TI stajao na strani larsona i napadao bubu zbog rasističkog skandala. i ti sad dolaziš posle par godina i kažeš ja sam sad drugi tale ono što je bilo pre puj pike ne važi.
e ima neko ko pamti sve to
e da i nećeš me ubediti da nisi navijač forda i to smo raskrinkali jer si se odao onom objavom blejnija. kao čekam 4-ti uzastopni naslov a navijam samo za vozača. a taj vozač juri svoj drugi naslov

navijam samo za vozača
Ryan Blaney Cup championship: 1 (2023)
- Talladega_500
- Yankee
Ja apsolutno nikada nisam stao na stranu Larsona. NIKADA. Larsona sam mrzeo jos iz dana kada je vozio za Ganassi i nikada se to nije promenilo - jer vozi prljavo i jako je dvolican, kada cujem ono njegovo tiho "I don't know what I could've done differently" svaki put kada izgura nekoga u zid - spucao bi ga.
Objasnio sam ti dosta puta zasto sam imao avatar confederate i da to nema nikakve veze sa racismom. Takodje sam pljuvao Bubbu zbog skandala koji je iskoristio do maksimuma - znalo se ranije da je ocma bila tamo ranije, ali je Bubba iskoristio medijsku paznju da unapredi karijeru. Istina, takodje nisam nekada voleo Toyotu u NASCAR-u, smatrao sam da im tamo nije mesto jer je americki sport u pitanju.

Objasnio sam ti dosta puta zasto sam imao avatar confederate i da to nema nikakve veze sa racismom. Takodje sam pljuvao Bubbu zbog skandala koji je iskoristio do maksimuma - znalo se ranije da je ocma bila tamo ranije, ali je Bubba iskoristio medijsku paznju da unapredi karijeru. Istina, takodje nisam nekada voleo Toyotu u NASCAR-u, smatrao sam da im tamo nije mesto jer je americki sport u pitanju.
Znaci ja sam eto Fordovac, ali eto sramota me reci?
- Boss
e kad mi neko kaže da u nascaru neko vozi prljavo
a manje-više su svi takvi. ti prijatelju navijaš za ford. ti si u stanju jednog vozača toliko zamrzeti i onda kad taj isti vozač potpiše za tvoj ford toliko zavoleti. ti nemaš nikakav kredibilitet pričati o vozačima. isto kao što ni ferarijevi tifozi u f1.

No time for losers
'Cause we are the champions
Of the world
a ovo za rasistu čoveče pa najveći rasisti su oni sami crnci koji pevaju da su čamuge u svojim pesmama
al kad belac to ponovi onda je on rasista
šta je amerika radila crncima i oni sad da nekom ko je poreklom japanac pričaju da je rasista. holivud
pa i prema japancima isto kakvi su bili amerikanci. pogledaj film Romper Stomper.
American History X isto jedan od tih filmova

No time for losers
'Cause we are the champions
Of the world
a ovo za rasistu čoveče pa najveći rasisti su oni sami crnci koji pevaju da su čamuge u svojim pesmama
šta je amerika radila crncima i oni sad da nekom ko je poreklom japanac pričaju da je rasista. holivud
pa i prema japancima isto kakvi su bili amerikanci. pogledaj film Romper Stomper.
American History X isto jedan od tih filmova
- Talladega_500
- Yankee
Neki su manje, drugi su vise - Larson spada u grupu koju su vise.
Prosvetli me - kog to vozaca sam ja to jako mrzeo, a onda jako zavoleo kada je potpisao za Ford?ti si u stanju jednog vozača toliko zamrzeti i onda kad taj isti vozač potpiše za tvoj ford toliko zavoleti.
A ko ima? Ti?ti nemaš nikakav kredibilitet pričati o vozačima.
Sta ti tu nije jasno? Kada crni jedan drugog zovu n-word - to nema isto znacenje kao kada ih belci zovu tom istom recju. Sta te tu buni?a ovo za rasistu čoveče pa najveći rasisti su oni sami crnci koji pevaju da su čamuge u svojim pesmama
Znaci ako je poreklom iz Japana, onda ne moze biti rasista?šta je amerika radila crncima i oni sad da nekom ko je poreklom japanac pričaju da je rasista. holivud
- Boss
ma nemoj. sad ćemo da cepidlačimoTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:49hNeki su manje, drugi su vise - Larson spada u grupu koju su vise.
a hamlinu i loganu najviše zvižde
a kakve to veze ima koliko sam promenio? recimo ja sam za keselowskog prestao navijati kad je počeo da priča o politici i onda mi se zgadio. ali to nema nikakve veze sa vozačkim sposobnostima. on je šampion.Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:49h
A ko ima? Ti?Koliko vozaca si promenio kao omiljene vozace od kada se poznajemo?
za hamlina sam prestao navijati odavno jer sam video da je čovek baksuz i da nikad neće uzeti naslov. i evo nije
- Talladega_500
- Yankee
Problem sa Larsonom nije tolike prirode sto vozi prljavo vec sto izigrava nekog dobricu sa uvek istom pricom, "eto nisam hteo, eto nisam znao", itd.
Istu stvar koju radi kada nekoga slupa - istu stvar je uradio i kada je uhavacen u rasistickom skandalu. "Eto nisam znao da ne smem da kazem tu rec"... Pa jel to mislio da ce mu neko poverovati?
Istu stvar koju radi kada nekoga slupa - istu stvar je uradio i kada je uhavacen u rasistickom skandalu. "Eto nisam znao da ne smem da kazem tu rec"... Pa jel to mislio da ce mu neko poverovati?
- Boss
ali vidi ja imam stvarno dobar skor u prepoznavanju talenta. jer i za keselowksog i za larsona sam počeo navijati dok nisu bili šampioni.
hamlina sam otkačio isto na vreme prepoznao sam da neće biti šampion. do danas nije šampion

ovo danas gledam

hamlina sam otkačio isto na vreme prepoznao sam da neće biti šampion. do danas nije šampion
pazi jedini je tu problem što je on javna ličnost i što je to pušteno u etar. a to bila zajebancija. pa koliko puta ja i drug kad igramo igrice pa svašta kažemo. problem je što je današnje društvo postalo osetljivo i sve se gleda kroz lupu. preuveličava. pa tako su i onom pikeu zakačili da je rasista a čoveku najbolji prijatelj crnacTalladega_500 piše: ↑ponedeljak, 3. nov. 2025. u 19:58h

ovo danas gledam