Ford Fiesta MK5 1.6 S
-
- Poruka: 116
- Član foruma od: četvrtak, 23. jan. 2025. u 00:22h
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Ford Fiesta MK5 1.6 S
To je najbolji period, kad nakon radova mozes samo da vozis i uzivas! Zasluzeno!
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
-
-
Do pećine nisam stigao, zavukao se do nekih kilometar u šumu i shvatio da nije baš normalno. Čitav put nazad bez okretanja, rikverc i gas, Fiesta za put nazad savršena. Manevrisanje po krivinama na uzbrdici okružen gomilom grana i panjeva

Putopis unazad, vikend pre istoka se išlo na zapad. Prelepo Sotsko jezero i početak Fruške gore.

I dalje unazad, petak 13 za Apatin, velika očekivanja...

Ispromašivao se, pa "prečicama" do Inđije.

dalje Novi Sad na večeru u Maxi pa perionica

i okret nazad, pravac Beograd, samo pravo bez stajanja. Petak 13

-
Dva meseca od popravke podizača prozora, u međuvremenu se vozi bez tapacira, otvaranje vrata preko sajle, a prekidač podizača visi na kablovima, na buku se već navikao, težak mazohizam 
Nisam hteo da vraćam tapacir jer sam izgubio jednu plastičnu žabicu, pa da ne bih kasnije opet skidao. Ali otići bilo gde po jednu žabicu je jako komplikovano.
I pre neki dan ugledam ovo.

Još sam iskombinovao sa isključivo manuelnim zakjljučavanjem jer su daljinske komande prestale da reaguju, posle mesec ipo dana sam zamenio bateriju i sve radi normalno.
Još jedna interesantna stvar je prekidač brave u suvozačevim vratima koji se "stabilizovao", međutim dešavaju se opet detekcije nezatvorenih vrata.
Dešava se da u toku vožnje prijavi otvorena desna vrata kada krene spuštanje levog prozora, ovo mi miriše na problem sa instalacijom pre nego sa samim prekidačem ili grešim?

Nisam hteo da vraćam tapacir jer sam izgubio jednu plastičnu žabicu, pa da ne bih kasnije opet skidao. Ali otići bilo gde po jednu žabicu je jako komplikovano.
I pre neki dan ugledam ovo.

Još sam iskombinovao sa isključivo manuelnim zakjljučavanjem jer su daljinske komande prestale da reaguju, posle mesec ipo dana sam zamenio bateriju i sve radi normalno.

Još jedna interesantna stvar je prekidač brave u suvozačevim vratima koji se "stabilizovao", međutim dešavaju se opet detekcije nezatvorenih vrata.
Dešava se da u toku vožnje prijavi otvorena desna vrata kada krene spuštanje levog prozora, ovo mi miriše na problem sa instalacijom pre nego sa samim prekidačem ili grešim?
- cortina.vr
- Poruka: 155
- Član foruma od: četvrtak, 13. avg. 2009. u 20:40h
Desna brava ne bi trebalo da ima veze sa levim podizačem, mada ko zna, možda su žice između vrata i stuba načete.
Možeš da rešiš lampicu prespajanjem dva pina u konektoru na A stubu (postoje tutorijali na guglu), ali se onda neće paliti ni ona ni svetlo kabine kad otvoriš ta vrata.
Možeš da rešiš lampicu prespajanjem dva pina u konektoru na A stubu (postoje tutorijali na guglu), ali se onda neće paliti ni ona ni svetlo kabine kad otvoriš ta vrata.
-
Tako i meni deluje, nešto kod žica na stubovima ili možda kakav konektor.cortina.vr piše: ↑petak, 4. jul 2025. u 12:42hDesna brava ne bi trebalo da ima veze sa levim podizačem, mada ko zna, možda su žice između vrata i stuba načete.