to je drugo pitanje. a zašto mene pitaš? jel ja radim u Trackhouse?Talladega_500 piše: ↑ponedeljak, 19. maj 2025. u 19:13hPa kada tehnicka saradnja s Childressom "hurting" Trackhouse - sto je uopste imaju?
pazi po meni eliot više nije tako dobar. on je osvojio tu jednu titulu i njemu druga ne treba. on je i ovako najpopularniji vozač. mislim da mu je i plata takva. dakle ne vidim ja šta bi za njega sad bila motivacija.E sad, da li zasluzuje mesto u "velikoj trojci"? Pa bolji je vozac nego neki vozaci Hendricka, Gibbsa i Penskea. Bolji je nego Ty Gibbs i Austin Cindric, ali njih dvojica nikada nece biti otpusteni zbog porodicnih veza. Otprilike je isti rang kao Briscoe i Bowman. Sigurno nije bolji nego Logano, Blaney, Larson, Byron, Elliott, Bell ili Hamlin.
bajron, bel i hamlin su po meni isti rang kao častain. svi oni nisu šampioni. naročito hamlin koji je big loser.
blejni nikad ga nisam cenio. skoro da i ne znam da je šampion.
Logano je dobar. Znači po nekom mom gledištu samo je Logano iznad Častaina.
Evo Blejniju je najbolji rezultat ove sezone treće mesto. U Penskeu. A Častainu drugo mesto. U Trackhousu.
otkud onda Larson vozi? Larson koji iza sebe ima onaj rasistički skandalNe verujem da ce u Hendricku ikada voziti jer kao sto rekoh - da bi vozio za Hendrick moras imati odredjeno ponasanje, moras biti "gospodin u trkackom odelu" ako to ima smisla, a Chastain to nije.
a pazi suarez na 27. a častain na 11. Dere ga Častain baš ono

a Gizi na 35. Od njega nema ništa. Samo jedan u nizu Montoja, Patrik itd.