Probaj sa tim sredstvom ali to je sve kratkog veka.Ako su dizne menjaj, nisu skupe ja sam sve 4 za 40 E uradiopegaz piše: ↑petak, 10. dec. 2021. u 19:42hKupljen sa 130.000 i 11 godina starosti 2012. Sad je na 198.500 i radjen drugi veliki servis kod mene. Prvi uradjen kad je kupljen a drugi prosle godine na otprilike 191.000 i po majstorima oba puta su zamenjene svecice e sad sta je stavljeno nemam pojma. Garancija za VS je bila 50.000km ili dve godine Dayco set oba puta stavljan.
Sto se tice dizni njih jedino nisam do sad kontrolisao jedino sam ih "cistio" onim srestvom sto se sipa u gorivo prosle zime.
Focus 1.6 16v benzin 2001 - prvo paljenje duže vergla
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 33
- Član foruma od: ponedeljak, 22. nov. 2021. u 07:17h
Re: Focus 1.6 16v benzin 2001 - prvo paljenje duže vergla
- pegaz
- Poruka: 482
- Član foruma od: četvrtak, 15. nov. 2012. u 21:32h
Pa jedino mi jos dizne ostaju, ne znam sta bi drugo moglo da bude, mada ja nemam tih karakteristicnih problema kad dizne odu.
Da li majstor moze da proveri dizne ili moram odmah do bosiste i da li je jedino resenje zamena (za polovne prepostavljam) ili bi pomoglo ultrazvucno ciscenje?
Da li majstor moze da proveri dizne ili moram odmah do bosiste i da li je jedino resenje zamena (za polovne prepostavljam) ili bi pomoglo ultrazvucno ciscenje?
-
Ultrazvučno čišćenje ako je dobro uradjeno završi posao. Pre I posle čišćenja se dizne provere tako da znas da li da menjaš neku ili ne.Opet kažem ako su ali to je ipak najbolje na dijagnostiku fordovu pa ćeš videtipegaz piše: ↑subota, 11. dec. 2021. u 09:22hPa jedino mi jos dizne ostaju, ne znam sta bi drugo moglo da bude, mada ja nemam tih karakteristicnih problema kad dizne odu.
- mbole
- Poruka: 14908
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Khm... benzinac... nema bosista sta tu da trazi

Djak pesak 

- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
nema te dijagnostike ni fordove ni bosch kts ...koja može da kaže da dizna kaplje posle x sati stojanja.dijag može da pokaže kad je dizna crkla skroz, tj njen elektromagnetni namotaj u prekidu.tad dizna ne radi uopšte,a auto radi na tri cilindra što ovde nije slučaj.
-
Svakako dobar majstor, toliko. Neću da bacam graške, meni je uradjeno to i auto radi. A nije palio posle x sati stajanja, pozdravljuba power piše: ↑subota, 11. dec. 2021. u 21:28hnema te dijagnostike ni fordove ni bosch kts ...koja može da kaže da dizna kaplje posle x sati stojanja.dijag može da pokaže kad je dizna crkla skroz, tj njen elektromagnetni namotaj u prekidu.tad dizna ne radi uopšte,a auto radi na tri cilindra što ovde nije slučaj.