Lepo si ga sročio
Što u principu manje-više isto važi i za keš kupoprodaju svake na ulicama vrlo česte konfekcije.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Ima toga sada po otpadima, gledao sam po oglasima jedino su možda malo jače cene to ne znam, kod mene u komšiluku ima baš poznat saab servis i ima jedno 10 komada stranaca za delove.
Koji je to servis ako nije tajna?sasa73 piše: ↑nedelja, 3. maj 2020. u 20:59hIma toga sada po otpadima, gledao sam po oglasima jedino su možda malo jače cene to ne znam, kod mene u komšiluku ima baš poznat saab servis i ima jedno 10 komada stranaca za delove.
Sastali se saabovi.
Saab servis Sveta.cylon piše: ↑ponedeljak, 4. maj 2020. u 14:39hKoji je to servis ako nije tajna?sasa73 piše: ↑nedelja, 3. maj 2020. u 20:59hIma toga sada po otpadima, gledao sam po oglasima jedino su možda malo jače cene to ne znam, kod mene u komšiluku ima baš poznat saab servis i ima jedno 10 komada stranaca za delove.
Sastali se saabovi.
Pošto ih znam sve i znam ko je kakav.
Evo mala pomoć.
http://saabworld.net/showthread.php?t=33310
Na ovom sajtu su linkovi za dva neophodna programa za SAAB.
SAAB EPC je elektronski katalog delova
SAAB WIS je program za vođenu dijagnostiku gde se unosi obd greška i daje detaljna uputstva za rešavanje istih i detaljnu ilustraciju gde se šta nalazi.
Vrlo su korisni programi.
Ako ima nešto slično za ford voleo bih da me neko uputi na forumu gde je gde se preuzima i kako se korisiti.