Evo jedne zalutale slike

Posto nisam preterani ljubitelj karavana odlucio sam da fokusa zamenim. I nakon nekog vremena na oglasima se pojavljuje mondeo mk3 jako neugledan ali zato mehanicki zapusten :-)
Inace nisam trazio forda cak naprotiv mondeo je naleteo sasvim slucajno. 2001 god na satu 140000 predpostavljam napravljenih u rikverc. Stanje srednje zalosno ali zato u Cacku znaci troskovi prevoza 0 I veoma povoljno ( nakon mesec dana pregovora).
Uzimam auto I naravno odmah kod mehanicara da sredim kocnice jer su bile u katastrofalnom stanju. Ispostavilo se da su jedino diskovi ok.
Nove plocice na svim tockovima, nove sajle rucne, mehanizam rucne sa manuelnim podesavanjem I drugi glavni kocioni kao I kociono ulje.
Potom kod limara da se okrpe dve ne strasne rupe na sajtnama.
Zatim na red dolazi dubinsko koje sam sam radio I prve slike koje imam.

Sveze spakovan I registrovan.

Nakon registracije odlucio sam da auto ostaje malo duze, pa sam resio da ga utegnem kako bi trebalo. Kompletan servis motora, novi grejaci, servisiran alnaser, alternator nov akomulator I nove zimske gume jer su one koje su bile na njemu bile samo za otpad gde su I zavrsile.
Sada su na red dosle letnje gume a na oglasima nadjem 17" felne sa 205 50 R17 continentalovim gumama dot 18 sa 6.7mm sare. Pa to sada izgleda ovako.

Za felne sam porucio cepove I u planu mi je kozni enterijer kao I grejaci zadnjih sedista jer prednje vec imam.