Jesi li ti svestan da se zbog ovih stvari koje si ti napisao ide u zatvor na duže vreme???
Pripazi malo šta pišeš

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Van piše: ...за све те буђаве фордове
rokki piše:pretpostavljam da oni koji se zaista bave takvim stvarima o tome ne govore ni mami ni tati, a kamoli ovako javno...ovo mi djeluje kao veoma neuspjeli pokušaj da se navuče na tanak led neko ko to radi...ovdje su ljudi suviše pametni da bi se bavili nezakonitim radnjama, uostalom, koje je to auto toliko vrijedno da se zbog njega robija...taunus, kapri ili neki drugi metuzalem koji ima više hrđe nego farbe...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
kazes ne radis budzevine?jashko piše:@Steva
Brate ja sa YUGOM 45 mogu da zapalim gume! Ja sam u cetrdeset peticu terao sa 850 kila ovlova ( akumulatore ) e sad jeste da kad smo stali i pogledali posle sta je bilo sjebali motor i rastavili juga za delove a posle naravno uzeli slovenca i na te iste papire dobili 100x bolju cetrdeset peticu i prodali za 1200E ( to je biznis a ne TAUNUS od 200E + rad i posle zaraditi max 100)![]()
2.3 je MOTOR ali je ocarinjen na 1600 kubika zbog manje registracije,sto se tice onoga sto si reko sve je vec odradjeno... Inace nismo ga mi slupali nego ga jedan ciganin ocepio tamicem ( naravno platio je on posle da se to povrati kako treba ) ali pare su sladje potrositi ih nego slupati u slupan auto
Ako je neko zainteresovan imam OPEL SENATOR FULL na prodaju . 1993god ( koza klima tempomat ma sve sta ide u full zna se ) Motor Irmscher 4.0 ocarinjen na 2000 kubika zbog manje registracije. Znaci redovno odrzavan auto,razvija 290 bez problema i da ga vozis pri toj brzine nema pregrevanja kao kad vozis vektru 170 na autoput pa ti ona stane na pola puta od beograda do nisa. Za opela cena bi bila oko 5000E ili moze manje na Nemacke table ( imam za nju papire i nemacke i nashe ) ne bih je prodavao ali hitno mi treba kinta zbog podizanja nekog kredita ( posle ce biti mozda neki mustang 2005 pa na gore od desetak petnestak soma )gears
i dalje ostajes pri tome da ne radis budzevine????jashko piše:@ Taunus 17m
Pa treba da znas kod kog coveka mozes da radis malverzacija na carini,ili da ti neko ucini ( narvno za pare ) pa da ti ocarine na manju kubikazu i onda koliko oni kazu to je posle keva ( ali sve to kosta ) ali se i isplati za dalju exploataciju. Najbolja varijanta je da nadjes papire od 2.0 pa te papire prekucas na MOTOR od 3000 kubika inace razlika je ogromna ( kod supre pogotovu na usisnoj grani su izbazdareni brojevi 3000 twin turbo ) ali opet kad odes na tehnicki i onaj vidi da se to poklapa sa onim sta pise moze sam da place sto on nema takvu kombinaciju ( to ti je najlegalniji nacin ).
Drugi nacin je najlaksi ali ako se neko nameraci moze da te zezaju ali opet ti nista ne mogu a to je da sa papira 2,0 prekucas na taj 3.0 i to je to... To se radi najvise kod forda skorpiona da se sa 2.0 kucaju brojevi na modele od 2.3 pa na gore, kod opela senatora od 2,0 se kucaju na 2.5 i 3.0 ( to su bolji modeli u pitanju opreme i onda se dosta kucaju ). tako i sa taunusom .Ja da sam na stevinom mestu te brojeve od 1.3 motra bih prekucao na motor od stranca i to je to... Ortak ima bubin kombi sredjen perfektno MOTOR je V6 TDI 3.2 a vodi se na 1.6 onaj koj je bio unutra i prolazi vec cetiri godine tehnicki bez problema.. jer to je to brate.. Kad svi kradu na ANGRO ti si sitna riba sto ces da prekucas motor za koj nema potraznja nema nista znaci sve legalno samo ostetis drzavu za nekih 400E ako smanjujes od 3.o pa na gore... Mada sad sa novim zakonom ne znam kako ce da bude,ali opet to ti je to... kao da imas PUS na sasiji ... ko ce da dokazuje da nije to to... a i star je to auto da bi se neko nameracio.. interesantni su ovi sa bembarama i merdzama od 2005 pa na gore... inace starci 95,96... to se odavno presuje u zemljama evropske unije ( naravno zapadnim zemljama bugarsku i rumuniju i to tako neracunam ) tako da to imas da nadjes ban badava... Nema toga sta srbin nece izmislitiSta mislis zasto sluzi kimometraza na automobiliu ? Da ptias nekog on bi ti reko da bi mogla da se vrati da se auto bolje proda ... Ovo je komedija sta se ovde valja kod nas... ovde je brate 91 nov auto jos... Nego bice bolje ( neko vice ) na papiru mrtvo slovo ( na istoku stare price ) na zapadu nista novo.. a gde smo mi ??? Mi smo tu da ti platis 140 000 dinara registraciju za BMW 750 iz 88 godine posto je to luksuz... Kakav bre luksuz za 30 godina sar auto jer normalni bre oni ??? JA STVARNO NE ZNAM DOKLE CE OVO DA ODVEDE.. ali mi se ne svidja... Odem na auto pijac da prodam Vektru 2004 onaj mi se zavlaci ispoid volan da vidi dal nije prebacivan od engleza,ma komedije prijatelju.. Nego uzmi tu SUPRU i vozi pod PUN i bas te briga... Skupe su supre gore u dizeldorfu.. 96 prelazi 20 000E ( one ispod 10k nemoj ni da gledas ) to su sve turcini izakali preko maximuma... to ti je brate isto ko kockica u oglasima kod nas za 4000E... sve je lepo dok je ne provezes narednih 500km...
Na kraju bih ti skrenuo paznju na nacin pisanja. Nemozes pisati onako kako govoris, odnosno da koristis izraze i fraze koje se koriste u 'zivom' govoru. Razmisli pre nego sto nesto napises, sklopi recenicu u glavi pa je tek onda napisi. Potom je proveri pa tek onda salji. Tvoje trenutno pisanje iziskuje poprilican napor da bi se napisano procitalo. Shvatanje napisanog je jos teze.Sva vasha kola su nelegalna da uzme murija na proveru sve bi to bilo zaplenjeno !!!!