Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

1971 Ford taunus coupe (Off iz teme)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
peca
VIP
Poruka: 2470
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Re: 1971 Ford taunus coupe (Off iz teme)

Poruka od peca » subota, 6. mar. 2010. u 02:03h

@jashko

Jesi li ti svestan da se zbog ovih stvari koje si ti napisao ide u zatvor na duže vreme???

Pripazi malo šta pišeš ;) ...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

rokki
Poruka: 188
Član foruma od: nedelja, 2. avg. 2009. u 18:02h

Poruka od rokki » subota, 6. mar. 2010. u 10:56h

pretpostavljam da oni koji se zaista bave takvim stvarima o tome ne govore ni mami ni tati, a kamoli ovako javno...ovo mi djeluje kao veoma neuspjeli pokušaj da se navuče na tanak led neko ko to radi...ovdje su ljudi suviše pametni da bi se bavili nezakonitim radnjama, uostalom, koje je to auto toliko vrijedno da se zbog njega robija...taunus, kapri ili neki drugi metuzalem koji ima više hrđe nego farbe...

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11519
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » subota, 6. mar. 2010. u 12:08h

Ja bih samo javno hteo da pohvalim mentole koji V6 motore kubikaza 2.0, 2.3, 2.6, 2.8 itd carine na kubikaze od 1300 ili 1600. Cim bude pocela primena novog zakona sto se tehnickog tice bice velikih problema sa takvim muljavinama. U redu je da 2.3, 2.6 i 2.8 ocarine kao 2.0, jer su svi ti sestaci jako slicni medjusobno, da ne kazem identicni. A seljacima po Srbiji je izgleda mnogo para par hiljada dinara razlike u registraciji izmedju 1.3 i 2.0 pa onda naprave sranje i mogu vrlo lako ostati bez motora, a o carinskom prekrsaju da ne pricamo. Jeste da nisu nesto psoebno edukovani oni tamo na tehnickom po pitanju bajatijih Fordova, a svako ko zna da se potpise zna i da ne postoji motor sa 6 cilindara a 1300 kubika.
Krajnje bljutava srpska filozofija tipa "da se *** a da mu ne udje", a onda se takvo vozilo zavali nekom drugom i posao se smatra dobro odradjenim.
Stvarno sramota.
Mada ja da sam na Stevinom mestu nikako ne bih dao sva ta vozila i jos i neku sumu za les Mantu A. Posto svi znamo sta je to kada "ïspuca farba", a ono ne farba nego sedam kila gita ispod, a lima nigde, nego se u sajtne i krila guraju novine od juce i komadi letvi da bi se kompenzovao nedostatak lima i istovremeno i truda da se to vozilo odradi kako valja, a nasuprot pricama o "restauracijama" koje se ovde spominju.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

peca
VIP
Poruka: 2470
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » subota, 6. mar. 2010. u 14:19h

rokki piše:pretpostavljam da oni koji se zaista bave takvim stvarima o tome ne govore ni mami ni tati, a kamoli ovako javno...ovo mi djeluje kao veoma neuspjeli pokušaj da se navuče na tanak led neko ko to radi...ovdje su ljudi suviše pametni da bi se bavili nezakonitim radnjama, uostalom, koje je to auto toliko vrijedno da se zbog njega robija...taunus, kapri ili neki drugi metuzalem koji ima više hrđe nego farbe...

Toga nije vredan ama baš ni jedan auto...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Steva
Poruka: 116
Član foruma od: nedelja, 28. jun 2009. u 00:44h

Poruka od Steva » subota, 6. mar. 2010. u 17:51h

Neću da menjam moje automobile za neke druge, ja zamene ne volim, auto za pare, pare za auto i kraj. A ta od 1500 eura manta otpada jer automobile od preko 1000 evra ne kupujem. Druga manta je u igri, za mnogo manje pare.

jashko
Poruka: 15
Član foruma od: petak, 5. mar. 2010. u 02:05h

Poruka od jashko » ponedeljak, 8. mar. 2010. u 23:52h

Stevo pogledaj kako je jedan nas zemljak sredio svog taunusa, mozda i ti dobijes neku ideju thumbsuph

Slika

Slika

Slika

Slika

Dakle, da bi se napravio Ferrari, potrebno je:
-Jedan stari Ford Taunus
-Motor od BMW-a 2500
-Instrument tabla iz Opel Vectre
-Nešto žičica i sijalica
-Pregršt prekidaca sa buvljaka
-KUKA ZA VUČU!!!

@VAN
Pitaj nasheg zemljaka da li on prijavio MUP-u MOTOR od 2500 kubika i da li je atestirao KUKU smileychar022
Inace sto si me pitao da li ja vidim sta sam napisao iskreno cu da ti kazem da ne vidim jer sam tad bio pijan,a ti i sam znas ( najverovatnije i ti to radis ) i svi ovde na forumu sa tim prekucavanjima brojeva a svi cutite o tome kao da nista se nezan. Pa nisam ja sa marsa pao na zemlju i bas pogodio srbju !! Sva vasha kola su nelegalna da uzme murija na proveru sve bi to bilo zaplenjeno !!!! Znaci svaki auto koj sam gledao na autpijaci nema da nije bio PREKUCAVAN,podmladjivan udaren pa na nekog stranca prekucani brojevi od njegovog slupanog!!!! A pogotovi VI tjuneri ... to je za vas dobar dan ... Inace sva moja kola su vec prosla proveru i sta onda onaj u sup moze da kaze kad se vidi da se MOTOR od 4000 kubika vodi na 1996 a nigde nije cuk udaren ? Nije on kriv sto je onaj na carini napisao to kad BROJEVI NISU PREKICAVANI!!!!!! Znaci neko drugo iznad njega je tu umeshao prste...Ja se ne bavim PREKUCAVANJEM BROJEVA i tim stvarima !!! Ja kupim tako auto i to je to.. Pogledaj malo oglase pa ces videti MONZE 3.0 na 2.0,Omege 3.0 na 2.0 ,Skorpione na 2.0 i brdo automobila,pa cekaj sto onda oni to prodaju tako javno ???I onda ti meni kazes da li ja znam sta pricam ? I ja kad kupim takav auto je"R" sam ja kriv ? Da je to radim ne bi o tome pricao javno nego bih curao kao VI ali zato sto ja to NE radi zato mogu da pricam... Svaki auto koj mi je stajao u dvoristu komsije prijavljivale da mi oduzmu ali je auto bio vracen u roku manjem od 24h.. vishe i nedolaze jer znaju da se ja NE bavim time... Ja sam porodican covek koj voli da putuje a ne da gleda kako da zajebe nekog..

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » utorak, 9. mar. 2010. u 00:21h

Brate svaka tebi cast ali evo prvo moj auto je uvezen iz Norveske i legalno carinjen na pravu kubikazu itd...
Nedavno sam uvezao jos jedan iz Svajcarske s tim da je ovaj 1.8 170 ks i regularno bez da sam nesto muljao.
Tako da pazi koga optuzujes i za sta....

A ovaj Taunus pokojni ne bih komentarisao....
Poslednja izmena: Taunus 17m, na dan utorak, 9. mar. 2010. u 00:23h. Ukupno izmenjeno 1 put.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

jashko

Poruka od jashko » utorak, 9. mar. 2010. u 00:23h

@ peca
Pozdrav prijatelju, pa rekao sam da JA to ne radim i da JA STVARNO NISTA NE znam tome thumbsuph

@911s [SK]
Pozdrav i tebi druze, U POTPUNOSTI se slazem sa tobom!!! Ali na zalost to prekucavanje brojeva su SILJACINE PO SRBIJI i izmislile :-(
Gde si ti video u gradu da se tako neko ponasha sem da nije seljacina koja se doselila u grad ? Zbog tih seljaka smo dovde i dogurali !!!
od 100% vozila u Srbiji 90% Seljacina ne placa registraciju nego vozi tako kola pa selu neregistrovana jer je to za njih normalno... Sto bi on registrovao kola/kamion kad mu neki komsija saobracajac pa ce da ga pusti ? Znaci svi ovi tamici /zastave sto vidjas sve ti je to moj prijatelju neregistrovano i sve se to tako vuce jer nece komsija saobracajac da se zameri komsiji u selu pa posle da ga svi ogovaraju... E to ti je Srpski mentalitet zato smo mi dovde i dogurali... Kad je moj cale bio u nemacku sa njegovim BMW 1602 u ono vreme i na odpad vidi BMW 2002 u 100x boljem stanju on uzme ceo da prepakuje i dotera ga kod mog strica na parking i on mu kaze JER SI TI NORMALAN OVDE TO DA RADIS ? Pa su morali u SHUMU da idu da rastavljau jer tamo se znaju pravila a ovde kod nas NEMA PRAVILA i onda se snalazi ko kako ume ,ali je najzalosnije to sto ti kazes da ta seljacina izvuzdi prvo po selu te automobile pa ga proda sa skroz izduvanim amortizerima limarija nula motor pisha ulje na sve strane i nabaci posle to posle nekom i kao sto kazes on je zavrsio poso... Inace novi zakon nishta nece promeniti zbog prekucavnih motora ( to ce i dalje prolaziti ) nego ce naneti jos vece sankcije da ti nasi stari automobili vise nece moci da prolaze tehnicki... Znaci ni Vektre i Omege ove sto se kod nas i dalje racunaju kao nova kola ( 91-94 ) nece moci prolaziti tehnicki a kamoli 200D i stara granada.. E toga se ja plashim... Jer ja hocu da vidim Taunusua kao od Steve na ulici u punom sjaju a ne punta,corsu i prezo 206... Ja se nadam da me razumes sta sam hteo da ti kazem. shh

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » utorak, 9. mar. 2010. u 00:25h

Apsolutno nisi u pravu al nema veze.....

jashko

Poruka od jashko » utorak, 9. mar. 2010. u 00:30h

@ Taunus 17m
Cao brate,shta radis ? Nisam ja ovde nikog direktno optuzio, ( izvinjavam se ako se neko osetio uvredjenim jer ja ocekujem ovde da smo svi druari i da se nadjemo na nekim skupovima svi zajedno sa nasim oldtimerima ) ali na zalost sam dosta nailazi na likove koj imaju golfove dvojke V6 iz VR6 tgoje na papire od 1600 kubika i to tako.. Kada sam ja njih pitao pa kako to ovo ono oni su poceli da se smeju kao sta je tu cudno kao mora ljudi da se snalaze kad ih drzava udara preko ushi za neki luksuz koj i nije liksuz ... Inace do skoro sam ja imao Lanchu Kappu 2.4 JTD i normalno placao regularno registraciju i prodao je tako posle ( vrlo tesho zbog velike kubikaze ) ali ja li sam LUD da prekucavam na 1.9 JTD ? Kako pishe u saobracajnoj tako je... Pre kupovine automobila ja oteram na regularni thehnicki,obavezna provera u supu (hocud a bude sve regularno )... Znaci ja sam covek od casti ne prevarant kao pojedini matrapazi kom kad kazes JA OVDE VIDIM DA SU OVO PREKUCAVANI BROJEVI on samo skuplja ramena i kaze ne znam brate ja sam ga takvog kupio e sad ako je on prekucao i prodao meni tako mozda i jeste ali to ja kad sam kupovao niko nije primetio ja ne kucam...

Taunus 17m

Poruka od Taunus 17m » utorak, 9. mar. 2010. u 00:40h

Banalna stvar kad spominjes 2.4 JTD i 1.9 JTD...
Sta na primer ti ili vec neko uveze auto koji je 2.4 na 1.9 i j akupim auto i krenem u radnju da kupim
zupcasti i spanere.
Dam prodavcu saobracajnu u kojoj stoji 1.9 JTD a on mi kaze da po kodu motora je unutra 2.4 JTD
Sta bi se onda desilo?
Ja bi popizdio....

jashko

Poruka od jashko » utorak, 9. mar. 2010. u 00:51h

@ Taunus 17m
Ja uvezem na onoliko koliko pishe prebacim na nashe table tek tad kada zelim da prodam auto ( poshto ja vozim na strane table ) a ocarinim na onoliko koliko pishe ( tj. na regularno ) bash iz tog razloga da nebi auto koj je legalan pravio na nelagalni i pravio kasnije problem ljudima koji poshteno plate...
A to shto kazes po kodu motora je za taj i taj ( Na zalost ja sam se dosta puta sustretao sa takvim stvarima ) jer nekad nisam imao novca da kupim auto u koj cu da se vozim nego mi se desavalo da je jugo 65 prekucan na papire od cetrdeset petice i ja uzmem delove za 45 kad ono posle bude to shta ti kazes.... shta da ti kazem.. odem kod tog sto mi je prodao ( to je bash gornja prica ) a on mi krsti ramena i kune se u decu kako on nishta ne zna o tome on je tako kupio i preprodao auto.... Em sto nemam para,em sto to nikom ne mogu da prodam em sto sam poslednje pare koje sam pozajmio platio te delove a i dalje san na nuli...
I shta da ti kazem ?

Taunus 17m

Re: 1971 Ford taunus coupe

Poruka od Taunus 17m » utorak, 9. mar. 2010. u 01:01h

jashko piše:@Steva
Brate ja sa YUGOM 45 mogu da zapalim gume! Ja sam u cetrdeset peticu terao sa 850 kila ovlova ( akumulatore ) e sad jeste da kad smo stali i pogledali posle sta je bilo sjebali motor i rastavili juga za delove a posle naravno uzeli slovenca i na te iste papire dobili 100x bolju cetrdeset peticu i prodali za 1200E ( to je biznis a ne TAUNUS od 200E + rad i posle zaraditi max 100) :D
2.3 je MOTOR ali je ocarinjen na 1600 kubika zbog manje registracije,sto se tice onoga sto si reko sve je vec odradjeno... Inace nismo ga mi slupali nego ga jedan ciganin ocepio tamicem ( naravno platio je on posle da se to povrati kako treba ) ali pare su sladje potrositi ih nego slupati u slupan auto :P
Ako je neko zainteresovan imam OPEL SENATOR FULL na prodaju . 1993god ( koza klima tempomat ma sve sta ide u full zna se ) Motor Irmscher 4.0 ocarinjen na 2000 kubika zbog manje registracije. Znaci redovno odrzavan auto,razvija 290 bez problema i da ga vozis pri toj brzine nema pregrevanja kao kad vozis vektru 170 na autoput pa ti ona stane na pola puta od beograda do nisa. Za opela cena bi bila oko 5000E ili moze manje na Nemacke table ( imam za nju papire i nemacke i nashe ) ne bih je prodavao ali hitno mi treba kinta zbog podizanja nekog kredita ( posle ce biti mozda neki mustang 2005 pa na gore od desetak petnestak soma ) :D gears
kazes ne radis budzevine?
jashko piše:@ Taunus 17m
Pa treba da znas kod kog coveka mozes da radis malverzacija na carini,ili da ti neko ucini ( narvno za pare ) pa da ti ocarine na manju kubikazu i onda koliko oni kazu to je posle keva ( ali sve to kosta ) ali se i isplati za dalju exploataciju. Najbolja varijanta je da nadjes papire od 2.0 pa te papire prekucas na MOTOR od 3000 kubika inace razlika je ogromna ( kod supre pogotovu na usisnoj grani su izbazdareni brojevi 3000 twin turbo ) ali opet kad odes na tehnicki i onaj vidi da se to poklapa sa onim sta pise moze sam da place sto on nema takvu kombinaciju ( to ti je najlegalniji nacin ).
Drugi nacin je najlaksi ali ako se neko nameraci moze da te zezaju ali opet ti nista ne mogu a to je da sa papira 2,0 prekucas na taj 3.0 i to je to... To se radi najvise kod forda skorpiona da se sa 2.0 kucaju brojevi na modele od 2.3 pa na gore, kod opela senatora od 2,0 se kucaju na 2.5 i 3.0 ( to su bolji modeli u pitanju opreme i onda se dosta kucaju ). tako i sa taunusom .Ja da sam na stevinom mestu te brojeve od 1.3 motra bih prekucao na motor od stranca i to je to... Ortak ima bubin kombi sredjen perfektno MOTOR je V6 TDI 3.2 a vodi se na 1.6 onaj koj je bio unutra i prolazi vec cetiri godine tehnicki bez problema.. jer to je to brate.. Kad svi kradu na ANGRO ti si sitna riba sto ces da prekucas motor za koj nema potraznja nema nista znaci sve legalno samo ostetis drzavu za nekih 400E ako smanjujes od 3.o pa na gore... Mada sad sa novim zakonom ne znam kako ce da bude,ali opet to ti je to... kao da imas PUS na sasiji ... ko ce da dokazuje da nije to to... a i star je to auto da bi se neko nameracio.. interesantni su ovi sa bembarama i merdzama od 2005 pa na gore... inace starci 95,96... to se odavno presuje u zemljama evropske unije ( naravno zapadnim zemljama bugarsku i rumuniju i to tako neracunam ) tako da to imas da nadjes ban badava... Nema toga sta srbin nece izmisliti :D Sta mislis zasto sluzi kimometraza na automobiliu ? Da ptias nekog on bi ti reko da bi mogla da se vrati da se auto bolje proda ... Ovo je komedija sta se ovde valja kod nas... ovde je brate 91 nov auto jos... Nego bice bolje ( neko vice ) na papiru mrtvo slovo ( na istoku stare price ) na zapadu nista novo.. a gde smo mi ??? Mi smo tu da ti platis 140 000 dinara registraciju za BMW 750 iz 88 godine posto je to luksuz... Kakav bre luksuz za 30 godina sar auto jer normalni bre oni ??? JA STVARNO NE ZNAM DOKLE CE OVO DA ODVEDE.. ali mi se ne svidja... Odem na auto pijac da prodam Vektru 2004 onaj mi se zavlaci ispoid volan da vidi dal nije prebacivan od engleza,ma komedije prijatelju.. Nego uzmi tu SUPRU i vozi pod PUN i bas te briga... Skupe su supre gore u dizeldorfu.. 96 prelazi 20 000E ( one ispod 10k nemoj ni da gledas ) to su sve turcini izakali preko maximuma... to ti je brate isto ko kockica u oglasima kod nas za 4000E... sve je lepo dok je ne provezes narednih 500km...
i dalje ostajes pri tome da ne radis budzevine????
To si izjavio pre 10 min a dan dva raniej si ovo pisao...
Nemoj prijatelju molim te.....

Mickey038
VIP
Poruka: 1133
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h

Poruka od Mickey038 » utorak, 9. mar. 2010. u 09:02h

@jashko

Zamolio bih te da vodis racuna o onome sto pises. Zbog nekih navedenih reci mogao bi da izazoves sumnju da se bavis nezakonitim radnjama ili da u najmanju ruku ucestvujes u njima. A takvima nije mesto na nasem forumu.
Iznosenje neistina takodje je jos jedna primedba na tvoj racun. Paranoje tipa 'da svi voze neregularna auta' moras dokazati a ne ovako javno iznositi. Mislim da si dao sebi previse prava sa ovom izjavom.
Sva vasha kola su nelegalna da uzme murija na proveru sve bi to bilo zaplenjeno !!!!
Na kraju bih ti skrenuo paznju na nacin pisanja. Nemozes pisati onako kako govoris, odnosno da koristis izraze i fraze koje se koriste u 'zivom' govoru. Razmisli pre nego sto nesto napises, sklopi recenicu u glavi pa je tek onda napisi. Potom je proveri pa tek onda salji. Tvoje trenutno pisanje iziskuje poprilican napor da bi se napisano procitalo. Shvatanje napisanog je jos teze.

I na kraju, zamolio bih sve da se drze teme, bez obzira sto se radi o off topic-u.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.

van
VIP
Poruka: 9044
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » utorak, 9. mar. 2010. u 19:40h

Jashko sta je sa tobom ?

Falsifikovanje carisnkih papira je krivicno delo I onaj ko je to uradio odgovara , a onaj kod koga je takva roba ostaje bez nje , tj oduzima se . Jel tebi tu nesto nije jasno ????

Kakve ti tjunere spominjes ? Na koga mislim ??? Ne znam nikog na ovom forumu koji za pare tjunira automobile ... A sem par ljudi koji su iz hrvatske ili slovenije , i jos 2-3 coveka ovde ...

Sredi svoju mantu i uzivaj , ili uzivaj u voznji svog senatora koji ide 290 km na sat i pusti ljude da se zanimaju cime se zanimaju ... Ljudi ovde nisu zavisni i ne primaju se na price koje udaraju po sujeti ....

ps .
pise ce koji , a ne KOJ ;)

jashko

Poruka od jashko » sreda, 10. mar. 2010. u 23:25h

@Mickey038

Dogovoreno,izvinjavam se ako su ljudi pomesali nesto pa pomislili da ja mozda radim nesto sto je nelegalno ...

@Steva @ Van

Da li bih mi prilozio tvog taunusa ili ako mozes da mi nadjes neku granadau ona je cak mozda i bolje zbog sirokog stopa potrebni su mi za snimanje filma a iskreno da ti kazem ne daju mi se 500E za stanje koje je losije od tvog ( ja bih ako moze nesto kao donacija ) posto mi je za taj film potreban takav neki auto a sto vise to bolje a na kraju filma ce pisati zahvalnica vama koji pomognu snimanju flma.

@Van

Vidim da se ti bavis replikama automobila, pa me interesuje kako ti se cini ova replika ferarija, interesuje me tvoje misljenje, ulozen rad, trud, novac i krajnji rezultat, kao i tvoje zamerke oko replike redbullw

van
VIP
Poruka: 9044
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » četvrtak, 11. mar. 2010. u 09:21h

Meni je hobi cackanje oko automobila , a samim tim i pravljenje istih .... Akcenet bacam ne performanse i mehaniku , izgled mi nije primaran motiv ( sem da to nesto ne bude ruzno ).
Dasa koji je "sredjivao " crvenog taunusa , kao ferari , bas se namucio , ulozio je dost truda , a dobio je smehotresnu olimpijadu ....
Ako si mene pitao za taunusa , on je 35 godina kod mene , tj u porodici , jer moj cale je prvi vlasnik automobila i kupio ga je kada sam se ja rodio . Sumnjam da je iko u Srbiji ima taunusa a da je prvi vlasnik . Malo je ne primereno da posle 35 godina ga dam da se unisti na filmu a posle da pise zahvalnica ....
Btw , nesto su ti cudni skokovi sa teme na temu ...

Steva
Poruka: 116
Član foruma od: nedelja, 28. jun 2009. u 00:44h

Poruka od Steva » četvrtak, 11. mar. 2010. u 14:33h

Taj što ima crvenog taunusa - ferarija je verovatno imao dobru ideju, zadnji kraj je i uspeo da odradi nekako ali je od napred ispao prilično ružan... pa je još i čuknuo auto par puta tako da... sign0007

Za snimanje filma bih POZAJMIO sva četiri moja automobila, naravno pod uslovom da budu vraćeni u identičnom stanju...

i jashko daj pogledaj privatne poruke ili stavi slike te mante od 400 evra ! ! !

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“