Divi mu ćebence ahhahha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zemljak jurio taj auto jos pre oglasa mu bio obecan, gospodin vlasnik se kleo da je zdrav i pitao koliko mu nudim za auto bez felni, i rekao sam mu da mu dajem 1000 bez ikakvih problema ako nije truo , a kada sam otisao danas da ga vidim, presao 150 km do njega, jos skidao tockove sa mog, vozio njih u gepeku i mucio drugara da me vozi da bi zatekao auto koji je truo u stanju raspada! Odozdo su rupe krpljene nekim delovima oluka pomocu pop nitni, auto truo kao mozak, trule grede, truo krov pored sibera, izubijan na nekoliko mesta, varen na 1 cm od broja sasije i nemam vise nikakvih komentara za vlasnika koji je ispao, da ne kazem govno, ali tako nesto slicno. Mozda je bolje da ovo ide u temu fordovi za izbegavanje al ajde.
'81 Ford Taunus 1.6 L
Ide li ko za Sabac ovih dana, ili je neko iz okoline da baci pogled na ovog focusa?Indijanac piše: https://www.polovniautomobili.com/putni ... i-titanium
Dignes kredit / prodas bubreg / doniras spermu...vidovac piše:Ne treba ubedjivanje, samo suske dovoljno i ne bih se razmisljao oko ST-a ni sekunde
Sent from my Coolpad A8 using Tapatalk