Porukaod Iosis » ponedeljak, 15. feb. 2010. u 20:51h
Jbte, sav sam se naježio kada sam gledao one trenutke u sudaru. Ovakve klipove treba puštati na TV-u, jeste da nisu baš prijatni za oči, ali svakako utiče na psihu.
Totally addicted to Ford! The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista i sakloni
Gledao sam , klarkson je namerno postavio hrcka, da ocrni mustanga, neznam kako bi njegov rover prosao u americi, ali upravu je za cip kuce na kraju, sve je komercijala................
Iosis piše:A jesi vidio šta piše, 5 dana radio na mdoelima, 110 dana trajalo renderovanje! :-|
Pa tako ti je to.
Ovi veci studiji da bi brze renderoali povezu po 50 kompijutera koji sluze samo za renderovanje.
Jednom prilikom smo u igraonici pokushali da renderujemo eksploziju atomske bombe jedan lik zaludjen za to pravio. Onako po skici i modelu koji sam video fino je izgledalo ali na zalost posle osam sati io 2% renderovanog odustali smo .
Igraonica je imala oko 10 kompijutera a 9 je radilo na tome.
mada kvalitet modeliranja ovog lika je ... perfektan......
F.O.R.D.First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Ne ja nisam radio ovako nešto, nego sam radio snimak sa video kamere, svadbe npr. pa je bilo sječenja i izbacivanja ne potrebnog, ubacivanje slova i nekih prelaza između scena. To sam radio na starom računaru koji mi je kući i on je Celeron na 2.4 GHz, 1,5 GB ram i GF 6200 tako da mu je trebalo cjelu noć za snimak dužine 2 sata da ga renderuje u DVD ili DiviX. Jer kada prebacim iz kamere u komp 2 sata snimanja bude po 20 GB.
Totally addicted to Ford! The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista i sakloni