Moze se desiti i da samo nabacim RS haubu i projektore u ove farove, videcu. Set kvacila nije hitan, samo hocu da se informisem i obezbedim na vreme. Inace, radi on i na benzin i to odlicno. Ne znam, plin mi je atestiran do 2021god, pa cu da razmislim o skidanju. Vozim ga kombinovano, plin za posao i obaveze, zbog ekonomicnosti, a prebacim na benzin da vozim kako treba da se vozi

Cevcice ce biti skinute ovih dana, javicu da li se primecuje razlika. Hvala puno svima na savetima. Imao sam puno muka dok sam ga osposobio za voznju, ali i dosta uzivam sada. Bio je kupljen za 600e neispravan, menjao sam alternator, imao je i problem sa strujom, vukao na masu, nov akumulator, atestirao plin, registrovao, menjao polumesec na kvacilu onu plastiku, menjao pumpu za benzin, ocistio dizne, odradio limariju i zastitu, farban je komplet... Sada mi je u planu ta estetika, i da skinem opruge koje su kracene i previse tvrde, tako da nije za gradsku voznju uopste. Planiram i poliranje, i druge felne i svasta jos. Bice slika kada pocnu dalji radovi. Hvala svima. Bice i neki klip da vidite kako ide