Ponovo kontakt nema lampice ali isto ne reaguje,vergla ko lud jer ima nov akumulator i sredjen alnaser.
A taman zatvorili (prijatelj i ja,pomogao mu ) klia dvojku i posli da vratimo neki deo na drugog klia i da vratimo coveku kola,reko ajde idemo tvojim kolima i posle da ga zakacimo na dijagnostiku.
I kad smo se vratili da ga stavim ona dijagnostiku provalimo da sam na njegov laptop stavio nov sistem i nismo instalirali dijagnostiku,ja imam cd u autu ali njegov laptop nema optiku hehe
Na kraju dok sam u njegov auto trazio delfijevu dijagnostiku covek okrenuo kljuc i auto kresne sve normalno kao da niste nije ni bilo.
U vreme dok nije hteo da upali stavio sam ga na self test i nije bilo nicega, dtc none.
Oteram auto kuci,prakiram i probam jos jedom da ga upalim,sve normalno.
Tada sam sklonio dedu sa fejbuka i uzeo mu laptop,zakacio dijagnostiku i izbacio senzor bregaste.
Obrisao kod,upalio auto opet,ocitao greske ,nema nista...
Ujutru moram na kratak put a njemu izgleda kad mu dune zeznuce senzor opet,sutra da vidim cene i da kupim...strasno kad auto zezne kome je odradjena pumpa,dizne,alternator,anaser,set kvacila,kocnice,akumulator,trap...ma sve komplet pre manje od 10k....