Ni ne treba da bude Ghia!

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Pa nisam nigdje ni reko da je Ghia, u njegovoj dokumentaciji pise TitaniumDusan64 piše:Super izgleda. Ali.Koliko vidim to je mk2.5 i nije Ghia.
Edis piše:E ovako.
Model : Ford Focus facelift ( ST LOOK )
Oprema GHIA
To je ta potrošnja, doduše kako sam ga chipovao meni je malo spala za pola dece...inače ga je Mario super sredio..extra autoEdis piše:Hvala hvala svima
@dax92 Bice slika keca, inače ga malo malo provozam, oca nerviram kaze k'o da si mi dijete ostavio, ne znam dal cu ga ikad prezaliti
@Sharpshooter oba izduva stoje identicno, da nije tako nebi ja spavao mirno i oba su u funkciji
@YOmax hehe, ne prodajem drug
@Aleksandar86 Ne nisam, pazario sam ga u Grudama u Hercegovini
@mbole Paa onako realno, mogao sam platiti i ST-a, al u ovom okruzenju, sa dobavom dijelova i servisima, ne znam gdje bi se obratio, diskove i pakne naprijed su mi trazili 3 dana, ne znam kako bi neke dijelove za ST-a dobavljao i dal bi ga mogao odrzavati ovdje kako treba
Pozzz svima
Inace imam pitanje za ove što voze Fordove s' ovim motorom, jel ok potrosnja prosjecna 6.8 - 7L na kompjuteru ? Nisam pegla, al' ne vozim ni agresivno pre-cesto ?
sasa_f1 piše:Edis piše:E ovako.
Model : Ford Focus facelift ( ST LOOK )
Oprema GHIA
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
sasa_f1 piše:Evo ja sam ti prva musterija za to
6 do 6.5 lit sa klimom koju stalno koristim (eto i danas po ovoj sparini). A samo par puta sam uspeo da naguram 7 sa baš oštrom vožnjomdados piše: bas me kopka koliko realno 1.6 tdci 90KS trosi striktno grad ..