Ajd sad, salu na stranu, morao sam malo da vas trovrate provociram

Mada meni se stvarno ne dopadaju vozila sa 2/3 vrata, ni vizuelno a pogotovu ne funkcionalno.
Sad stvarno, Sale, 90% ovoga sto pises zavisi od tvog polozaja sedista. Verovatno vozis ko ja nekada u "polulezecem" polozaju, to jest glava ti je mnogo pozadi i dole. Fakat... nisam odavno seo u focusa pa se ne secam kako izgleda, moguce da ne mozes da iznamestas sediste.
I meni je prvo na mondeu bilo "cudno", tj. nikako nisam mogao da nadjem zgodan polozaj, pogotovu za duzi put (interesantno kod oriona nisam imao taj problem, doduse tad sam imao i zdravu kicmu

).
Onda sam skontao da treba da podignem sediste skroz u vis, nagib sedalnog dela postavim tako da taman prednja ivica prestane da me bije po donjem delu butina kada mi je noga u nekom normalnom polozaju na gasu, ispravim naslon da bude otprilike pod 90-100 stepeni sa sedistem, gurnem ga pozadi da mi noga bude skoro ispruzena kad stisnem kvacilo do kraja, i na kraju namestim volan tako da kad sam naslonjen na sediste i ruku postavim na vrh volana bude blago savijena, a da kad uhvatim volan dole nadlanice budu blago oslonjene o butine.
Jos malo finog doterivanja izvlacenja volana i nagiba sedista, i to je to.
Jesi nesto vislji od mene, al nije to toliko drasticno da bi pravilo takvu razliku.