Dakle, nakon sto sam bivseg Focusa 1.8 tdci menjao za Fiestu 2001 1.25 koju sam prodao nakon 3 dana, a potom neko vreme vozio C5 hdi, koga sam takodje prodao, kupih opet Focusa, samo ovaj put benzinca bez plina, sto mi je i bio cilj. Focus je 1.6 16V, 74kw ili ti 101ps. Auto je 2001. Uzeh ga od coveka iz grada koga poznajem prilicno dugo, pa mi nekako bila pouzdana varijanta. Covek je isao njim u Austriju, Grcku...i odrzavao ga. Na leto bi trebao v. servis da uradim, ostalo je ok za sad. Ima klimu, pozadi parking senzore i CD sarzer. Po neka sitna ogrebotina, ali je generalno zdrav i prav.
Lepo vuce, probah ga malo do 170, bez problema, moze jos...Ono sto mi se svidja kod Focusa je upravljivost i podvoznost. Zabavan je za voznju i menjac je fantasticno mek i precizan, cini mi se bolji nego na tdci-ju koji je bio 2002. Ne znam da li se ti menjaci razlikuju, ali ovaj me odusevljava potpuno.
Eto tolko za pocetak, a evo i fotki. Nisam ga spremao za foto session, nego opalih par fotki, koliko da vidite :