Је л' има још на путевима оваквих аута, или се претежно возе новија возила?
Oh da, motor mu je V8 od 500 kubnih inca (8.2L).![]()
![]()
Najveci serijski V8 ikada proizveden
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Ta hrpa Lovçen planinaIosis piše:Jesu odvukli onu hrpu otapada, čini mi se da je bio iskorišten pjesak za pjeskiranje.
bojcistv piše:Sinhro lift/mokri dok. Obozavao sam da to gledam u pokojnom Arsenalu u Tivtu. Kako navoze te velike brodove na njih i onda podizu. Sjecam se jednog grckog trajekta. Jedva je stao u navoz, a propeleri mu jedno 3 metra u precniku. Mesinga k'o u prici....
Ne sikiraj se prodavacemo mi za njih ono sto nam je ostaloIosis piše: Pitam se šta će biti kada sve rasprodaju...