Ti prvo zakrpi i ofarbaj onaj branik koji ti je dve godine polomljen, pa onda popuj drugimadax92 piše:Ja kazem da mu ga treba oduzeti, i dati nekome ko ce taj auto vratiti u pravo stanje. Steta da se sjebe ovakav Mondeo.

Ti prvo zakrpi i ofarbaj onaj branik koji ti je dve godine polomljen, pa onda popuj drugimadax92 piše:Ja kazem da mu ga treba oduzeti, i dati nekome ko ce taj auto vratiti u pravo stanje. Steta da se sjebe ovakav Mondeo.
ijuuuutotti piše:Ti prvo zakrpi i ofarbaj onaj branik koji ti je dve godine polomljen, pa onda popuj drugimadax92 piše:Ja kazem da mu ga treba oduzeti, i dati nekome ko ce taj auto vratiti u pravo stanje. Steta da se sjebe ovakav Mondeo.
totti piše:Ljudi, osećaj malo vara prilikom ubrzanja. Kad meriš vreme, ni 1.6 benzinac uopšte ne ide loše
Pa... u Srbiji imam gumuDaniel piše:Hhahhahahahha kad sam ti jos rekao da stavis 17ke za zimu?
Neke italjanske. To su slike od prodavca. Putuju oko 6000 km do mene.bo. piše:Lijepo izgledaju felge, koji je to model?
Nemoj ih tako na pod, izgrebat će se..
jeste smesno, visina gume je prilicna! Sad je auto mek, kao da vozim biznis klasuDaniel piše:sto smesno izgleda
jel si bio da drigtujes?
Posto u Moskvi realno postoje zimamacaneli piše:Uuuu najjaca guma za zimu
Pa da, odlicna guma za Rusiju, ali nije za Srbiju. Brzo se trosi na asfaltu kad je vise od +5-6 stepeni.macaneli piše:Ima sam ovu gumu na focusu 3 godine i bio sam prezadovoljan
Moja je skoro nova, 2013 g i 8 mm mesamacaneli piše:gume sam uzeo polovne,imale su jos dosta mesa,vozio ih na moru gde i nema snega i jako malo se potrosila.Na kraju sam je bacio jer je bila 8 godina stara i uplasticila se,ali je i dalje imala mesa
Takvih dostabatarihter piše:....samo da dodam...Москва...![]()
http://i1075.photobucket.com/albums/w42 ... 9431e4.jpg
Jeste, folija.batarihter piše:...ali to je folija-jer tako???ili gresim???