Zanimljive Slike
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Video clipovi
Kad se prevodioci zaigraju, pa od šume ne uoče.... hm, drvo. (Pažnja: nači mojne otvaraju spojlere oni što ne poštuju brata Pantelu)

Spoiler
Show

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Re: Zanimljive Slike
ahahahahhahahahahahaah pa ne verujem

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Re: Video clipovi
BojanM piše:Kad se prevodioci zaigraju, pa od šume ne uoče.... hm, drvo. (Pažnja: nači mojne otvaraju spojlere oni što ne poštuju brata Pantelu)
SpoilerShow
Sto rece jedan prijatelj,ne plodi hrabar nego skup

- DzoniPv
- Poruka: 1431
- Član foruma od: subota, 8. dec. 2012. u 01:50h
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Izvini druže, on vozi Audi, može mu se. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ako nikom ne smeta nema problema 

- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa da blokira neciji put - ne, ali vidokrug ti blokira kad se priblizavas kruznom toku, tako da ti argument nije validan, smeta itekako 

Fiesta!!
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h

Spoiler
Show

- Iosis
- VIP
Da tu ne smeta nikome onda bi tu bilo obilježeno parking mjesto.
Tom logikom možeš parkirati na autoputu u srednjoj ili lijevoj traci, jer eto imaš još dve kojima možeš zaobići parkiran auto...
Tom logikom možeš parkirati na autoputu u srednjoj ili lijevoj traci, jer eto imaš još dve kojima možeš zaobići parkiran auto...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- BojanM
- BOFH

pozdrav, Bojan

- milan_gt
ja volem da stanem na sred onog ' zamisljenog trougla' kad se ukrstaju dve ulice pod ostrim uglom, sa strane nema mesta jer su ograde primakli do puta a kad stojim tu svi oko mene mogu da prodju gde god da se krecu ili skrecu, ama kao da ne postojim i onda se nadju pametni vozaci da me kritikuju kako me nije sramota da stojim na sred sredine raskrsnice, kako sam bRezobrazan i tako to 

- Iosis
- VIP
Ti misliš da ne smetaš. Ako sam dobro shvatio to u trouglu, kao što Dule kaže, blokiraš opet nekome pogled.
Koliko vidim pacijenata koji parkiraju odma do raskrsnice, pa mi ostali da bacamo pasulj i gledamo u karte kada treba izaći.
Najgore od toga što da bi vidio nešto, moram izaći već u raskrsnicu točkovima, a onda smetam i onom ko ide putem koji se ukršta s mojim.
Koliko vidim pacijenata koji parkiraju odma do raskrsnice, pa mi ostali da bacamo pasulj i gledamo u karte kada treba izaći.
Najgore od toga što da bi vidio nešto, moram izaći već u raskrsnicu točkovima, a onda smetam i onom ko ide putem koji se ukršta s mojim.
- milan_gt
a gde bi ti stao u tom slucaju?
lepo se sve vidi neg im smeta kako sam drzak jelte pa stao na sred raskrsnice

- SimkeFordMK3
- Poruka: 718
- Član foruma od: subota, 17. mar. 2012. u 02:09h
Ja razumem da neko voli da postuje pravila... i ja sam za to ali na zalost nije uvek takva situacija...
ako me nesto nervira to je kada se parkiram na "X" om obelezen mesto ispred nekog ulaza gde ne postoji kapija ili tako nesto... a neko od putnika mi dobaci.... "ajoj, pa kako ces ovde da parkiras, vidis da je zabranjeno.. ?!"
ili "pa smetaces nekom ovde"
ma izlazi napolje...
nema potrebe da se mesate u tudji nacin voznje... putite me da parkirm kako ja mislim da odgovara, pa postoji policija,pauk, ili neki drug nadlezni organ koji ce mene da sankcionise posto sam silan prekrsaj napravio... naravno da nisam za to da se parkira u raskrsnici ali negde gde stvarno nikom ne smetam, ne vidim zasto bi bio problem... tipa trotoar sirine 5m...
ako me nesto nervira to je kada se parkiram na "X" om obelezen mesto ispred nekog ulaza gde ne postoji kapija ili tako nesto... a neko od putnika mi dobaci.... "ajoj, pa kako ces ovde da parkiras, vidis da je zabranjeno.. ?!"

RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
- milan_gt
bahato parkiram

- SimkeFordMK3
@Milan_gt
+1
+1

RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
- Iosis
- VIP
Ovo je već drugo, nisi rekao kolika je raskrsnica.
Da je manja ne bi valjalo, ovde ipak dovoljno prostora.
Mada opet nije baš najbolja lokacija.
Shvatam i za parkiranja svuda, nema dovoljno parking mjesta, pogotovo u gradovima.
Drugar na saobraćajnom dobio neki seminarski da radi.
Kod nas u glavnoj ulici ima potrebe za 650 parking mjesta, a ima ih samo 230. Gdje ljudi parkiraju, nemam pojma.
I nema ih toliko na divlje parkiranih, koliki je stvarni potreban broj parking mjesta.

Da je manja ne bi valjalo, ovde ipak dovoljno prostora.
Mada opet nije baš najbolja lokacija.

Shvatam i za parkiranja svuda, nema dovoljno parking mjesta, pogotovo u gradovima.
Drugar na saobraćajnom dobio neki seminarski da radi.
Kod nas u glavnoj ulici ima potrebe za 650 parking mjesta, a ima ih samo 230. Gdje ljudi parkiraju, nemam pojma.
I nema ih toliko na divlje parkiranih, koliki je stvarni potreban broj parking mjesta.
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
A zar ne bi bilo bezbednije da si se parkirao 30 metara dalje, uz ivicu kolovoza?
Da si parkirao do stubica, i dalje bi bilo vise nego dovoljno mesta na putu i bilo bi preglednije. Sa one druge strane koliko vidim nema stubica.
A tu bi jos bio i parkiran po propisima, i niko ne bi nista mogao da ti prigovori.
Da si parkirao do stubica, i dalje bi bilo vise nego dovoljno mesta na putu i bilo bi preglednije. Sa one druge strane koliko vidim nema stubica.
A tu bi jos bio i parkiran po propisima, i niko ne bi nista mogao da ti prigovori.
Djak pesak 

- SimkeFordMK3
Napisao je da je bahato parkiran....
Mislim da na ovoj raskrsnici nema gustog saobraćaja... Cenim da je ovo stari put za Zlatibor... ako se ne varam... ispravice me Milan...

Mislim da na ovoj raskrsnici nema gustog saobraćaja... Cenim da je ovo stari put za Zlatibor... ako se ne varam... ispravice me Milan...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- milan_gt
xaxaxa..
ma ovo je samo za primer..ovde najmanje smetas..ako uopste smetas, i ovako parkiram na drugim istim mestima, i ljudima je to bahato, svak nabio ogradu do puta a jedino sto ima da mi kaze je kako to na sred raskrsnice, nikom ne smeta da prodje al mu bode oci
I gde ti vidis stari put za zl, ispod ovog mosta ide glavni put
ma ovo je samo za primer..ovde najmanje smetas..ako uopste smetas, i ovako parkiram na drugim istim mestima, i ljudima je to bahato, svak nabio ogradu do puta a jedino sto ima da mi kaze je kako to na sred raskrsnice, nikom ne smeta da prodje al mu bode oci

I gde ti vidis stari put za zl, ispod ovog mosta ide glavni put

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Misim da bi kod nas bilo resenje otvoriti privatni parking servs tj privatnog pauka.
Lepo drzavi 20-30% , ti slikas odakle se kola dizu.. i resen problem. Svaka firma bi trazila ovakve bisere jer bi im donosila novac, a mi mozda postali malo kulturniji u saobracaju..
Lepo drzavi 20-30% , ti slikas odakle se kola dizu.. i resen problem. Svaka firma bi trazila ovakve bisere jer bi im donosila novac, a mi mozda postali malo kulturniji u saobracaju..
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- SimkeFordMK3
@Milan
greska... ne obratih paznju... ucini mi se da je petlja gde je odvajanje za stari put ... a da je most u stvari glavni...
kada bolje pogledah prepoznao sam gde je slikano...
@knez 91
kako mislis da "privatni pauk" digne kombi... ?!

kada bolje pogledah prepoznao sam gde je slikano...

@knez 91
kako mislis da "privatni pauk" digne kombi... ?!

- BojanM
- BOFH
Dođe vel'ki pauk.

pozdrav, Bojan