hvala svima na lepim recima...auto je kraj 2007. 1.8 tdci. 115 ks, 145.000...uvezen je iz francuske, kupljen preko lizing kuce "arval"..evo 1 korisne informacije, "arval" je jedini lizing koji ne izdaje EUR1 uverenje za

, jbg nazalost to nismo znali pre kupovine tako da je bez tog dragocenog papira carina otisla u vasionu..inace , auto sam kupio preko jednog poznanika koji se bavi tim i stvarno bih svakome preporucio slican nacin kupovine ukoliko se resi te da sami nesto kupite i uvezete..princip je sledeci, dodjes kod tipa , sednes i pratis ponudu...ja sam konkretno jurio bas ovakav auto , tako da nismo mnogo lutali..slike koje vidite su prosto neverovatne, ekspertizu za te automobile rade neke nezavisne ekpertske kuce i slikan je BUKVALNO svaki i najmanji nedostatak, takodje postoji detaljna ekspertiza ispravnosti vozila, kilometraze i svega ostalog..meni je najvaznije bilo da vidim sta kupujem jbg, da vidim stvarni broj km, da se uverim da vozilo nije bilo havarisano i sl..ako je neko zainteresovan, mogu da ga povezem sa prodavcem , imate na polovnim automobilima "tj auto milisavljevic" , stvarno nisam postenijeg prodavca automobila sreo..jedino sto nismo znali da ga ne kupujemo bas na "arval-u" jbg...ali , auto je vec bio tu kad smo to saznali, ja i supruga isli da ga vidimo, zaljubili se , tako da smo pristali da doplatimo 300e vise od prvobitno dogovorene cene..naime, carina je bez EUR1 papira izasla , verovali ili ne 560e vise nego sa tim papircicem ..prodavac se odrekao svoje zarade od 250e posto je i on "kriv" na neki nacin ..sa kolicima sam odusevljen, pojma nisam imao da dizeli ovako dobro idu , makar nisam od motora sa 115 ks ocekivao ovoliku silu..vec od 1500 rpm povlaci ekstra, preko 2000 stvarno "lepi"..od opreme ima svaste nesto, ekran jeste touch (neko je pitao) uvece tj nocu izgleda kao avionu..ralika izmedju fieste 1.25 sport iz 2001 god i ovoga je tolika da nemam reci a fiestu sam stvarno obozavao..nisam ocekivao da cu dobiti ovoliko "vise" od auta, pritom naravno ne mislim samo na velicinu , vec ukupan utisak..sad kad sednem u fiestu , koju je inace srecom kupio nas kum, kao da sam seo u auto od pre 20 godina..za sad toliko, nisam nazalost u mogucnosti da dodjem do kladova a bas bih voleo u pm..bice i drugih prilika nadam se..pozdrav svima