to je taj sindromRatibor piše: Mene samo zabrinjava to da mi neko prodaje maglu...da placam duplu,troduplu.. cenu a dobijam placebo efekat.

Moderator: Dragomir
to je taj sindromRatibor piše: Mene samo zabrinjava to da mi neko prodaje maglu...da placam duplu,troduplu.. cenu a dobijam placebo efekat.
OK, diskusija je odlutala u tom smeru i nadovezao si se na nju pitanjem o uporednim testovima, pa sam pretpostavio da si o tome govorio. Ako sam pogrešio, praštaj.Ratibor piše:Ja uopste nisam vodio temu u smeru original vs najjeftinija zamena.
Može li kratak opis kako se ispušta nakupljena voda iz filtera goriva. Kod mene je Fiesta 1.4TDCi, 2006. godište. Nađoh da se neki šaraf odvrne i onda sa dna filtera kroz neku cjevčicu ističe nakupljena voda. Cjevčicu (ili nešto što mi liči na mjesto odakle može da teče voda sa dna rezervoara) sam locirao - ali šaraf ne mogu. Skidao sam metalni držač filtera naravno.Vladan piše:Eto, ima i Ford. Meni je, na prethodnom malom servisu, majstor pronasao da je, prilikom pretrhodnog menjanja filtera, taj kabl ostao neprikljucen. Majstori. U knjizici pise (1.4 TDCi 2006) da se filter menja pri svakom drugom redovnom servisu, a pri onim izmedju da se ispusta nakupljena voda.