Felne
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Felne
Obične se ukopavaju u metal, upropaštavaju felne, a moguće je i da ne ostvare dovoljno dobar kontakt pa je sav pritisak kojim drže točak na mestu koncentrisan na maloj površini. Ovih sa plivajućim konusom ima po oglasima, po otpadima, ako se ne snađeš kod komšija (Šabac) ima i ljudi sa foruma koji drže servise ili rasturaju vozila, prelistaj male oglase i naći ćeš koji su.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Jako ces tesko te felne naci..
Znam samo za 2 felne u srbiji. 1 su jednog decka koji vozi mondeo karavan ST, a druge su kod Cede sa foruma
Znam samo za 2 felne u srbiji. 1 su jednog decka koji vozi mondeo karavan ST, a druge su kod Cede sa foruma

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Nisi se valjda uplasio tih rupa na putu, pa kako to da se desi, ti prelazis na celicare?! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
mislio sam preci na alu 16" al calov prijatelj prodao mondea pa sam na poklon dobio felne, i reko ajd sta sad..kupio sam origi ratkapne i za koji dan ih montiram..ne mogu da gledam 18" prljave a ne mogu da ih perem svaki dan a i kad je kisa rupe se napune vodom a meni nove 18" gume pa ne mogu da mislim..montiram i origi zavesice x4 zajedno sa felnama i novim letnjim 16" gumama, to je za medjusezonu..

- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Lepo si krenuo, sad ces ti i da se zenis 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Poruka: 40
- Član foruma od: subota, 23. okt. 2010. u 00:00h
Da li mi se čini ili na pojedinim mestima deluje kao da su stajali tegovi?
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ord_focus/
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ord_focus/
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Pa i treba da stoje tegovi , guma se mora izbalansirati , kolicina tegova zavisi od stanja felne a i gume.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21535
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
pa i da je kriva neka felna... neće se umreti zarad 1000-1500 din koliko je ravnanje.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Ayrton_Senna
- Poruka: 15
- Član foruma od: ponedeljak, 30. sep. 2013. u 12:56h
Ko od clanova bese kupio 18 felne pa ih odmah prodao, secam se da je bio u pitanju crveni Focus 2 karavan, ali nikako da nadjem ko to bese?
- Ayrton_Senna
Jeste crveni ali karavan jedino ako si produzio sam auto pa da je sad wagon
Gledam neke na netu sam nasao, ovaj model
cena im je 300 evra sa sve gumama sto deluje ok, gume kaze vlasnik 5,5-6mm sare. Ono sto me interesuje Milane vidim da si ti menjao dosta dimenzija je da li ti je bila velika razlika u udobnosti auta na 16 u odnosu na 18? Znam da je sigurno ima ali koliko?
Sto se tice ovog prethodnog posta, secam se da je to neki lik sa foruma uzeo bas ovaj model, valjda se zovu: Y Design i da ih uzeo ispred nosa nekome iz Hrvatske da bi ih odma prodao. Pa me interesuje da li su toliko neudobno bilo da ih odma proda?

Gledam neke na netu sam nasao, ovaj model

Sto se tice ovog prethodnog posta, secam se da je to neki lik sa foruma uzeo bas ovaj model, valjda se zovu: Y Design i da ih uzeo ispred nosa nekome iz Hrvatske da bi ih odma prodao. Pa me interesuje da li su toliko neudobno bilo da ih odma proda?
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
To su iste felne o kojima Milan prica, samo ti nisi u toku od pocetka price.
Elem Milan ih je kupio, pa je "milosninkovic" kupio od njega iako su bile rezervisane za HR, posto ga je covek (milos) iznenadio i dosao u po noci po zimskom kijametu iz BGa za UE po felne. Onda ih je milos prodao nazad Milanu jer nije bio zadovoljan kako su se ponasale na Focusu, onda ih je Milan prodao Bosku za HR. Bosko ih je dobio, ispravio 2, vozio neko vreme dok sebi nije uzeo druge 18' i sada ih opet prodaje.
Elem Milan ih je kupio, pa je "milosninkovic" kupio od njega iako su bile rezervisane za HR, posto ga je covek (milos) iznenadio i dosao u po noci po zimskom kijametu iz BGa za UE po felne. Onda ih je milos prodao nazad Milanu jer nije bio zadovoljan kako su se ponasale na Focusu, onda ih je Milan prodao Bosku za HR. Bosko ih je dobio, ispravio 2, vozio neko vreme dok sebi nije uzeo druge 18' i sada ih opet prodaje.
Fiesta!!
- Ayrton_Senna
Hahaha kakva kombinatorika, te felne mogu da napisu roman
Hvala za info, bez ovog objasnjenja trebao bi mi Serlok Holms da provalim celu pricu. Na tog Milosa Ninkovica sam mislio. Znaci on nije bio zadovoljan njima na fokusu, hmm to me stavlja u dilemu
mozda bolje 17 da trazim