Huk iza intrument table
Moderator: Dragomir
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Re: Huk iza intrument table
Ma nije mi radi mene, ko god sjedne pita sta se to cuje, nervira me to
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
mislim (nebih da tvrdim 100%) da bi smelo da se skine pk kais i upali na kratko , samim tim ces eliminisat priblizno problem ! 

-
- Trovač foruma!
Ne cuje se uvijek, mislim da ima neke veze s vanjskom temperaturom, citavo ljeto se nije culo i cim su pocele nize temperature cuje se, zimi je konstantno prisutno, bukvalno je zvuk kao voda kuva, onako neko strujanje, pocelo je kad sam promijenio antifriz zimus, mislio sam zrak u sistemu al dosad bi izaslo da ga je bilo 50 kubika
- mbole
- Poruka: 15003
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
A za koje trziste je taj auto proizveden?
Da nemas slucajno neki od onih dodatnih grejaca (na struju ili na naftu) koji se ugradjuju za severnije zemlje, pa da se oni cuju?
Da nemas slucajno neki od onih dodatnih grejaca (na struju ili na naftu) koji se ugradjuju za severnije zemlje, pa da se oni cuju?
Djak pesak 

- dusan80
- Poruka: 293
- Član foruma od: sreda, 9. nov. 2011. u 22:46h
ma to je normalno. Dragomir je jednom objasnio da to ima veze sa EGR ventilom, njegovim vakumskim aktuatorom (ili nešto slično). I kod mene se čuje čim su temperature niže i prestane kad malo podigne temperaturu. Navikao sam se i ne obraćam više pažnju na to.
Zamalo da se oženim al' srećom zasro' sam na vrijeme!!
-
- Trovač foruma!
Ma kakvi grijaci, moj focus je go ko pistolj, neki bicikli su opremljeniji :-) Za talijansko trziste je pravljen
Dusane, jesi li probavao zablokirati akurator, gdje se uopste nalazi, jel to onaj vakum odozgo na egr-u ili pored egr-a
Dusane, jesi li probavao zablokirati akurator, gdje se uopste nalazi, jel to onaj vakum odozgo na egr-u ili pored egr-a
- dusan80
- Poruka: 293
- Član foruma od: sreda, 9. nov. 2011. u 22:46h
nisam blokirao ništa,a ne znam stvarno gdje se tačno nalazi taj aktuator. javiće se neko pametniji od mene! 

Zamalo da se oženim al' srećom zasro' sam na vrijeme!!
-
- Trovač foruma!
Davno sam gledao na yt da tako moze da se blokira egr, ubaci se kuglica od lezaja u vakum crijevo, crijevo se stavi gdje je bilo i sve original a egr ne radi