Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mondeo mk3 Ghia

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
caki
Poruka: 269
Član foruma od: ponedeljak, 6. feb. 2012. u 12:30h

Mondeo mk3 Ghia

Poruka od caki » nedelja, 16. jun 2013. u 23:47h

Kupio sam mondea pre 1 nedelje 2003 restayl ghia oprema e sad on ima elektricne retrovizore, da li moze neko da mi kaze kako se zatvaraju elektricni retrovizori? Pozdrav

dule0911

 
Poruka: 13656
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Mondeo mk3 Ghia

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 17. jun 2013. u 00:13h

Kada je dugme u centralnom polozaju, pritisnes ga na dole. Nacrtano je na okviru oko dugmeta. To sve, ako auto ima elektricno preklopive retrovizore, nemaju sve ghie tu opciju (svi imaju grejane, ali ne i sklopive).
Fiesta!!

zveljko
Poruka: 9
Član foruma od: ponedeljak, 17. jun 2013. u 13:15h

Re: Mondeo mk3 Ghia

Poruka od zveljko » ponedeljak, 17. jun 2013. u 15:52h

Hajde da ne otvaram novu temu. Uvezao sam pre par dana Mondeo-a MK3 iz Svajcarske.
U pitanju je 2.0, automatik, ghia oprema.

Imam par pitanja, za sada :)

Imam problem sa sijalicama za osvetljenje tablice pozadi, stavio sam nove, radile su dan, i prestale da rade. Sijalice su dobre, probao sam ih, osigurace u kabini gledao, svi su ok.
Drugi problem je sa siberom, naime, radio je do juce kako treba, a od jutros, na dugme za otvaranje ne reaguje, a kada drzim dugme koje bi trebalo da bude za zatvaranje, on ga tu i zatvara i otvara. Ali moram da ga drzim sve vreme da bi on to odradio, nece sam da stane kada treba da ga zatvori, vec ja moram da ga pipkam i gledam spolja kada je zatvoren :)

Ima li neko ideju za ove dve stvari sta bi moglo da bude?

Treca stvar, da li komande za tempomat na volanu trebaju da svetle, jer je bas nezgodno nocu na otvorenom, ne vidim nista, moram napamet :)

Inace, pre njega sam imao mk 2, sa ovim sam prezadovoljan, jedino sto pod hitno mora da se ugradi plin : )

Imao je fabricki srednja xenon, stavio sam mu i dugo xenon, ubacio u vrata JBL zbucnike, sraf na sraf su isli sa fabrickim. Sredio mu trap, nove gume, alu felne 17'', sada je perfektan.

Jedino mi ostaje problem radio aparata, on ima onaj fabricki 6000, kupio sam napamet ovo:

http://www.ebay.com/itm/AUTORADIO-CD-FO ... 3675166%26

Medjutim, ne moze da stane, siri je i duzi :) Ima li neko predlog za neki uredjaj koji bi mogao da upakujem unutra, moze i DVD(mozda i bolje), cena nije bitna :) Ovaj Sony sto sam napamet uzeo, sam uzeo najvise zbog toga da mi ostanu komande na volanu u funkciji, medjutim sada vise ne biram, mada ako postoji neka mogucnost a da mi rade i komande, idealno.

Da li je neko mozda menjao sijalice u instrument tabli, tj. celo osvetljenje, da li je komplikovano izmeniti sve sijalice i u tabli i u onoj centralnoj konzoli?

Izvinjavam se na ovako dugackom postu, al` ne znam sta bih pre pitao :)

Hvala svima.

Pozdrav.

Odgovori

Povratak na „Instalacije“