To mi još fali od opreme. Pitao sam u nekoliko prodavnica delova nisu znali da mi kažu!!
Moderator: Dragomir
Migavci su u faru hvala momci!totti piše:Ako ti je pre restajlinga (migavac u braniku), onda ide H4, ako je migavac u faru, ide ti H7.
Edit: sad vidim da je 2003. godiste, znaci H7.
Možeš da kažeš cenu sijalice ili bar okvirno? Da ne šlogiramvucki piše:Posebna i skupa,ako hoces nesto kvalitetnije ...
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Evo ovde imas nesto okvirno ...odzacar piše:Možeš da kažeš cenu sijalice ili bar okvirno? Da ne šlogiramvucki piše:Posebna i skupa,ako hoces nesto kvalitetnije ...
kad je kupujem, nadam se ne uskoro.
Rado bi slikao sijalicu, problem je što neznam da je izvadim pa nebi da čačkam po faru da nešto ne zeznem!!dax92 piše:Ja sam Osram silver Star h7 platio oko 800 din kom.
Nisam siguran, ali mi se cini da kod tebe ne ide obicna h7, jer imas far sa socivom (pa je verovatno u njemu i xenonska sijalica). Trebalo bi da izvadis sijalicu i pogledas koja je, da bi znao sa sigurnoscu. Usput, mozes je i slikati, posto me i zanima kakve su.
tek sad vidim da si rekao da imas xenonska svetla. Kad sam trazio sijalice, nudili su mi i neke xenonska sijalice za 250 din
Samo sam se okrennuo i otisao iz te radnje... Mislim da bez 50-ak evra ne mozes kupiti dobar xenon (komsija je za Pezo 407 platio 80e za xenon u servisu, sa zamenom).
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Gde oces. Da, ima H7.ivan-bgd piše:Gde može da se kupi komplet sijalica za fokusa 2006. i po kojoj ceni.Jel on nosi H7?Koje ima za poziciju?