Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Oduvek sam mrzeo zatamnjena stakla. Sad ja ispadoh primitivac (opet) jer sam izsasao da se razracunam sa osobom iza zatamnjenih stakala,kad unutra,...zena.
Ali sam za 20 ak minuta voznje izbegao tri udesa sa zenama. Naravno iskljucivo njihova krivica. mozda zaista nisu za voznju,ne znam sta da mislim vise. Ova curka je bila agresivna bezobrazna, svirala, sece i ako je aposlutno pogresila tj pojma nema pravila ali joj to nije smetalo da nasrce, svira, i oce da izgura.

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Da li je ovo baksuz?
Juce, krenem za Zeleznik, nekim poslom, i tamo, odmah posle ukljucenja Vodovodske iz Zarkova, gde se ulica "popne na zid", pored one neke ustanove (ovde: 44.753294,20.403454), naidjem na baru, jednu jedinu koju sam igde video za sve vreme juceasnje voznje, ali zato preko cele sirine puta, i to bas u trenutku kad je na istu tu baaru iz suprotnog smera naisao "djubretarac". Pljuuusss!!! Super, pa je vec u toku noci pao sneg!
Juce, krenem za Zeleznik, nekim poslom, i tamo, odmah posle ukljucenja Vodovodske iz Zarkova, gde se ulica "popne na zid", pored one neke ustanove (ovde: 44.753294,20.403454), naidjem na baru, jednu jedinu koju sam igde video za sve vreme juceasnje voznje, ali zato preko cele sirine puta, i to bas u trenutku kad je na istu tu baaru iz suprotnog smera naisao "djubretarac". Pljuuusss!!! Super, pa je vec u toku noci pao sneg!
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Ne znam koliko je situacija za saobracaj , kazne , sudari temu , ali , apsurd i ljudska glupost mi nemaju kraja.
Naime parkiram se na parking jednog trznog centra , cenim najmanje 50 parking mesta , ja jedini na parkingu , prilazi neki degen u Accent-u i parkira pored mene ? Prazan parking , samo ja stojim , i naravno otvara vrata i udara u moja , a naravno to mu nije bilo dovoljno pa je morao jos jednom udariti da potvrdi.
Ja sedim u kolima gledam i ne verujem ....
Upalim auto i prebacim se jedno parking mesto pored , jos kad sam upalio kola on se okrenuo i gleda u mene , u fazonu koji qrac se preparkiram ...
5 minuta kasnije dolazi neka baba sa Golf-om , i parkira se pored onog debila sa Accent-om ... Ja sve gledam i ne verujem , na kraju sam se poceo smejati ...
Naime parkiram se na parking jednog trznog centra , cenim najmanje 50 parking mesta , ja jedini na parkingu , prilazi neki degen u Accent-u i parkira pored mene ? Prazan parking , samo ja stojim , i naravno otvara vrata i udara u moja , a naravno to mu nije bilo dovoljno pa je morao jos jednom udariti da potvrdi.
Ja sedim u kolima gledam i ne verujem ....
Upalim auto i prebacim se jedno parking mesto pored , jos kad sam upalio kola on se okrenuo i gleda u mene , u fazonu koji qrac se preparkiram ...
5 minuta kasnije dolazi neka baba sa Golf-om , i parkira se pored onog debila sa Accent-om ... Ja sve gledam i ne verujem , na kraju sam se poceo smejati ...
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Vladan
Ma ljudi su debili. Ispred obdanista, danas, bar 10 mesta prazno, i ne mozes ni na jedno da stanes jer su roditelji svi stali po sredini parkinga i upalili sva 4. Zasto? Nemamo pojma. Valjda se plase da im ne napisu celodnevnu. Ali, zasto bi im naplatili, kad realno za 15 minuta, koliko je free, mogu da uzmu dete, obuku ga, odu u samoposlugu, popuse pljugu pride. U tom trenutku vec stize onaj prvi, koji sad ne moze da izadje od ovih iza, a i njemu je vec neko digao brisace, jer nije mogao da izadje sa regularnog mesta..
Sta reci?
Sta reci?
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Od pre neki dan...
Poznanik i njegov drugar otišli da probaju šesticu i prilikom probe auta, dok su čekali da se uključe na glavni put, naleti na njih lokalni kamikaza (mali mokri lug) sa Audijem

Poznanik i njegov drugar otišli da probaju šesticu i prilikom probe auta, dok su čekali da se uključe na glavni put, naleti na njih lokalni kamikaza (mali mokri lug) sa Audijem

- Vladan
Bilo je ovo u novinama. Secam se da sam pomislio, pazi ovo BMV vs. Audi, mora da su se igrali "kukavice". Jbg, pun sam predrasuda.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Coki brate ebote...
Stvarno de*il taj u ''Acetonu''
Vladane šta ćeš takvi su ti naši vozači, upale sva četiri i kao rješili su sve svjetske probleme...
Najviše me iritira kada ostavi u prometnoj ulici sa dve trake tako, pa se tu napravi gužva i čep kao da su obe trake zauzete. Jeste ono da je on otišao do trafike da uzme cigare, žvake ili nešto deseto, vraća se za minut, ali taj minut u prometnoj ulici zaeba bar 50 vozača koji prođu u tom minutu.
Koliko se sjećam iz zakona kada sam polagao da stoji nešto ovako:
Vozilo koje je zaustavljeno na kolovozu mora ima uključen migavac zavisno od strane na kojoj stoji. Znači ako je u desnoj traci desni migavac. A za četiri migavca da se koriste samo ako je vozilu u kvaru i u takvoj situaciji da ga vozač ne može skloniti sa kolovoza. Znači puko ti kardan na kombiju i ne možeš ga sam pregurati van kolovoza.

Stvarno de*il taj u ''Acetonu''

Vladane šta ćeš takvi su ti naši vozači, upale sva četiri i kao rješili su sve svjetske probleme...
Najviše me iritira kada ostavi u prometnoj ulici sa dve trake tako, pa se tu napravi gužva i čep kao da su obe trake zauzete. Jeste ono da je on otišao do trafike da uzme cigare, žvake ili nešto deseto, vraća se za minut, ali taj minut u prometnoj ulici zaeba bar 50 vozača koji prođu u tom minutu.
Koliko se sjećam iz zakona kada sam polagao da stoji nešto ovako:
Vozilo koje je zaustavljeno na kolovozu mora ima uključen migavac zavisno od strane na kojoj stoji. Znači ako je u desnoj traci desni migavac. A za četiri migavca da se koriste samo ako je vozilu u kvaru i u takvoj situaciji da ga vozač ne može skloniti sa kolovoza. Znači puko ti kardan na kombiju i ne možeš ga sam pregurati van kolovoza.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mezzano
- Poruka: 196
- Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h
@Taunus 17m, ljudi vole društvo! 

- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
@ totti
Na kojoj raskrsnici? Sta, oni cekali, a on iz iste ulice samo kontra smera hteo da bude "brz" i prodje bez cekanja?
Nadam se da drugari nisu povredjeni...
Na kojoj raskrsnici? Sta, oni cekali, a on iz iste ulice samo kontra smera hteo da bude "brz" i prodje bez cekanja?

Nadam se da drugari nisu povredjeni...
Fiesta!!
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Negde u malom mokrom lugu, ne znam detalje. Znam samo da je ovaj lik sa Audijem vozio sumanuto, otp. kao onaj sa crnim Pasatom kojeg sam pominjao pre par dana.
Nije im ništa bilo
Nije im ništa bilo

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Smederevac u najavi...
-
- Ljubitelj životinja
ko je kriv? Jel su se oni ukljucivali na put?totti piše:Negde u malom mokrom lugu, ne znam detalje. Znam samo da je ovaj lik sa Audijem vozio sumanuto, otp. kao onaj sa crnim Pasatom kojeg sam pominjao pre par dana.
Nije im ništa bilo
- Vladan
Kako ko, pa nije valjda ko je brzo vozio? Njega svi moraju da predvide, uvaze, propuste i sklone mu se. Tako sam cuo, ovde na forumu.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
jeste, jer da se nekom nesto ozbiljnije desilo, ko je na kraju kriv, postaje manje bitno..
- Vladan
Evo ovde je ta vest + Yugo bacio Focusa na sine.
http://www.kurir-info.rs/sest-povredeni ... nak-613831
Znaci Milane, ako nema povredjenih kriv je divljak, a ako ima, onda nije bitno ko je kriv? Ko je normalan da mu se nabija osecaj krivice, a idiotima da se podilazi? Milane, ljudi se sklanjaju od budala, koliko god mogu, al ne vredi, jer budale su brze, sustignu ih. Dzaba su se sklanjali.
Znaci Milane, ako nema povredjenih kriv je divljak, a ako ima, onda nije bitno ko je kriv? Ko je normalan da mu se nabija osecaj krivice, a idiotima da se podilazi? Milane, ljudi se sklanjaju od budala, koliko god mogu, al ne vredi, jer budale su brze, sustignu ih. Dzaba su se sklanjali.
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Vracam se malopre iz grada i ukljucujem na ibarsku a lik sa mazdom 323 skrece sa ibarske ka gradu,A po putu ima oko 1 cm snega i lik se okrenu i popreci na sred magistrale. verovatno je od one sorte koji ce meni q.ac zimske gume. Sreca njegova sto nije naisao neki Novi pazarac sa sleperom, izlazak iz duge i nepregledne krivine, a nizbrdica, pa kad ga raskvace voze po 80km/h
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- milan_gt
Vladane zar je bitno ko je kriv ako nekog budala osakati za ceo zivot? Osim toga sto ces da mu kazes 'kriv si' ne mozes nista drugo..
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Jbt, jedna nesrca mi bila na 400m od kuce a druga na 1km a ja nista cuo ni od koga.Vladan piše:Evo ovde je ta vest + Yugo bacio Focusa na sine.

-
- Ljubitelj životinja
opustili ste se mnogo.
- Vladan
Milane saeri se. Nije da neko nece da se skloni, nego ne moze. Ne moze se skloniti od budale. Covek bi hteo, ali nije dovoljno brz. Ne stigne ni da ga vidi, a on te vec stigao. Vidi ga kako nalece iz suprotne trake, ali nema kad i nema kud. Aman covece.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ne znam za stari ZOBS ali aktuelni zakon to malo drugačije propisuje (čl.61).Iosis piše:Vozilo koje je zaustavljeno na kolovozu mora ima uključen migavac zavisno od strane na kojoj stoji. Znači ako je u desnoj traci desni migavac. A za četiri migavca da se koriste samo ako je vozilu u kvaru i u takvoj situaciji da ga vozač ne može skloniti sa kolovoza.

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
Vlade..ne treba da trazis opravdanje nego da cuvas sebe..
- Iosis
- VIP
E super, znači napravili su glupost. Znači sada opušteno mogu da se zaustavim/parkiram bilo gdje i uključim sva četiri i da me bole briga što drugima smetam... 
Oni koji su u Novom Sadu znaju za Stražilovsku, uska ulica, samo dve trake, prolazi 5 autobuskih linija, takođe mnogo auta. I onda ti dođe neki idiot koji se zaustavi samo da kupi picu u Karibiku, a tamo je uglavnom gužva pa dok dočeka on stoji zaustavljen bar 3-4 minute. Za to vrjeme se napravi se čep kao da je blokirao oba smjera.

Oni koji su u Novom Sadu znaju za Stražilovsku, uska ulica, samo dve trake, prolazi 5 autobuskih linija, takođe mnogo auta. I onda ti dođe neki idiot koji se zaustavi samo da kupi picu u Karibiku, a tamo je uglavnom gužva pa dok dočeka on stoji zaustavljen bar 3-4 minute. Za to vrjeme se napravi se čep kao da je blokirao oba smjera.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Živ čovek svašta može
ali ako postoji znak koji ti to brani (a verovatno postoji), ne bi smeo "zbog radi"
.

pozdrav, Bojan

- Iosis
- VIP
Hah, ko još poštuje ovde znakove zabrane parkiranja?