Poruka
od Vladan » sreda, 5. dec. 2012. u 00:28h
Mozda je za viceve, ali covek kaze da je istinito. Placem i stucam od smeha:
(sa facebooka)
Da bi osiguravajuce drustvo pokrilo stetu nastalu u saobracajnoj nezgodi, vozaci moraju popuniti obrazac gde izmedju ostalog, treba u sto manje reci opisati nezgodu. Ovo su neki od istinitih primera:
- Vracajuci se kuci, usao sam u pogresno dvoriste, i udario u drvo koje nemam.
- Drugi auto je udario u moj, ne dajuci nikakvo upozorenje o svojim namerama.
- Mislio sam da je prozor otvoren, ali sam shvatio da nije kada sam gurnuo glavu kroz njega.
- Sudario sam se sa parkiranim kamionom koji je dolazio iz suprotnog smjera.
- Kamion je prosao kroz moju sofer-sajbu, pravo u lice moje zene.
- Pesak me udario i podvuk´o mi se pod auto.
- Taj tip je bio po celom putu. Morao sam da skrenem par puta, pre nego sto sam ga lupio.
- Poceo sam da se klizam po putu, bacio pogled na tastu sleteo preko nasipa.
- Pokusavao sam da ubijem muvu, kad sam lupio u banderu.
- Cetrdeset godina sam vozio, kad sam zaspao za volanom, i dozivio nesrecu.
- Dok sam prilazio raskrsnici, znak se iznenada pojavio na mestu gde nikad pre nije bio.
Zato nisam uspeo da zakocim na vreme i izbegnem nezgodu.
- Da ne bih udario u branik kola ispred mene, pokosio sam pesaka.
- Moj auto je bio legalno parkiran, kad je krenuo u nazad, i udario u susedna kola.
- Nevidljivi auto je dosao od niotkuda, udario u moj auto i nestao.
- Rekao sam policiji da nisam povredjen, ali kada sam skinuo kapu, uvideo sam da imam frakturu lobanje.
- Bio sam ubedjen da starkelja nikad ne bi stigao na drugu stranu, kad sam ga udario.
- Pesak nije znao na koju stranu da bezi, pa sam ga zgazio.
- Video sam starijeg gospodina usporenih pokreta i tuznog izraza lica, kako se odbija od haube mog auta.
- Neposredan uzrok nesrece je bio mali covek u malim kolima, ali s velikim ustima.
- Ispao sam iz auta dok je sletao s puta. Kasnije me u jarku nasao neki pas lutalica.
- Bandera mi se brzo priblizavala. Pokusao sam da skrenem sa njene putanje, kad me je udarila.